Ea nu are nicio vina pentru ceea ce ti se intampla tie neplacut in timpul zilei la serviciu..., asa ca incearca sa fii macar amabil cand ajungi acasa. In masura in care poti, sun-o macar o data in timpul zilei si spune-i ca iti este dor de ea, sau trimite-i un sms. Orice dovada de afectiune conteaza... In masura in care poti, incearca sa faci in asa fel incat sa reduci programul de lucru..., un job cu un program mai flexibil, ar fi ideal..., dar cu criza asta, e mare lucru sa-l pastrezi pe cel pe care il ai...
Daca nu esti gelos se descurca ea si fara tine.Pa cuvant si sa fii iubit. Daca dragoste nu e faceti.
Cu programul asta, mai ai viata de cuplu?
Cam greu o sa impaci capra cu varza...
Macar weekendurile sa le petreceti impreuna. De cat timp dureaza relatia, in ritmul asta? Spun asta pentru ca... nu va vad prea bine...
Imi pare rau... si cred ca si tu stii asta. ![]()
Frate ti o zic din proprie experienta impaca capra si varza pentru ca altfel vei pierde si ar fi pacat si inca ceva pofta vine mancand, incearca nu ai nimic de pierdut!
...sex.Schimba locul de munca...atlfel risti sa o pierzi.Inteleg ca in ziua de azi fara bani nu esti nimic... dar din moment ce va iubiti...cred ca va puteti descurca si cu mai putini bani. E mult mai importanta persoana iubita decat cativa banuti pe care probabil ii arunci pe tigari sau tot felul de alte chestii
Nu stiu ce poti face, dar stiu ca timpul liber pe care-l ai trebuie sa-l dedici iubitei tale, familiei tale.