Cica daca o construiesti inseamna ca e bine, caci inseamna belsug, noroc in afaceri si dragoste, dar daca e asa pentru ca a ars e semn rau de intrigi si ingrijorare
Daca visezi de mult timp aceasta, desigur devine pentru tine un cosmar. Nu il ignora insa... S-ar putea sa fie o semnificatie. Dumnezeu le mai vorbeste oamenilor si prin vise. Visele tale repetate reprezinta un semnal de alarma: ai o frustrare pe care nu stii sa o vindeci, ai o neimplinire pe care nu stii sa o acoperi, sau ai o teama ca nu vei ajunge unde iti doresti. Chiar daca visul este acesta, sub aceasta forma, vei ajunge pe acel piedestal dorit, nu este problema. Va trebui insa sa stii sa te mentii. Visul tau repetat te avertizeaza: construieste, dar cu grija, daruieste, dar numai iubire, fereste-te insa numai de dusmani.
Ai suferit o traumă în copilărie probabil. Şi eu am fost în aceeaşi situaţie, doar că după câţiva ani nu l'am mai avut decât foarte rar iar acum pot să spun că de vreo 2 ani nu l'am avut deloc.Bineînţeles la mine era cu totul altfel visul, doar îţi dădeam un exemplu
De fapt acum am realizat ca nu am pus intrebarea de ce vises mereu acelasi vis si ce semnifica?
Acuma e bizar visul tau, dar, daca ai reusi sa constientizezi-hai ca iti zic asa pe inteles. Daca ai reusi sa-ti dai seama in timpul visului ca e un vis, ai afla cam tot ce vrei, ca la un joc, odata ce sti cum sa-l controlezi il castigi. O casa intre blocuri banuiesc ca locuiesti la bloc, la etej inferior, daca nu chiar la parter, poate de asta visezi casa, si banuiesc ca esti fata, ca baietii nu prea viseaza locuinte. Oricum ar fi, incearca sa fii in visul tau, sa intri in casa aia, sa iesi, poate chiar sa vezi pe unde e, culori, etc, iar daca reusesti cred ca o sa-ti placa.