anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sall! Vreau sa cumpar un teren pentru casa cu loc deschis ..sa nu fiu aproape de alte case (nu vreau sa deranjez cand dau muzica la maxim) dar nu pot decide in ce judet / localitate ..Prefer un loc linistit si sa am vecini de varsta 2-oua daca se poate.
Puteti sa-mi spuneti toate variatele de terenuri (mici- mari).

http://coloradosprings.olx.com/......-123191695

O imagine care am gasit cu marimea terenului pe care ma gandesc...asa ca pe idee. Mersi!

Răspuns Câştigător
| prisacarul56 a răspuns:

Ai grija la cumpararea terenului,amplasarea lui sa fie cat mai aproape de utilitati(curent electric, apa curenta, canalizare, gaze), altfel vei fi nevoit sa mai scoti o gramada de bani din buzunar.

4 răspunsuri:
| brapuc a răspuns:

Vand un astfel de teren in statiunea turistica Pucioasa-Dambovita, are 1100mp, parcelabil, 40ml deschidere,toate utilitatile,acte la zi,in zona rezidentiala submontana super,vile noi, distantate, zona linistita, nepoluata, la 80km de Bucuresti sau Brasov, 40km de Sinaia.Pret negociabil:26 euro/mp.Tel.0723381049.(eventual schimb cu garsoniera in Bucuresti, zona civilizata).

| brapuc a răspuns:

Ofer un super teren intravilan in statiunea turistica Pucioasa-Dambovita. ZONA REZIDENTIALA SUPER SUBMONTANA