anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sall! Vreau sa cumpar un teren pentru casa cu loc deschis ..sa nu fiu aproape de alte case (nu vreau sa deranjez cand dau muzica la maxim) dar nu pot decide in ce judet / localitate ..Prefer un loc linistit si sa am vecini de varsta 2-oua daca se poate.

Puteti sa-mi spuneti toate variatele de terenuri (mici- mari).

http://coloradosprings.olx.com/super-nice-home-in-nice-n eighborhood-iid-123191695

O imagine care am gasit cu marimea terenului pe care ma gandesc...asa ca pe idee. Mersi!

Răspuns Câştigător
| Mihaela1964 a răspuns:

Sunt destule locuri de casa in Dambovita,cauta locuri de vanzare spre Morieni, e foarte frumoasa zona, sau spre Campulung, zona de deal, excelenta pentru o casuta retrasa una poti face ce vrei.Bafta!

7 răspunsuri:
| Mihaela1964 a răspuns:

Linkul trmite la o pagina care nu mai e valabila.Cred ca inteleg ceea ce doresti, dar depinde si-n ce judet locuiesti acum, doar n-o sa faci 500 de kilometrii, sa ajungi la casa mult visata sau de-acolo ca sa-ti vizitezi rudele si prietenii.happy

| anonim_4396 explică (pentru Mihaela1964):

Linkul este valabil doar trebuie sa-l faci "copy" pe tot ca sa mearga.
Locuiesc in judetul Dambovita...

| diverse a răspuns:

Eu sunt din bihor si e un judet destul de linistit daca ai dori pe langa oradea ti-as recomanda sau pe langa beius un oras mai mic dar ii frumos si linistit nu uita de funda

| anonim_4396 explică (pentru diverse):

Este prea departe de mine, scuze.

| Flam_Flam_1983 a răspuns:

In ilfov, am eu 5000 de mp. nu te deranjaza nimeni aici. Mai exact in com, Berceni

| anonim_4396 explică (pentru Flam_Flam_1983):

Poti sa-mi spui pretul doar ca sa stiu?!

| Flam_Flam_1983 a răspuns (pentru Flam_Flam_1983):

26 euro mp. in zona se vinde cu 35 40 euro dar eu am nevoie de bani ca din toamna pina acum am avut 3 inmormantari. deci eu zic ca renteaza. tocmai se construieste un cartier de vile