| AClothesPuppy a întrebat:

Cum pot sa imi decorez camera de Valentine'S Day?

Răspuns Câştigător
| aalleexandra a răspuns:

-ar fi frumos sa ai camera varuita in rosu sau roz
-decupezi niste inimioare rosii ( eu am inimioare lipite pe o parte de tavan si legate de lustra si imi place foarte mult cum se aseaza )
- schimbi asternuturile de pe pat un unele rosii
-pui niste lumanari parfumate rosii daca se poate
- pui niste petale de trandafir intr-un bol sau pe mobila pe jos pe pat
-daca ai ursuleti dinaia de ex care stau peo inima pune-i la vedere

sper sa te ajute

5 răspunsuri:
| lari0026 a răspuns:

Ai putea sa iti pui lumanari si petale de trandafir pe pat. Daca vrei poti sa-ti vopsesti camera in roz, rosu.

| KubetiiOO a răspuns:

Pai poti sa decupezi nuste inimioare rosii faci o ghirlanda de inimi,decupezi niste Cupidoni(ingerii aia indragostiti) pui niste petale de trandafiri pe jos,faci ca toata camera sa fie rosu si alb, si mai poti pune muzica romantica, sau jazz sau pop depinde de gusturile tale. Fundita?happy

| Himera a răspuns:

Banuiesc ca nu iti permiti schimbari radicale, de aceea iti recomand:
1 schimba patura de pat/ covorul/ perdeaua in culori calde de portocaliu, roz pana la rosu
2 poti sa gasesti postere dragute pe net cu tema respectiva si sa le afisezi
3 foloseste lumanari, betigase parfumate, flori uscate
4 poti sa pui la indemana un bol plin cu biletele pe care sa fie scrise declaratii de dragoste/ citate despre iubire
5 iti poti cumpara jucarii de plus, inimioare si alte accesorii pe care sa le asezi frumos
6 poti sa decupezi inimioare pe care apoi sa le lipesti de agrafe si sa le prinzi in perdea
7 poti sa faci un fel de cortina pe care sa scrii un fel de motto, gen "Love is in the air" " Unde dragoste nu e, nimic nu e"

| aalleexandra a răspuns:

Multumesc :*

| thelordofthedrinks a răspuns:

Lipeste niste inimi pe pereti. Ti-asi recomanda sa fie de pasari sau animale mai mici, usor de prins si de disecat.

Întrebări similare