| Anonimul3315 a întrebat:

Stiu ca intrebarea nu e tocmai despre educatie si cultura generala dar nu stiam la ce categorie sa pun intrebarea. Bunica mea mi-a adus o planta si vreau sa o tin la mine in camera dar nu stiu unde. Prima oara am pus-o undeva pe un raft, dar nu-i convine. Cad frunzele. Am incercat sa o pun la geam dar tot parca nu ii e bine. Tin sa mentionez ca nu e o floricica mica. Ghiveciu e aproape cat o imprimanta. Ma rog nu stiu ce imprimanta aveti voi dar v-ati prins ca e mare.

3 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Pai primul pas ar fi sa afli ce planta este. Apoi cauti pe net intretinerea ei si ai rezolvat problema.Sau cel putin afla ce specie este si poate se gaseste careva sa te ajute.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Orice planta are cate o problema la schimbarea mediului. Pune-o cat mai aproape de fereastra, eventual pe ceva, ca cfrunzele sa aiba lumina.vasul trebuie sa fie gaurit si sub el un vas potrivit-eventual facut de un tinichigiu-in care sa-i pui apa, ca sa-si traga singura. Daca vasul nu permite sa intre apa sub el, pune ceva ca sa-l tina astfel ca intre vasul plantei si in cel care-i pui apa sa fie macar 2-3 mm.Asa nu risti s-o,, inunzi,,. Frunzele sa fie curate. Daca se fumeaza trebuie aerisit. Poate are nevoie si sa-i fie schimbat pamantul.

| MzqRVr a răspuns:

Dar pune-o unde ai un loc incamera!