Nu a incercat tot felul de insecticide, cum spui, o fi incercat ceva insecticide care nu au avut efect, sau nu a admistrat cum trebuia.
Sint insecticide pentru coropisnite, care omoara de la mare la mic, nu mai ramane nici urma de ele.
Acum, avand in vedere ce spui, acel pamint este foarte fertil, dar si loc bun pentru coropisnite, trebuie sa faca 2-3 tratamente sa poata scapa de ele.
De ce 2-3 tratamente? Pentru ca corpisnitile isi fac cuiburi din pamint, imagineazati asa ca un ou din pamint gol in interior, unde sunt depuse zeci de oua.
Daca omori pui si adultii, tot mai raman oua, din care va iesi alte coropisnite, asa ca trebuie sa faca 2-3 tratamemnte.
Insecticide folosite sunt sub forma de granule, deci se vine se administreaza acele granule deasupra solului sapat.
Sapa terenul, arunca acele granule de insecticide, apoi cu o freza trebuie sa le incorporeze, a doua zi o sa vada toate corop[isnitile moarte la suprafata.
Dar trebuie sa aplice doza corecta, nu sa dai asa sa fie acolo, trebuie sa sa pricepi cit sa dai la unitatea de suprafata.
Sa caute la cei care vind pesticide, sa intrebe de insecticide granule pentru coropisnite si iti garantez ca o sa scape de ele.
Nici nu ai spus cea folosit si cum a folosit. Si eu dau cu aghiazma, dau cu tutun si vai nu scap de insecte mai bag si o tamaie si tot nu vor sa moara
Trebuie sa dai cu insecticide special pentru coropisnite, nu un insecticid oarecare, sau mai stiu doar de suprafata.
Insecticidul granule ce zic eu, ala dupa ce dai cu freza, in sol se avapora si devine un gaz care omoara tot ce misca pe acolo.
Mavric G
Agrosan B
Sinuzan G
Deltaforce G.
Astea is asa din amintiri, nu stiu daca mai sunt pe piata, dar sa intrebe de granule si care le incorporezi cu freza si omoara coropisnite, special facute pentru asa ceva.
Lămpi solare anticârtiță. Se alimentează de la un panou solar și produc vibrații care fugăresc dăunătorii din sol.
Salutare! Bai, coropișnitele astea-s capcana unui grădinar... Unchiu-tu poate să încerce cu var stins sau calce - amestecă bine în apă și stropeste dimineața. Merge ca focu pe ele, adica le "raceste" entuziasmul.
Alternativ, să arunce niste cenusa pe zonele afectate. Mult noroc!
Pusa folie neagra de nailon peste straturi.
Folia se gaureste doar unde sunt rasadurile, unde va intra si apa, la radacini.
Îmiplacesacitesc întreabă: