| ASMA14 a întrebat:

Salutare, de curand mi-am cumparat un apartament la etajul 4, la baie in aerisire si-au facut cuib porumbei, au si pui ca se aud.Ideea e ca mi-au blicat aerisirea si miroase numai a gainat la baie.Ce pot face?

14 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Vorbeste cu administratorul si cu presedintele blocului, ai putea zidii in casa aerisire chemi un zugrav si el iti zideste acolo si numai intra miros, nu toate băiile au geam asa era bine sa fie construite geamuri dar ei sau multumit sa faca niste guri de aerisire ca era mai ieftin.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Fa rost de un aruncator de flacari! Nu astepta sa isi ia zborul sobolanii zburatori aia mici. Mm lor de infectii zburatoare! P.S. Si eu am de astia de tot vin in pod, mi-au infundat si mie o aerisire la bucatarie, sunt o ciuma zburatoare!

| MAteiLaAjutat a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Nu, ia un Glock 17 cu un switch si umple-i de gloante!

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru MAteiLaAjutat):

Costa breh gloantele si Glock-ul, e risipa.

E 600$, cred ca ai bani, daca nu, e mai ieftin G19.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru MAteiLaAjutat):

Si desigur ca ti-l iei de la piata, nu e ca si cum nu te-ar costa de ai behai plus timp si bataie de cap sa iti iei permis de arma letala. Si dupa aia eventual sa ti-o iei in bot pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor...

Eu il am in chiloti nu stiu despre ce vorbesti /s

| gabicoo a răspuns:

Le strici cuibul și pui plasă la intrarea în aerisire.

| StoicAnalysis a răspuns:

Pune gratii la aerisire dupa ce alungi porumbeii.

| Cipi1212 a răspuns:

Poate ceri un sfat administratorului de bloc.

| ValentinMihai78 a răspuns:

Vorbești cu administratorul blocului. Aerisirea e comună, deci toți trebuie să contribuie la eliminarea porumbeilor, montarea de plasă. Există asociații columbofile. Caută o astfel de asociație și cere ajutorul pentru îndepărtarea porumbeilor, dar și pentru curățenie și eliminarea mirosului.

| Solane a răspuns:

Crist, ma ignori?
Tu stii sa faci diferenta intre un geam si o aerisire? O aerisire care este pe coloana. Si de ce sa o zideasca? Sa nu mai poata scoate aburul?

| Ka0ru a răspuns:

Incearca sa mai rezisti pana zboara puisorii si dupa poti zidi sau sa chemi pe cineva sa se ocupe. Sunt nevinovati!

| Luceafarului a răspuns:

Astepti sa creasca puii si sa-si ia zborul. Apoi strici cuibul si pui plasa sus ca sa nu mai intre.
Pana atunci, acopera la tine cu ceva sa nu mai intre mirosul.