| IncorrectUsername a întrebat:

Seara TPU! De un an ma confrunt cu o problema cu un perete,adica,este tot ud,si tocmai ce l-am vopsit,e umiditate, si se vede foarte urat...Langa el sunt țăvile de la centrala(cu lemne)si ma gandesc sa nu se fi spart vreuna.Dar ideea e ca noi nu am mai folosit centrala de 2 ani...Are cineva vreo solutie? Si daca stiti cum sa indepartez umiditatea aceea.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Problema vine din exterior, tot peretele e umed, pe toata suprafata? Ce se afla inspatele acestui perete? Daca este ceva care tine umbra sau umezeala nu ramane decat sa izolezi peretele cu polistiren de minim 5 cm grosime, pe afara, de unde esti?

| IncorrectUsername explică (pentru anonim_4396):

Este izolat polistirenul, nu e de 5, e de 3.Nu este pe exterior, este pe interior, de jos pana la jumate, Sunt din Bucuresti.

| anonim_4396 a răspuns (pentru IncorrectUsername):

Ce se afla afara, in spatele peretelui? s-ar putea sa fie si panza freatica prea sus, cu podeaua ai probleme?

Podeaua nu am probleme, afara nu se afla nimic...

Nimic care sa tina umbra, vreo vita de vie ceva?

Scuze ca ti-am raspuns asa tarziu, ba da, am o vita de vie(bolta)dar este sus, nu este pe perete.laughing

Ce daca, tine umbra frate, trebuie facuta placare cu polistiren de 5 cm pe afara, atat la perete cat si la fundatie, daca vrei iti pot trimite o cunostinta de-a mea care se ocupa cu asa ceva

Mersi,nu am nevoie, o sa daramam peretele pana la urma...

laughing) vrei sa spui ca darami toata camera

Nu,doar peretele...Aaa, apropo, am uitat sa mentionez, este un perete pe colt(adica este doar intr-un colt, la usa...nu stiu cum sa ma exprimlaughing) )

Aaaam inteles, spor la treaba!

Multumesc!

12 răspunsuri:
| HotuDePrajiturele1398 a răspuns:

Izoleaza peretele pe exterior.