Desigur curatenia este importanta, insa daca zici ca e obsesie, insemna ca aloci si mai mult timp decat ar fi necesar. Incearca sa fixezi un program ca limita de timp pentru curatenie si ulterior chiar daca ai omis ceva, daca nu e stringent, ramane pe a doua zi. Cand eram obsedat cu zodiile stiu ca Fecioarele faceau urat daca schimbai ordinea obiectelor. Nu stiu, judeca si tu la rece, refa-ti etaloanele, caci vorba ta, doar nu petreci o jumatate din viata mancand si facand curat. Bafta.
Zici ca esti tatal meu si el este la fel ca tine! In legatura cu ce zici tu nu mi se pare o problema, e bine sa fi curat mereu!
In primul rand, felicitari! Nu toate domanele sau domnisoarele sunt atente la curatenie asa in detaliu.
In al doilea rand, cati ani ai?
Cu siguranta nu ai bebe...Iti zic din proprie experienta ca atunci cand esti mamica timpul pe care il aloci curatenie se diminueaza.
Oricum, inca o data felicitarile mele! :*
Pai ai putea sa nu te mai gandesti la curatenie adica doar strictul necesar
In nici un caz asta nu e o problema.Ar trebui ca toate femeile sa fie ca tine.
Sa vedem daca o sa mai zici asta cand o sa ai nevasta.
Ar trebui sa nu te mai gandesti la "perfectiune" ..Nu exista. La un moment dat si cand dormi patul se sifoneaza sau ceva de genu. Incearca sa faci cat de cat curatenie si daca vrei ca totul sa fie exact cum iti doresti poti aranja hainele in dulap sau faci curat la orice sau ocupa`te de oricare alt lucru.Nu te mai gandi pentru ca poti ajuge intr-o depresie din cauza asta.Asa era si fostul sot al mamei. Ai grija de tine! Si ti-am mai zis, nu te mai gandi! Nu exista perfectiune!
Pai eu sufar de microfobie, imi place sa fie totul curat si imi este "frica" de mizerie, nu imi place sa o vad.Nu cred ca e o problema pentru tine, toate, absolut toate femeile ar trebui sa fie asa.Deci stai linistita. Daca te deranjeaza chestia asta..nu stiu ce sa spun.
CristescuRelu întreabă: