| zuzuliana a întrebat:

Sunt slaba dar am burta destul de mare si as vrea sa o dau jos...va rog sa imi ziceti cum...

Răspuns Câştigător
Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

Abdomene! Multe!

9 răspunsuri:
| lost.in.rain a răspuns:

poate fi o afectiune medicala, o dereglare hormonala sau pur si simplu poate fi de vina mostenirea genetica din familie. fa cercetari!

| miha2010 a răspuns:

ABDOMENE DE TOATE FELURILE, TAE BO

| DaRlInGiLuSiOnS a răspuns:

Pai sa-ti spun ce am facut eu ca sa dau burtica joshee hee 200 de abdomene, 3 zile pe saptamana si cumpara-ti folie si inveleste burtica (folie alimentara se gaseste in supermarcketuri) si alearga sau fa efort in timp ce esti invelita cu ea in asa fel transpiri si vei da jos cam 300 de calorii pe zi daca te vei inveli in folie in fiecare zi.:*:*:*
La mine a mers, iar acum ma pot bucura de un abdomen lucrat si nu-mi este rusine sa merg la strand ca vezi doamne am burtica mare!

| JayLeno a răspuns:

poti sa ai o afectiune, consulta un medic intai!

pupimik
| pupimik a răspuns:

In ultima vreme ai luat o gramada de medicamente? Chestia asta i se intampla si celei mai bune prietene ale mele. E ft ft slaba...si mai nou are burtica...mare.Zici ca ar fi gravida prin luna a 4a...desi nu e. Cert e ca in ultima vreme a luat o gramada de medicamente si la ea asta s`ar putea sa fie cauza. Cel mai bine ar fi sa mergi la medic pentru niste investigatii...ca s-ar putea sa ai vreo complicatie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu o am la fel.si am 13 ani dar nu stiu de ce facthinking abdomene dar am vazut ca mi se intaresc muscii si nu prea am mai facut ata de multe

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te la sala,,, asta am facut euhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa faci seara cate 3 seri de 30 de abdomene

| ioana08 a răspuns:

mult sport happy