anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tata nu vrea sa-mi ia catel. Nu este o problema de bani, doar ca stam la casa. De bani pot face rost imediat, chiar din pusculita. Nu stiu cum sa-l conving. As vrea sa-i aduc catelusul ca sa vad cum reactioneaza, dar mi-e frica sa zica : Eu nu dorm cu asta in casa! Pleaca cu el de aici!
Deci vreau un bichon bolognese. E greu de ingrijit dar Bichon-ul Bolognez este una dintre cele mai sanatoase rase...
Va rog frumos nu pot sa-l conving dar chiar doresc unul. Ce pot sa fac? Nu mai vreau sa astept crying
Funda!

Răspuns Câştigător
| Stephanie_2959 a răspuns:

Pai daca stai la casa n-ar trebui sa fie o problema dar sa stii ca bichonul nu e rasa de casa...bichonul e destinat apartamentului...si e greu de intretinut nu stii cum e adica nu ca face mizerie ca nu greu sal inveti sa nu mai faca dar se imbolnaveste repede ai multe lucruri care trebuie sai faci inainte sal aduci in casa

3 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Nu fi negativist. Si daca va zice ca ii place, cind va vedea cit de drag iti e de el? Nu sta cu frica respingerii, asa nu il vei avea nicidecum, insa daca ii spui, ai o sansa, minima poate, dar e o sansa ca sa ai catelul.

| Miauti a răspuns:

Sti ce inseamna responsabilitate?
sti cum e sa vezi dimineata rahat de caine?
sti cum e sa ti vina musafiri sia sa vada dita mai carnatul in mijlocul drumului?

Eu cred ca esti prea mica pentru un caine...

| juleana a răspuns:

Stie el saracul ca ai sa-i lasi catelul pe cap si tu o sa iesi cu fetele la plimbare...