Si eu cred la fel...sau poate un alt Natsu din alta dimensiune gen Edolas.Se leaga putin.Altfel de unde l-ar stii Zeref pe Natsu?
Da, ar fi interesant sa vezi 2 Natsu cu puteri egale dar, cred ca tot Natsu original ar castiga.
De cand aparut Zeref in anime, m-am intrebat ce legatura are el cu Natsu si de ce i-a cerut sa il omoare? ![]()
Ma gandesc la ce a zis Zeref cand a aparut in ghilda Tartarus, l-a faptul ca va trebui sa aleaga intre viata si moarte si cine va ajunge la el, Natsu sau E.N.D.
Intr-un fel cred ca s-a referit la momentul cand o sa afle ca el este E.N.D si va trebui sa aleaga intre o viata de demon sau sa se sinucida pentru prietenii lui, ca sa nu-i raneasca.
Pana acum indentitatea lui E.N.D a fost numai in mister si nu mai cateva lucruri stiim despre el, plus ca acuma Silver a zis ca E.N.D este un demon de foc. Si s-ar putea (daca nu e Natsu), Gray sa il ajute pe Natsu in lupta cu demonul sau sa fie o lupta intre Gray si Natsu dar, nu prea as crede. Sper ca Hiro Mashima sa dezvaluie cat mai repede identitatea lui E.N.D, si sper sa nu fie Natsu! ![]()
Noapte buna, sper ca nu te-am plitisit cu opinia mea!
Da, ar fi interesant sa vezi 2 Natsu cu puteri egale dar, cred ca tot Natsu original ar castiga.
De cand aparut Zeref in anime, m-am intrebat ce legatura are el cu Natsu si de ce i-a cerut sa il omoare?
Nu m-ai plictisit.Scuze ca raspund dupa o saptamana si un pic dar am avut niste probleme cu internetul si nu am mai intrat :]] sa nu uitam ca acum Gray e un devil slayer si chiar vreau sa stiu ce se mai intampla cu el