| tranquilaaa a întrebat:

Hei, știe cineva dacă anime-ul Hunter x Hunter va continua. Adică s-a terminat la 148 și după a apărut un nou episod cu HxH Ultima misiune. Va mai fi un alt sezon HxH?

Răspuns Câştigător
| Cloudless a răspuns:

Asa, da-mi voie sa iti prezint o povestioara. Togashi Yoshihiro, creatorul a doua dintre cele mai populare manga, care stau ca baza la doua dintre cele mai spectaculoase animatii: Yu Yu Hakusho si HxH, a inceput HxH in anul 1998 si il continua pana in prezent. Are doua anime facute, una din 1999 ce a durat pana in 2001 si una din 2011 ce a durat pana in 2014. Dea lungul timpului manga a suferit din cauza mai multor intreruperi, hiatus-uri, ce au intrerupt firul povestirii. Dupa cam 10 ani de munca a acestui mangaka, au reusit sa creeze un anime cu 148 de episoade in loc de 50. Tinand cont ca in cele 148 de episoade se afle si un remake pentru acela de 50 in cam 10 ani de munca s-au obtinut 98 de episoade. In prezent manga esti din nou in hiatus, dupa ce revenirea lui Togashi dupa 2 ani de pauza a durat indeajuns incat sa scrie doar inca un volum. In prezent nu se stie cat va dura acest hiatus. Un an, 2, 3, sau poate mai multi. Cel mai probabil pe la 50 de ani ai sansa sa vezi continuarea. Pana atunci, cauta alte anime care sa te tinta ocupat/a. Cat despre motiv, Togashi ori e bolnav, ori e prins cu un alt MMORPG.

| tranquilaaa explică (pentru Cloudless):

Mulţumesc. Păcat, e unul dintre cele mai bune anime-uri pe care le-am văzut.

| Cloudless a răspuns (pentru tranquilaaa):

E chiar cel mai bun, cel putin pentru mine. Povestea nu are filere, are o gramada de actiune si de drama, iar Killua e cel mai complex personaj.

| tranquilaaa explică (pentru Cloudless):

De acord. Şi Meruem e un caracter destul de complex. E anime-ul meu preferat în prezent. Am auzit acum nişte zvonuri că e posibil ca manga să continue în 2015-nu prea ştiu ce să cred, dar ar fi cea mai frumoasă veste dacă ar fi adevărat. De anime, acum, nu-mi mai fac speranţe că va reveni curând...

| Cloudless a răspuns (pentru tranquilaaa):

Meruem a devenit cu adevarat interesant cand a cunoscut-o pe Komugi. Am fost destul de trist cand am vazut cum s-a stins lumina din jurul lor si le auzeam doar vocile. Singurul lucru care m-a scos din depresie a fost revenirea lui Kite.

| tranquilaaa explică (pentru Cloudless):

Eu nu am plâns când a murit Kite și reînvierea lui mi s-a părut extrem de ciudată și...amuzantă într-un fel, dar nu neg că m-am bucurat. Cred că cel mai trist pasaj din anime mi s-a părut moartea lui Meruem. Of, ar fi ceva frumos dacă ar continua. Au rămas atât de mult lucruri în aer...

| Cloudless a răspuns (pentru tranquilaaa):

happy intr-adevar. mai ales ca in continuare misiunea ar fi sa mearga in alta lume.

6 răspunsuri: