|

Hei, tocmai am aplicat pe anime-kage (pentru a mă alătura echipei) de două ori dar de fiecare dată nu am primit nici un răspuns. Știți de ce?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Intra inapoi pe anime kage si da i la echipa AK. Da i mesaj unui membru din lista si vorbeste cu el. Probabil e o eroare la test si daca va semnala cineva asta atunci se va remedia.
Daca nu raspunde dupa 5 zile da i altui membru, vezi si tu sa trimiti unuia cu activitate pe site ca sa raspunda, ca poate unii din ei sunt inactivi.
Abia astept sa te vad pe site! Si multumesc de acum pentru cat vei sta sa traduci sau ce vei face.
Imi spui ce nume iti vei pune, sa te cunosc pe site? (nu o sa te bombardez cu mesaje inutile, doar cu intrebari despre site si animeuri daca am, si un salut cand te voi vedea in echipa.)
Daca ai invatat japoneza imi spui si mie cum? Ca vrea si eu mult sa invat japoneza. Pronuntia e prea smechera (cred ca si pronuntia m-a facut sa ma indragostesc de animeuri).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poate nu indeplinesti toate criteriile de care au nevoie? Ma gandesc ca e ca la un job.Tu trimiti cv-ul, iar daca te vor, te contacteaza inapoi.Nu stiu daca asta e cazul neaparat

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Posibil că o informație a fost introdusă greșit.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează