| MariusZap69 a întrebat:

Hei, tocmai am aplicat pe anime-kage (pentru a mă alătura echipei) de două ori dar de fiecare dată nu am primit nici un răspuns. Știți de ce?

Răspuns Câştigător
| teo530 a răspuns:

Intra inapoi pe anime kage si da i la echipa AK. Da i mesaj unui membru din lista si vorbeste cu el. Probabil e o eroare la test si daca va semnala cineva asta atunci se va remedia.
Daca nu raspunde dupa 5 zile da i altui membru, vezi si tu sa trimiti unuia cu activitate pe site ca sa raspunda, ca poate unii din ei sunt inactivi.
Abia astept sa te vad pe site! Si multumesc de acum pentru cat vei sta sa traduci sau ce vei face.
Imi spui ce nume iti vei pune, sa te cunosc pe site? (nu o sa te bombardez cu mesaje inutile, doar cu intrebari despre site si animeuri daca am, si un salut cand te voi vedea in echipa.)
Daca ai invatat japoneza imi spui si mie cum? Ca vrea si eu mult sa invat japoneza. Pronuntia e prea smechera (cred ca si pronuntia m-a facut sa ma indragostesc de animeuri).

| MariusZap69 explică (pentru teo530):

Am facut la liceu japoneza si am mai facut si japoneza in particular cursuri de japoneza

| MariusZap69 explică (pentru teo530):

Cum pot sa dau mesaj pe AK? Adica eu intru pe profilul lui dar nu vad nici o optiune de mesaj sau trebuie sa adaug un comentariu

| teo530 a răspuns (pentru MariusZap69):

Salut. daca nu ai cont deja fa ti si da la achipa AK din bara de sus. alege pe cine vrei din lista de membri si da i mesaj. daca nu raspunde in 5-6 zile incearca la altcineva. poti incerca la cei mai activi ca sa primesti raspuns mai rapid: bogdanovix, ari, bing 021, achane chan, clodis, hakuyo etc.
altceva nu mai am ce sa zic decat ce am zis si mai sus =)
deci ai invatat japoneza la liceu. ce liceu ai terminat ca nu stiam ca in Romania sunt licee care fac si japoneza. sa nu spui ca in alta tara ca ma i dat pe spate laughing
sper ca se rezolva acum!
scuze ca am raspuns asa tarziu dar intru rar pe TPU acum

| MariusZap69 explică (pentru teo530):

La Ion Creanga in Bucuresti

| teo530 a răspuns (pentru MariusZap69):

Bravo. Mișto să înveți japoneză în liceu. Ai primit răspuns?

7 răspunsuri:
| Sakura13574 a răspuns:

Poate nu indeplinesti toate criteriile de care au nevoie? Ma gandesc ca e ca la un job.Tu trimiti cv-ul, iar daca te vor, te contacteaza inapoi.Nu stiu daca asta e cazul neaparat

| Andrei0G a răspuns:

Posibil că o informație a fost introdusă greșit.