1) Prefacatoria, minciuna, tupeul, aroganta..Deci nu pot sa aleg care e cel mai mare.
2)Nimic. De ce? Pentru ca pur si simplu viata ca sa capete culori ii trebuie o lumina, o faclie, ca daca aia nu e, nu vezi nimic, bezna. Asta in cazul meu..In cazul altora culorile sunt percepute prost, adica sunt daltonisti sau orbi. Ii compatimesc pe toti.
EDIT: Totusi as fi ipocrit poate sa zic ca nu exista chiar nimic. Familia contribuie la fericire, nu putem nega asta niciodata.
3)Pai eu am intalnit multe feluri de oameni. Pe mine ce m-a deranjat a fost ca majoritatea sunt falsi. Se schimba dupa cum bate vantul. Lor sa le fie mai bine, nu conteaza cum, prin ce mijloace, dar daca le e bine, e perfect. Cam asta e individul comun al societatii in care traim. O societate virusata de un sindrom hidos care capata mai multe nuante. O societate legata de instinctul de turma si manipulabila. Caracterul infect il urasc cel mai mult. Dar mai bine zis il uram..Acum fac tot posibilul sa tratez tot cu indiferenta. Dar stii cum e? E cum da cineva de langa tine muzica la maxim in boxe d-alea de 2 metri. Daca iti pui mainile in urechi reduci din sonor dar nu se duce de tot..Singura metoda e sa le scoti din priza.
1. pesimismul, stresul si lipsa educatiei
2. soferia ma urc in tir si plec in lumea larga la fel si trenul sa aud cum merge si sa ma uit pe geam
3. cei care nu stiu sa glumeasca si injura fara rost, inselatul
1.Nepăsarea.
2.Chestiile drăguțe și când imi iese bine un desen heh.
3.Uh nu știu cum să zic, când cineva face din tot o competiție.
1. bea de rupe, mananca de crapa, doarme bustean, se face ca munceste si se vaita ca n-are bani;
2. frigiderul plin, facturile achitate si "trecu o zi cu bine, sa vedem ce-o mai fi si maine";
3. se da vila, cand, de fapt, este o amarata de cocioaba;
1. Ignoranta
2. Sa iubesc o fata sincera. ( pare ireal)
3. Ca se uita mereu in ograda la vecinu' in loc sa isi vada de *** ma-si. ( imi cer scuze pentru expresie dar asa este )
KillMePlease întreabă: