Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Heei TPU! Am si eu o micuta intrebare!? :/ De ce mi- e lene sa fac ceva? De exemplu:Sa ma ridic din pat, sa nu invat pt.scoala, sa nu imi fac temele, sa ma imbrac, sa vorbesc sa ma duc pana la magazin?...? (mai mult)
As dori niste provocari si intrebari poate cineva sa mi-l dea?
Cum pot afla daca cineva se foloseste de o fotografie personala, fie ea si ca imagine de profil? Multumesc anticipat si bineinteles FUNDA.
Va place de Beyonce de Romania? Este idolul vostru? Crede-ti ca ar fi un nou idol pentru adolescenti? Scuze categoria.
Cum pot deveni cunoscuta?
Este cineva interesat pentru colaborare in crearea unui portal turistic
Cine imi poate face si mie 100-1k like la o pagina de Facebook?
Imii place de un baiat din aceeasi localitate unde m-am nascut, dar eu sunt acum plecata altundeva.Eu am facebook si el are facebook sa-i dau cerere de prietenie? vreau raspunsuri rapid!
Vreau sa o vad pe Kristina Pimenova. Am 11 ani si noaptea o visez, vreau sai ating doar mana. Atat numai atat vreau. E foarte draguta.! Ce pot sa fac sa ai ating mana?
Ce sa faci ca sa nu te plictisesti
Cum e narghileaua cu vodka? Vrea cineva sa fumeze cu mine?
De data aceasta am și eu nevoie de voi doar dacă doriți. Lucrez la o poveste și aș vrea să o împărtășesc cu voi dacă doriți să o citiți. V- aș mulțumi din suflet. Vă garantez...? (mai mult)
Cum trimit un colet pe olx? mai precis prin posta? si cum imi vin banii inapoi?
Cine vrea sa ne jucam adv sau prov?
Ce parere aveti despre raraiti? Cea mai interesanta parere primeste funda!
Stie cineva daca pot tractez cu stanga o masina defecta cu acte vechi fara itp dar masina are avariile in functiune mai da voie politia?
Helloooo, world :D! Cum v-ati petrecut vacantaa de iarnaa?
Buna TPU...voi merge intr- o excursie cu familia la Sinaia peste vreo 2 saptamani. Ce lucruri sa- mi iau? NU vom sta acolo...doar plecam dimineata si venim seara, nu stam la cazare! Vom merge cu masina...? (mai mult)
Decee oamenii se scobesc in nas? este un obicei normal? fara sa-mi dau seama si eu o fac de cateva ori, chiar nu stiu senmificatie logica pentru acest lucru
In primul rand salutare si LA MULTI ANI tuturor! As dori sa stiu daca intr- un fel sau altul se pot vizualiza fotografiile ascunse sau setate doar pentru prieteni, ale unui utilizator de facebook sau ...? (mai mult)
Heya! Îmi puteți spune în cât timp ar ajunge un colet din America în România? Mulțam. ^^
Buna TPU :* As vrea sa scot niste poze sa le pun in rama, pot sa duc un stick si sa le scot, sau? Cat ar costa? Va multumesc Funda :*
Salut am vazut pe youtube un tip oNNe dar cand caut canalul lui nu il gasesc dar am mai auzit de el se joaca the forest cu andy de la lectura de la a la z, cine este acest oNNe?
Hey! Mă poate ajuta cineva cu un link către formularul de inscriere la Romanii au talent 5? Nu il gasesc nicaieri iar pe 12 ianuarie trebuie deja completat! Dau fundaaaa!
Am 11 ani si vreau sa o vad pe Kristina Pimenova, vreau sa o vad in realitate si sa o ating cati bani imi trebuie?
Buna TPYU. am o intrebare pentru toti. care dintre voi a facut cursuri gratuite? si in urma cursurilor a primit subventie? in cat timp v- a dat subventia? astept un raspuns de la voi..multumesc ...? (mai mult)
Hei! ce nume de utilizator imi puteti recomanda?
Dati-mi si mie skype-ul vostru.Ma plictisesc si nu am cu cine sa vorbesc.Primul raspuns primeste funda.
Salut.In toamna anului asta vreau sa ma apuc sa dau pentru carnetul auto...La ce scoala sa ma duc dintre astea? Festina Lente,Dacar,Dialiv,Prim Driver, Delrux... Care ar fi bun si de ce?
Bună seara! Am creat recent acest blog http://deliabtzt.tumblr.com care cuprinde diverse realități din lumea în care trăim. Ce subiecte vreți să mai abordez? :D
Stiam de un fel de conditie pentru fumatori, ceva de genul ca trebuie sa fumezi 5 tigari pe zi ca sa fi numit fumator. Bullshits. Are cineva idee de ce spun? Cand intri în categoria...? (mai mult)
Si totusi unde este Elodia?
Buna la toti cu anul nou vreau s va intreb ceva? vreau felicitare pentru verisoara la nunta puteti sa-mi dati niste exemple.
Heii TPU! M- am certat cu o prietena de- a mea pentru ca ea nu este de acord cu prietenul meu. Nu stiu ce sa fac acum sunt pusa sa aleg dintre prietenul meu si ea intr- un fel ( e mai complicat). Eu nu...? (mai mult)
Multa si iar multa iubire 2015, in sfarsit(am pasit si- n acest an cu de toate: bucuriiiiii, tristetiiiii.Cumva am supravietuit, la naiba) :))De ne luam dupa"vine sfarsitul", sfarseam mai rau decat...? (mai mult)
Voi asteptati scoala?
Cand a aparut primul aparat de fotografiat in Romania?
Imi puteti trauce textul exact in romana? http://funlava.com/wp- content/uploads/2013/07/quote- by- taylor- swift.- Be- that- strong- girl- that- everyone- knew- would- make- it- through- the- worst-...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie, voi ce stiti ca inseamna atunci cand te uiti la ceas si e fix? Mi-se intampla sa ma uit cred ca de vreo 5 ori pe zi si sa vad ce e fix si ma intreb ce inseamna.
Stiti cumva cum se faceau pocnitorile acum vreo 25 de ani? Cu foitele de aluminiu ...care era praful care se punea in interior? FUNDA
Sunt o gramada de semne, emoticoane si de astea. Ce inseamna acesta =-o?
ati citit profetiile lui Nostradamus pentru 2015? Credeti ca se vor adeveri, 70% sau adeverit. Vreau cat mai multe pareri.
Cati dintre voi urmaresc nanalul Vsauce? Clar ceva mai bun de facut pe youtube decat ce iti recomanda ei. Tipul asta e briliant. Uitati ultimul lui videoclip :...? (mai mult)
ma numesc Andrei, am 18 ani si am o problema: m- am salbaticit rau de cand stau in casa de vreo 2 ani m am izolat si in afara de scoala nu mai stiu altceva si partea cea mai nasoala e ca am...? (mai mult)
am o intrebare de ce cind o caramida cade in apa valurile se fac rotunde si orice obiect cind cade valurile apei sunt rotunde de ce?
Oare de ce ne evita toata lumea atunci cand avem probleme? De exemplu daca ai un inceput de depresie, nimeni nu prea mai e alaturi de tine.
Aţi avut vreodată insomnii? Dacă da, la ce vârstă şi din ce cauză?
Va rog Mult am nevoie de citeva ghicitori despre calculatoare, laptopuri, informatica?
Va rog Mult am nevoie de citeva ghicitori despre calculatoare,laptopuri, informaticas?
Dau funda mare, sa va zic aseară am fost la discoteca si am văzut o fata drăguța care se uita mai mereu la mine, eu m- am gândit sa ii cer numărul de telefon, dar ea nu a vrut sa mi- l ofere, ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hip Hop Romanesc
In casti iti canta zilnic hip hop romanesc? Atunci fii sigur ca esti pregatit pentru testul propus de noi.