Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Cine scrie de aici povesti?
Ma scuzati...stie cineva cand se fac preselectii pentru Next Star sezonul 5 in Suceava sau Iasi? Va rog frumos...E urgent!
Care e visul vostru pentru 2015?
Ce tigaria au filtrul portocaliu? Stiu de malboro, viceroy, dar cam atat, iar am nevoie sa stiu cat mai multe, spuneti-mi daca stiti
Salutare TPU, o problema sa zic asa de vreo 3 ani care nu- i dau de cap. Am incercat sa caut o explicatie logica dar nu am gasit, cand vreau sa vad cat e ceasul nimeresc mereu la ore si minute fixe, am...? (mai mult)
Buna imi da-ti si mie conversatii stupide si amuzante intre o fata si un baiat, de preferat in limba romana, va rog! Dau funda!;) :* :D
Cum sa fac sa treaca 3 zile mai repede? scuze categoria
Salutare TPU, vreau sa vand un produs pe OLX unei persoane si mi- a zis sa il trimit.Dar nu stiu cum sa ii zic curierului sa procedeze in asa fel incat, cand ajunge produsul la destinatar, cumparatorul...? (mai mult)
De ce oamenii se plang zi de zi? De ce renunta asa usor la visele lor?
Ma confrunt cu o mare problema:nu am deloc prieteni.Adica am avut in copilarie dar de ceva timp, in adolescenta m- am cam instrainat si inchis in mine si in casa, am avut si o oarecare depresie si atacuri...? (mai mult)
Este normal sa ai foarte des senzatii de deja-vu? Voi ati avut?
Hei Hei Buna TPU :) cine si ce a facut de revelion? care v-ati casatorit sau logodit? sau chiar v-ati imbatat? ia sa aud si eu povestiile voastre
Buna TPU vreau sa stiu ce semnifica visul cand iti intra un hot in casa
Cum as putea sa lipesc intr-o fotografie doua persoane adica sa iau din doua poze diferitesi sa pun ambele persoane intr-o fotografie! Va rog ajutati-ma!
Intrebare pentru fete Vi- ati face un iubit amator electronist doar sa isi faca mici proiecte acasa si sa isi mai ocupe timpul liber cateodata dar rar.ce parere aveti de un astfel de baiat? mersi fetelor...? (mai mult)
Dati- mi si mie va rog niste exemple de semnaturi de fete, pentru pagini de facebook adica semnaturile alea de la sfarsitul postarilor de la paginii, de pe facebook. (semnaturile adminilor). vreau...? (mai mult)
Cum poti scapa de mandrie? cine stie? dau funda pentru cel mai bun raspuns! merci
1.care crezi ca i cel mai mare defect al omului? 2.ce te face cel mai fericit? de ce? 3.ce te enerveaza/urasti cel mai mult la un om? dau funda pentru cel mai destept raspuns!
Salut tpu.Am o tigare electronica ego-tech si i-am facut full cu aroma si nu.i place.Cum pot sa o scot fara sa o consum.(Nu vreau sa mai folosesc acea aroma)
Am o nelămurire: Care este cel mai bun vloger?
Ce va displace cel mai mult la viata asta?
Am o intrebare: Cine ar castiga intr-o lupta dintre un leu si un tigru?
In bloc la mine locuieste un barbat de vreo 30 si ceva de ani, poate chiar 40 care de fiecare data cand il vad si il salut se opreste si se uita lung dupa mine. A inceput sa imi fie teama ca ...? (mai mult)
Sărut mîna stimate doamne si domnisoare, v au durut picioarele după party ul de aseară? Un masaj? Multa sanatate.
Heyyy TPU! Cei care stiu bine cei care nu, nu! Acum 5 ani mi- a disparut unchiul iar acum 3 a disparut si verisorul meu cel, care avea grija de mine, si din aceasta cauza am ajuns la niste animale...? (mai mult)
Stie cineva cum se imbunatateste calitatea tutunului de casa? In mod natural daca se poate.
As vrea sa-mi da-ti cateva idei de slide-uri pentru un powerpoint(Halloween).
Vreau si eu niste videoclipuri sa postez pe o pagina :** https://www.youtube.com/watch?v=vACNsP2Lo10 ceva de genu :) https://www.youtube.com/watch?v=DZk7FyjTC1E Dau Funda! :)
"Daca ar trebui sa oferi un singur sfat unui copil despre viata, care ar fi acela?". Am primit aceasta intrebare pe ask si m- a pus pe ganduri. Raspunde, si daca imi va placea raspunsul tau, ii voi...? (mai mult)
Bună. Și, suntem în 2015. :3 Ce ați vrea să schimbați de anul trecut? Ce ați vrea să faceți nou anul acesta? [Ce planuri aveți?] Fundăăăă:o3 SĂ AVEȚI UN AN NOU CU CÂT MAI MULTE ...? (mai mult)
Cum a ti petrecut aseară dse revelion? Pină la ce oră? Fetelor ce ținută a ti avut? Cit a ti rezistat pe tocuri(a ti purtat?) Multumesc mult si multă sănătate vă doresc tuturor.
Care de aici e emo? Si eu sunt :)
Spuneti-mi si mie un nume potrivit pentru o pagina de facebook bazata pe amuzament si care spune lucrurilor pe nume! Va rog frumos!
Salut TPU, Prima oara vreau sa va spun un an nou fericit la toata lumea. Am si eu o intrebare: tot visez ca omor oameni sau membrii ai familiei si cineva mi- a spus ca e bine asta, ca le omor moartea...? (mai mult)
Tot nu dorm. Cineva ca mine? =)))
Stiti ceva siteuri unde poti vb cu mai multe persoane adica un fel de chat? va rog dau funda!
Careva care mai sta si la ora asta la pc (deci e acasa), ci nu e in oras de revelion? xD
Cuuuuum va petreceti revelionul?
Ce asemanari vedeti voi intre oameni si animale?
cum vă distrati de revelion?
Am fost cel puțin o singură dată dezamăgiți de o persoană. Iar, unele persoane se interiorizează și refuză să mai comunice. Dacă într- o zi apare persoana care ne dorește binele, dar este...? (mai mult)
Ce credeti despre cineva care fuge de confruntarea de idei? Spre deosebire de RAY23TM eu ii permit sa raspunda si el si chiar sunt curios de raspunsul lui.
Ce inseamna fcsb? vad pe facebook diverse persoane cu numele asta.
Este cineva din 13 septembrie?
Cum se face o sorcova?
Spuneti-mi niste nickname-uri cu numele Andrei. Dar nu chestii de genu Andreiuca,etc., cu semne; de exemplu @@Andrei@@,~Andrei~.din astea. Cel mai tare nickname primeste Funda!
Cum va petreceti revelionul? An nou fericit!
Salutare lume! Cum vi se par tigarile dunhill negru? Sunt foarte foarte tari, adica mai tari decat dunhill rosu? Sau pot fuma linistit. Astept o parere! Dau funda
Voi unde faceti revelionul? eu in centru la artificii
Ce faceti de revelion?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Max
Fie ca il preferi pe Mel Gibson ori pe Tom Hardy in rolul lui Max, noi te provocam sa ne arati cat de mult stii despre celebra serie de filme!