Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
La mine ninge abundent, ma bate gandul sa merg la sanius, fiind si zona montana. Voi ati merge la sanius? Sau mergeti? Intrebarea nu se adreseaza copiilor, ci adolescentilor si tinerilor trecuti...? (mai mult)
Am pus si eu o amarâtă de intrebare de 10 ori, parca TPU te ajuta? S-a ales praful.
tuturor! Voi ce va doriti sa primiti cadou de acest Craciun? :D
Culoarea este o pasiune, iar pasiunea se imparte... Cum comentati asta?
Ce pot sa vorbesc cu un baiat (de care imi cam place) pe facebook? Noi ne cunoastem foarte bine si suntem si colegi de clasa. Problema e ca mai mereu cand vreau sa vorbesc cu el pe facebook se joaca si...? (mai mult)
Cat de mult va iubiti parintii? Si cum va aratati dragostea fata de ei? Par atat de trecatori dar totusi atat de nepretuiti.
Imi explica si mie de ce in naruto episodul 392 :http://animekage.com/watch- online/naruto- shippuden- episode- 392.html... madara readus la viata poate sa faca susano fara ochi? funda pentru cel care ...? (mai mult)
Hei Ce subiect de vorbit as putea avea cu un baiat? Eu sunt cam timida si el la fel si nu prea stiu ce sa vorbesc cu el.
Salutare.Am scris ceva la contact si am vazut ca echipa TPU si- a luat vacanta de pe 20 decembrie pana pe 4 ianuarie. Pana atunci ramane satul fara caini, nu se maianalizeaza nimic manual daca Cristina...? (mai mult)
Pana ieri gaseam un anume model de portofel pe o gramada de site- uri si acum ca m- am hotarat sa il comand nu mai gasesc de unde.Am nevoie neaparat de el pana in 6 ianuarie. http://t24ro.allshops.ro/produs/11195189/Fossil+...? (mai mult)
Intrebare pentru cei ce au experimentat paralizia in timpul somnului. La voi cum s-a desfasurat chestia asta? Ati avut parte de halucinatii? Care credeti ca au fost cauzele?
Sunt o persoana mai timida, nu prea mi se "dezleaga limba" si nici nu gasesc subiect de discutie cu persoanele pe care nu le cunosc asa bine, de multe ori ma balbai, spun ce am de spus extrem de repede...? (mai mult)
Care este mai frumoasa? http://www.storefashion.ro/slir/w744- h1116- c744:1116- q100/http://www.storefashion.ro/media/upload/products/gallery/big/rochie_chanttal_ladychic_black.jpg sau http://www.storefashion.ro/slir/w744-...? (mai mult)
Imi spuneti si mie o poezie cu atomul,{cum se formeaza, la ce util...}... funda
Cum se numeste suportul de cana in engleza?
Hey! Pun si eu o intrebare de curiozitate. Ce semnifica fiecare culoare a ochilor, ce reprezinta sau cum suntem daca avem respectiva culoare? :) :)) - *:- * :D... Care imi spune ceva si despre ce semnifica...? (mai mult)
Am windows 8 si imi da eroare cand vreau sa instalez.Net framework 3.5 sau 2.5. am incercat in diverse feluri sa repar si nu pot... Ce sa fac?
Buna Seara, Tema la licenta este : Studiu comparativ cu privire la impunerea veniturilor persoanelor fizice. Profesoara nu mi- a explicat clar, decat ca este un studiu de caz, cumva este studiu...? (mai mult)
Exista vreo superstietie sau proverb legat de orele fixe? Adica ma uit la ceas si mi se intampla de vreo 6-7 ori pe zi sa vad " 11:11, 2:22, 13:13".Stiu, e ciudat :D
Buna TPU an foarte des sentimentul de De- javu. Asta pentru ca defiecare data cand visez ceva de cele mai multe ori se intampla si ma simt foarte ciudat. De exemplu saptamana trecuta am visat ca eram prins...? (mai mult)
De ce daca afara e frig (- 20 grade) cum era acum 3- 4 ani mai mergeam la scoala? In multe tari se inchide scoala la o asemenea temperatura... mai ales ca ajunge zapada sa treaca de genunchi. Mai demult...? (mai mult)
Am o intrebare URGENTA! Matusa mea imi trimite un colet prin curier sau cum se spune, din Roma catre Bacau... in cate zile ar ajunge?
ma numesc Andrei, am 18 ani si sunt un baiat singuratic in sensul ca sunt introvertit si nu am fost niciodata intr un club adica am fost o data si nu mi a placut dar oricum nu m- au pasionat...? (mai mult)
Vreau cele mai de groaza povesti pe care le stiti!
Va place stilul asta de "freza" la baieti? http://s23.postimg.org/4x7m9kxgb/capture_20141220_181818.png Nu e ca m- as tunde asa nici sa fiu ultimul om de pe pamant, dar vad tot orasul plin de tunsoarea...? (mai mult)
Există viață după despărțire?
daca nu iubesti de ce stai langa o persoana?
Eu sunt unul din copii care deja s- a apucat de teme si imi dau seama ca nu mai stiu nimic.O zi de vacanta si deja am uitat tot. Am o problema la info care imi da probleme. O sa pun linkul mai jos...? (mai mult)
Iluminati,montaindew si doridos, mai trebuie sa adaug ceva?
Hei! Ma joc acest joc "Draw Something" si stiu cum se numeste, in engleza, acel suport pe care pui paharele sau canile ca sa nu uzi sau sa zgari masa. Poate sa ma ajute cineva?
Cum ar arata scoala perfecta pentru voi?
Vreau sa ma apuc de make-up. Am cautat site-uri "introductive" pentru acest subiect dar nu prea am gasit. Ma puteti ajuta cu niste linkul-uri? Chestii de baza. :D
Sunt in clasa a IX- a la profilul filologie si asi dorii sa ma transfer pe semestrul 2 la mate- info(intensiv info) si va trebui sa dau niste diferente dar nu stiu la ce.Va rog ajutati- ma,...? (mai mult)
Daca ai abonament si dai telefon cu numar privat iti ia mai mult?
Stiti vreun joc browser in care trebuie sa iti dezvolti armata, sa cuceresti dar care sa se intample in timpurile noastre nu in antichitate deci sa fie cu tancuri, mitraliere... Daca stiti...? (mai mult)
Care este scopul vietii voastre? Voi pentru ce/cine traiti?
Sall! Aseara pe la vreo 12 noaptea ma uitam pe Animal Planet... Era o emisiune ce se chema Bestiile muntilor (sau ceva de genul). Si bajetii gasesc o urma de laba de vreo 20 cm (cam mare si nu cred ca...? (mai mult)
Puteti sa ma ajutati sa fac niste versuri despre numele Adelin, va rog?
Am nevoie urgent de sugestii. Am reinstalat un win pe laptop, win7. Si acum nu stiu cum sa fac sa mearga wifi. Ma puteti ajuta? Vresiunea Laptop: Dell, Intel Core i3
Caut raspuns urgent! Am un PS2 modat cu McBoot pe hdd.Si din greseala am sters modarea de pe card.Intrebarea este:nu pot sa fac cumva sa bag programul de pe card pe hdd astfel incat sa pot juca...? (mai mult)
Hey. P.S. Nu am stiut unde sa imi pun intrebarea....deci... Ok. Vreau sa fac o poza :) Si sa spunem ca e cv in spate ce nu imi place. Cum o fac in ceata? Adica sa ma vad doar eu..in spate sa nu ...? (mai mult)
Vreau sa citesc cartea, , Romanul adolescentului miop" de Mircea Eliade.As vrea sa o imprumut de la biblioteca, dar se afla la sectia de adulti.Credeti ca o sa mi- o dea? Am 13 ani si as vrea ...? (mai mult)
Sall imi puteti raspunde la intrebarea asta:dc nu pot instala java imi da o eroare de tip asta:UNCOMPRESSION OF DOWNLOADED FILE FAILED ma puteti ajuta?
Neata! Cine vreti sa castige Vocea Romaniei? :D
Care sunt cele mai slabe tigari de pe piata? virginias? cumva?
URGENT! Salut, maine este ziua mamei mele si as vrea sa ii scriu ceva pe facebook.Ma ajutati? As vrea sa fie compus de voi, daca se poate.Nu stiu daca am ales categoria potrivita.Va rog sa nu va bateti...? (mai mult)
Ma numesc Mada si am 11 ani. Vreau sa imi dati un raspuns la intrebarea : De ce nu pot visa urat? Mereu mi- am dorit sa visez urat, eu sunt un baiat care se uita la filme horror de 3 ori ...? (mai mult)
Este assasin creed 3 pentru ps4?
Ati simtit vreodata ca sunteti pe drumul gresit in viata? Ca ati facut alegeri gresite? Ca ceea ce faceti acum nu va multumeste sufleteste? Ca nu mai aveti de ales si ca trebuie sa traiti cu propriile ...? (mai mult)
m-am apucat de sala si cand ma pun sa fac piept la bara ma doare in zona umarului stang si nu pot sa mai impig :( Ma puteti ajuta cu un raspuns ce as putea face?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pe aripile vantului
Ai facut cunostiinta cu Scarlett O'Hara si mult iubita ei mosie, Tara? Atunci, hai sa vedem cat de multe stii despre filmul care a facut istorie?