Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Cum adaug pe cineva in conferinta cand vorbesc cu altcineva pe tableta?
Salut.Am si eu o intrebare poate a mai patit careva asta si stie despre ce e vorba.Am achizitionat un tv led Tucson.Problema care o am e urmatoarea.Nu i- mi ramane setata ora, desi la inceput a mers.Desi...? (mai mult)
Va rog frumos dati-mi o idee cum sa-i scriu scrisoarea lui Mos Craciun! P.S.: Imi doresc un microfon, o trusa de machiaj, si UGG, cercei in forma de bufnita si un maiou larg.
Cu cine votați diseară? Cine ați vrea să câștige Vocea României? De ce? Argumentați răspunsul vostru. :)
Cum fac chestia aia pe fbk cand zic cea mai frumoasa pers si dau pe link si intra la profilul acelei pers?
Heeeii...Vrea cumva un blogger de pe- aici sa ma sfatuiasca in legatura cu niste chestii? In fine, doar blogării de care au "bloguri de carte"! Adica sponsori, inscrierea pe diferite site- uri ...? (mai mult)
Cine stie sa faca colaje muzicale si sa mi-l trimita dupa aceea pe messenger? Si va dau eu melodiile taiate ca sa mi le puteti face.
Vreau cele mai de groaza povesit pe caree le stiti! Funda! dar nu site! Astept rasounsuri! :)
Am comandat 2 perechi de incaltaminte de pe net si nu s- au potrivit marimile, am facut cerere de retur si firma respectiva imi cere numarul unui cont bancar in care sa timita banii. Daca le dau acel numar...? (mai mult)
Este mai convenabil sa iti cumperi un ps4 decat un laptop? Daca da de ce? dau fundă
Sunt adevarate site-urile alea ppc? Daca ati castigat ceva din sit-uri de genul, lasati-mi-le si mie intr-un link. Funda!
Vreau sa- mi cumpar niste rami pentru pc deoarece am doar 1 gb ram. Vreau sa stiu daca frecventa de la ramii pe care vreau sa- i cumpar trebuie sa fie neaparat ca frecventa de la ramul pe care...? (mai mult)
Ce parere aveti despre urmatorul articol? "Faptul că guvernul a alocat 20 de milioane de lei pentru biserici în luna octombrie este o știre de primă pagină și un scandal național (aș zice eu ...? (mai mult)
Trebuie sa-i fac prietenei mele un cadou de Craciun. Ce i-as putea face? Sa fie ceva frumos dar si ceva ieftin. Multumesc anticipat. :*
Ma gandeam asa. :)) - Prejudecarile sunt un mecanism de aparare. - Acea aparare e pentru supravietuire. - Sinuciderea e greseala, dovada de lasitate, bla bla bla. - Renuntarea la prejudecare...? (mai mult)
Ce firme livreaza la domiciliu mobila (pana in casa, nu doar pana in fata blocului)?
Caut jucator de Magic: The Gathering cu care sa vorbesc pron corespondenta!
Cum ar proceda un Light (Death Note) al zilelor noastre fara carnet? Cum ar indeparta raul?
Cum sa fac sa pun o poza cu bradul de craciun pe neata cu razvan si dani pentru concurs? vreau sa ma inscriu ca poate castig o masina de jucarie pentru fratiorul meu! va rog!
Cine ar castiga o batalie intre un lup si un pitbull antrenat pentru lupte
Buna,vreau si eu va rog cateva nume coreene care incep cu litera "A".Pt fete! Dau funda
Un cadou minunat. >- - https://www.facebook.com/video.php?v=271671806324591&set=vb.1000 04453203127&type=3&theater Știe cineva unde aș putea să comand un colaj gen cel din videoclip? DAU...? (mai mult)
Ce parere aveti despre site- ul AllShops.ro? Vreau sa comand un ceas si vreau sa ma asigur ca este authentic. http://t24ro.allshops.ro/produs/11195189/Fossil+ SL4315200+ portofel+ dama+ nou+...? (mai mult)
O replica buna la "ai vorbit cand trebuia sa taci"?
Ce caracter au baietii din zodia taur?
Buna TPU vreau repede povesti de groaza pentru ca nu mai merge site- ul spectrul realtatii. Dati- mi orice, siteuri, povesti de voi dar repede va rog si nu cred ca mai trebuie sa remintesc ca dau funda...? (mai mult)
Cadoul perfect pentru iubit? Băieți, voi ce v.ați dori de la iubita voastră? Dau fundițăăă.
Credeți că o pernuță în formă de inimă personalizată cu o poză și un text ar fi un cadou potrivit pentru iubit? :33 Dau fundiță.
Buna Ce inseamna cand un baiat da semne ca te place, iar apoi nu prea mai vorbeste cu tine sau ii indiferent? Dau funda Multumesc pentru ajutor.
Pentru ce dracu se fac taieturile cu lama? (Scuzati limbajul) funda.
Cand incepem scoala in 2015? Pe 5 sau pe 12?
Daca imi iau ps3 sau ps4 pot descarca jocuri gratis dar sa nu fie demo? Sa fie jocul intreg fara sa platesc
Femeilor le place minciuna de mint non stop?
Hey! As vrea sa devin designeri vestimentar. Eu imi fac propriile modele pe hainele mele si prietenelor mele le place cum fac, le place cum combim culorile si unele chiar nu ma cred ca eu le- am facut....? (mai mult)
Cum a fost ziua de azi pentru voi?
Ce ai face cu 100.000 euro?
Pentru a ma conecta la wifi cu televizorul am nevoie de adaptor sau ceva?
Cateva poze cu brazi impodobiti? Cea mai frumoasa primeste funda
Cate grade are bautura tequila? Adica vodka are 40, dar tequila? Si cum e la gust? Nu am baut niciodata si nu stiu cum e. :)))
Ziua buna! :) Vreau sa trimit o scrisoare cuiva, fie ca e vorba de o scrisoare in sine, sau o felicitare, prin posta. Pentru ca n- am mai facut niciodata asa ceva, as vrea sa stiu exact ce trebuie ...? (mai mult)
Am parul vopsit brunet si vreau sa ma fac ciocolatie.Ce decolorant e bun si cat sa imi iau pentru a ajunge la decolorare.(am parul tuns drept destul de lung de la umar inca o palma e cret deci destul...? (mai mult)
Salut, parfumurile de la eMAG sunt originale? merita cumparate?
:D pe ce dată se merge cu uratul sau cu colinda? in acest an ce zi va fi cand se va merge cu uratul? :D DAU FUNDĂ SI SCUZE PENTRU CATEGORIE. :D
Unde gasesc Jingle bells in franceza sau cum se zice stu ca in romana e zurgalai dar in franceza cum este...
Un nume pentru facebook?
Hey TPU.Am o mica problema si simt nevoia sa o impartasesc cu cineva. Azi, 18.12.2014, am dat o petrecere cu clasa.Si...Am invitat- o pe fata de care imi place la dans.Imi amintesc si ora.Era 14:33 cam...? (mai mult)
Hey ce va doriți de Crăciun?
Salut.As vrea sa ma inscriu la tic dar cineva mi-a zis ca e greu.E adevarat?
Cerintele de sistem afisate pe diferite siteuri pentru Gta 5 sunt cele reale? daca nu vreau si eu sa stiu cam ce sistem ar cere jocul ca sa mearga cat de cat ok
Ati auzit de vorba cu oarba dupa tine? Ce Dumnezeu inseamna?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!