Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Vreau si eu un slogan pentru biscuiti oreo
Am o partitie goala in calculator si vreau sa adaug memoria ei la alta partitie cum fac?
Vreau sa ma duc la posta sa imi iau un cod pentru paysafecard insa mie imi trebuie in euro si nu stiu cum se procedeaza si care e minimul. Putin ajutor va rog :) Ofer funda
Acum 1 an am fost cu o fata. Si dupa o relatie de 3 luni ne- am despărtit..Chestia e ca m- am atasat atat de tare de ea incat si acum tin la ea. dar ne- am certat si nu am mai vb de atunci.Acum as da...? (mai mult)
Ce parere aveti de asta? in general mergeam la o sedinta cu masina mea si cu o colega dar ieri am mers eu cu ea si barbatul ei, , iar el cat noi am fost in sedinta a asteptat afara, pana aici toate...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie niste pagini, grupuri interesante de pe facebook in care sa ma inscriu. Dati-mi link
Hei! Mi-am facut cont pe likeme? likeyou si am facut 1000 de credite cum sa fac like-uri cu ele? Dau funda
"Ce caterinca?" Ce vrea sa insemne de fapt?(=ce misto sau ce "chestie ciudata"):)))
Sunt singurul care am problema asta pe acest site? Butonul "Raspunde" imi acopera scrisul, e aiurea rau. http://s27.postimg.org/j673t1xo3/capture_20141124_224515.png
Nu pot sa accesez email prin messenger ca imi apare http://login.yahoo.com/config/reset_cookies_token?=
Salut, imi place de o fata si nu stiu cum sai zic, m-am imprietenit cu ea si toate cele doar ca nu stie ca o plac. Cum sa îi zic in asa fel sa accepte sa FIE cu mine
RASPUNDETI-MI AICI! E URGENT! http://www.tpu.ro/jocuri-pc-online/buna-copilasi-am-o-foarte-mare-problema-sa-vedem-am-un-cont-stardoll-si-ma-chinui-de-ceva-timp-sa-devin-superstar-eu/
Ajutati ma pls help, stiu ca o sa sune foarte penibil si banal si copilaresc, cum mai vreti voi, dar va rog raspundeti. o sa fie in vacanta asta o tabara. nu stiu daca sa merg sau nu ..sunt toti copiii...? (mai mult)
Stiti cumva de ce, recent, atunci cand imi trimite cineva cerere pe facebook, acea persoana trebuie sa confirme ca ma cunoaste in afara facebook- ului? Nu stiu sa fi umblat prin setari, deci nu cred...? (mai mult)
Hey, un alint pentru numele Fiona si Riluri? Multu' anticipat.
Ajutati ma pls help, o sa fie in vacanta asta o tabara. nu stiu daca sa merg sau nu ..sunt toti copiii populari si cool si eu nu sunt, mi- e frica ca o sa rada de mine si o sa ma stie apoi tot liceul...? (mai mult)
Daca cineva iti respinge cererea de prietenie de pe facebook iti apare la notificari? Și daca nu, cum afli?
Nu inteleg cum se formeaza gradele de comparatie la Latina. Ce declinari apare pentru substantiv si ce declinari pentru adjectiv? Funda, Multumesc!
Sper să mă puteți ajuta! Dau Fundă! Folosesc Internet de la Romtelecom pe calculator și wieless pe laptop. De vineri laptopul nu mi se mai conectează la Wi- Fi. Nu știu din ce cauză. ...? (mai mult)
daca beau albus de ou crud. odata la cateva zile ma va ajuta la cresterea musculara? am auzit pe cineva ca ajuta dar nu sunt sigur, dau funda!
Craiova vs Slatina vs Pitesti... tinand cont de licee bune si de frumusete.
Buna prieteni! ajutati-ma va rog. Recomandati-mi niste denumiri de filme care poate sa le aplice un student. Multumesc!
Cum sa scapi de emotii? Va rog!
AJUTOR! INTREBARE AQUARISTICA! AJUTOR! Deci am o femela xipho, care in + /- 3 zile o sa nasca. Si as vrea sa stiu si eu cum sa fac o maternitate improvizata. niste idei va rog frumos. Ca problema e ...? (mai mult)
A citit cineva cartea Secretul? Sau ati vazut filmul? Cum vi s-a parut?
Am si eu o intrebare in cat timp revizuieste facebook un caz tin sa va anunt ca am trimis poze cu datele mele personale le- am trimis pe data de 20... au trecut 4 zile si nimic in schimb primesc pe email...? (mai mult)
Hey TPU! A dat cineva comanda la vreun produs de Black Friday de pe Emag si l-a primit? Daca da, imi puteti spune si mie la ce ora ati dat comanda? :)
Ce ati alege sa fiti(teoretic vorbind, fara raspunsuri ironice, sarcastice, etc): -om de afaceri, mai micute; -stomatolog/ortodont Luati in considerare programul+banii
Heii TPU, In cat timp ajunge o comanda Vodafonein Prahova? Scuz categoria, da-i mai populara.
Cum voi fi anuntata ca sunt invitata la emisiune?
Scrieti un incipit de o fraza pentru o opera epica pe care ai vrea s-o creezi. Fundaa
Buna :) As vrea sa stiu si eu cum imi pot schimba data nasteri dupa ce am facut-o o data?
Buna! Spuneti-mi, va rog, cati centi iti ia din credit daca trimiti un SMS de pe un numar de Cosmote pe un numar de Italia? Am nevoie de 2E ca sa pot trimite mai multe mesaje? Multumesc!
stiti vreiun site de trimis gratis sms pe Orange? dar care sa mearga repede, ca am mai gasit care trimite sms dupa 2 ore.
Salut, recent mi-am pus ochelari de vedere si de ceva vreme nu am mai fost la cinema sa vad un film 3D, ma intrebam daca stie cineva cum fac la un film 3D daca am si ochelari de vedere?
Cum fac sa- mi apară pe profil că sunt singură dacă îmi scot relația de pe fb? Când am băgat apărea la mine pe profil doar pentru că eram etichetată la el. Știu că am apăsat odată să șterg...? (mai mult)
Cum apelezi cu identitate ascunsa? PS: Din alta tara Dau FUNDA! :*
Trebuie sa ii iau cadou unui coleg de Mos Nicolae si nu stiu ce. El e baiat, are 14 ani si jumatate si nu il cunosc prea bine pentru ca suntem in primul an de liceu. Aveti vreo idee ce as putea...? (mai mult)
Ce ar fi daca am avea lipa de autoritate? Dar daca am avea exces de autoritate?
Cat costa sa scot la xerox de pe un stic si sa prind foile ca o carte? Botosani
Hei TPU Credeti ca vom afla vreodata adevarul despre secretele vaticanului, zona 51, Masonerie, illuminati? Sau vom trai doar cu curiozitatea pana ne va suna ceasul :((?
Hey:( Ce se intampa cu sufletul de pe moarte ne poate auzi? am pierdut ce- a mai importanta persoana din viata mea si nu ma pot dezlipi de o fotografie de a ei o tin mereu peste tot cu mine uneori vorbesc...? (mai mult)
Hei TPU Credeti ca exista pe pamant locatii si mai secrete decat acestea? http://www.realitatea.net/top- 10- locuri- din- lume- unde- nu- ai- cum- sa- ajungi_696464.html Ati auzit vreodata despre...? (mai mult)
Hei TPU De ce nu stim adevarul despre nimic? De ce nu stim de ce existam, cum am aparut, daca suntem singuri in univers, de ce nu exista nici o dovada ca exista dumnezeu, de ce nu stim cine ne...? (mai mult)
Unde gasesc castii d-alea mici in forma de pisicuta,briosa,etc? Na,diferite forme xD. Preturi acceptabile, va rog :)) Nu sunt pentru mine. Vreau sa fac un cadou ^-^ Multumesc! Funda
Ce precedictii aveti pentru Suvivor Series 2014?
Ce parere aveti ca o eleva (18 ani ) sa ii spuna profului ei (35 ani) "tati" si sa ii vorbeasca la pertu? I- a spus : tatiii, te iubesc...iar daca imi pui un 10 o sa te iubesc si mai tare. Iar el nu i-...? (mai mult)
.am nevoie de parerea vostra..am 19 ani prietenul 29..nu stiu multi zic ca virsta nu conteaza insa parca ma deranjeaza..si nu din cauza lui caci cu el e tot ok.e bine, ne intelegem...insa de ceea...? (mai mult)
Ati simtit cutremurul? A fost de 5, 6?
Ieri iesisem la o bere cu un var si un prieten si mai venise si doua cupluri pe care eu nu le cunosteam. Radem glumim pana la un moment dat cand un tip din cuplurile pe care nu le cunosteam se...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Zeitatile Greciei Antice
Stii cine este Zeus sau ce simbolizeaza zeita Afrodita? Dar ce reprezinta zeul Eros? Haide sa afli cat de multe stii despre zeitatile Greciei Antice!