Vreau si eu niste jocuri pe odnoklassniki!
Cum să te accepti pe tine insuti si să ai incredere deplină in tine si fortele tale?
cineva cred ca mi-a blocat numarul de telefon. nu vreau sa sun ca poate nu e blocat. pe viber daca imi apare numarul ei ca e online inseamna ca nu e blocat? mersi mult
Cine imi da si mie o aplicatie pe care pot sa fac videoclipuri ca pe youtube? A si sa fie online!:D
Care vi se pare mai ok a) sau b)? http://postimg.org/image/pi6b7736n/
Va rog Provocari & Intrebai !♥>:)
Mereu aud replici "Trebuie sa vorbesti cu toata lumea". Cum adică? Daca e fitos cum sa vorbesti cu el? Inteleg ca la randul tau, tu o sa pari fitos daca nu vorbesti cu anumite persoane, dar pana la ...? (mai mult)
Buna, am si o eu o problema extrem de ciudata legata de subiectul " jobul secolului ". Sunt la postliceala deocamdata nu sunt sigura ca voi continua cu postliceala ci s- ar putea sa ma inscriu la o ...? (mai mult)
Ce spuneti de copilarie? Ce v-a oferit ea?
Am nevoie de niste idei de impresii dupa nunta, cat mai naturale :D Are cineva ceva idei? Dau funda :*
Sunt din Sibiu si am 14. Imi trebuie o uniforma gen Al Doilea Razboi Mondial. Daca stiti undeva un loc de unde pot inchiria si cam cat m-ar putea costa va rog? Pe 31 imi trebuie! Astept!;)
Azi e ziua mondiala a vegetarianismului. http://img-9gag-lol.9cache.com/photo/aOyBZAy_700b_v1.jpg Are tanti asta dreptate sau nu?
Salutare TPU ocazional mai fac compuneri/mici povestiri sa zic asa in engleza bazat pe starea care o am, as vrea o parere daca se poate, va multumesc: I’m a human or so I pretend, I wasn’t given...? (mai mult)
Hei TPU Cum se procedeaza pe la baluri? Cele care se tin prin cluburi... cum e faza cu masa... iei masa, nu iei, cum e faza cu invitatiile. Cam cum decurge un bal si ce trebuie sa stiu despre asta? ...? (mai mult)
Hei! Stie cineva cum se traduce expresia "hair-raising"? Eu nu-mi dau seama ce vrea sa zica.
Hi TPU! Am o motanel de 2 luni gasit pe strada si nu stiu ce nume sa-i pun e negru tot cu si foarte mic cu o pata alba pe nas si pe burtica
Daca devin lacto-vegetarian imi voi mentine silueta sau voi slabi?
Baietii din clasa ne întreaba "Cat e scorul?". Nu stiua ce se referă, dar la ceva prostii. La ce se referă, daca știți?
Ce parere aveti despre blog? As dori niste pareri. Pentru cei care intreaba, da, este blogul meu. http://calatoria-de-la-apus.blogspot.ro/
Am si eu o intrebare... daca plec in Germania pot sa sun in Romania dupa o cartela vodadone cu minutminutele pe care oferta mi le da? Sau trebuie sa actibez ceva?
Caut dj de radio permant sa nu se duca pe alte xaturi sa faca emisie.este cineva care doreste? add pe eragon.printzessa
Ce e mult strica.De acord?
Ce planuri aveti pentru luna octombrie?
Salut tpu.Am o problema cu vocea, cand vorbesc cu cineva mi se ridica vocea foarte sus(ma refer la tonalitate) =)).Si imi mie si mie cidat cand vorbesc dintr- o data chitai :)). Nustiu imi puteti sa ...? (mai mult)
Cine are un cont de our world care nu ii mai foloseste?
As vrea sa stiu si eu daca folosesc Facetime-ul de pe iPhone si vorbesc cu cineva, costa?
Mi-am luat F.E.A.R, intru in el. incep prima misiune. totul bine si frumos pana cand intr-un loc cand intru acolo pe o usa si mai fac cativa pasi imi da runtime error. am incercat de toate. Ce are
Heei TPU. M-am decis sa particip la balul bobocilor si la proba de alegere as vrea sa fac o pantomima. Imi puteti lasa videoclipuri cu pantomime? Dar sa fie amuzante. *suntem 3 persoane*
Ajutor! Am nevoie urgenta de locuinta! Sunt cadru medical,ingrijesc batrani,pentru spatiu, exista cineva sa ma poata ajuta? Multumesc!
Cum a fost luna septembrie?
Am o intrebare pentru voi femeile care au Master în Teologie Ortodoxă Teologie Sistematică în context contemporan ce profesie va avea?
Cine este nea Piți pe care il imita Mihai Bendeac?
Oare cei care se "zbat" să ajungă pe poziția 1 în clasamentul TPU, cum o duc? Mai mănâncă, mai dorm? Dar oare cum stau cu vederea?
sunt pe clasa a 7- a si in fiecare zi ma gandesc cum a trecut tipul si imi vine dorul de vremurile de acum 3- 4 ani. Parca acum nu mai are nici- un rost. Sa va povestesc, pe clasa a 3- 4 absolut...? (mai mult)
Este adevarat ca daca te curentezi mori. Eu m-am curentat cand am bagat ceva in priza. Va rog raspunsuri adevarate.Sunt speriat
Daca nu mananci sau nu bei apa si mori la un moment dat inseamna sinucidere?
Daca cineva iti raspunde la intrebarea "What's your blood type?" cu "I have no idea to be honest. Funny since I see enough of it, from my nose. I get nosebleeds a lot. And lost a lot when I had a dental...? (mai mult)
Salut tup! Am vazut m- ai demult o descriere ceva in genul "Prietenei sunt ca si masti, atunci cand isi dau mastile jos e adevarata fata" sau ceva in genul, dau funda cuii gaeste una despre oamen isi...? (mai mult)
La facultate se pot lega prieteni? Am auzit fel si fel de chestii cum ca uni nu vin la ore ca in pauze nu ai timp
Vreau sa stiu si eu cum pot sa umplu o sticluta de parfum.
Buna TPU :D. Credeti ca mesajele subliminale din reclame, numele produselor, filme, desene animate... ( etc) ne pot afecta in vreun fel mintea si decizile? Sau credeti ca e doar o strategie de marketing...? (mai mult)
mi-am uitat parola de la wireless ce pot sa fac?
O provocare pentru fanii Brave:cum v- ati inchipui- o pe Merida in zilele noastre? Ce fel de caracter ar avea, ce fel de prietenii, ce i- ar placea sa faca in epoca noastra... si asa mai departe!...? (mai mult)
Dintre Olanda și Suedia unde v-ar plăcea cel mai mult să trăiți?
V-ati gandit vreodata sa plecati in cosmos?
Ati fost vreodata beti manga? Daca da, cu ce ocazie si cum a fost?
Ce parere aveti despre noii prezentatori ai Cronicii Carcotasilor?
Ce inseamna sa fii respectuos cu o persoana
Dacă ați scrie o piesa ce nume i-ati da? Ceva ce reprezintă muzica, nu porcarii de dragoste
Am 16 ani si la anul as vrea sa ma mut in Anglia c- am care ar fi procedura sa ma transfer la o scoala acolo, mentionez ca in iunie o sa implinesc 17 ani si voi trece in clasa a11- a? Ar fi benefic...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
badriel întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pisici de rasa
Miau mau? Mrrrau!