Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Ce inseamna cand cineva te intreaba daca "ai alea 20"?
Scuze pentru categorie dar as vrea sa stiu care e faza cu re- repartizarile la univevrsitatea bucuresti....se poate sa ajungi sa fi fi re- repartizat in alt camin daca ai intrat initial la un camin si ...? (mai mult)
Mai exista utilizatori care au decis sa ramana celibatari? Ma refer la persoane adulte nu conteaza varsta, de la 18 ani in sus, de ce ati ales aceasta decizie? Cum va vedeti viata in singuratate?
Cei mai mari umoristi din istorie? Parerea mea:Stan si Bran, Luis de Funes, Rowan Atkinson, Jim Carrey.
Https://www.facebook.com/video.php?v=10201900739943126&set=vb.1322685202&type=2&theater cum se numeste melodia din clipul anterior? Mersi! :*
Heei..Am un microfon si nu mai stiu cum sa il activez sa mearga.Ce trebuie sa fac? Unde trebuie sa bag mufa si sa se auda la boxe? si in acelasi timp sa mearga si muzica pe fundal? Va rog ajutati- ma! ...? (mai mult)
Credeti ca ar fi necesara infiintarea unui partid extrem de dreapta in Romania? Argumentati!
Daca esti elev de la tara poti sa mergi cu autobuzul in oras fara sa platesti?
Vreau sa imi dati raspunsuri sincere..Este normal sa ma gandesc ca este mai bine sa ma sinucid :))) deoarece eu sunt mai retras la chestii de genuu:batai..nu prea stiu sa ma bat si in astfel ...? (mai mult)
De curand am inceput sa vorbesc cu un baiat pe care il stiu de aproximativ 4 ani. Nu prea am mai conversat de la Craciun, iar zilele astea ne- am vazut din intamplare si se pare ca parea foarte ...? (mai mult)
De ce oamenii cu bani multi sunt rai? Eu unul nu sunt rau si nu am bani dar nu pricep de ce oamenii cu bani sunt ingamfati, pe mine parintii mei m- au invatat sa fiu cu bun simt dar eu la liceu cat ...? (mai mult)
In ce secol ai vrea sa traiesti si de ce?
Ce inseamna expresia: Pune pe cineva la incercare fundă
Salut puteti sa-mi trimiteti niste site-uri unde as putea gasi asa informatie ""ecuatii chimice"
Ce faceti cand e ziua voastra?
Cine a auzit de siteul BBC - CBBC.Nu ma lasa sa intru pe eu scrie ca trebuie sa fiu un UK ca sa pot intra,am incercat si de pe opera, chrome si internet explorer.Nu ma lasa si ieri am intrat ma lasa.
Cum reactionati cand un coleg de serviciu cu care ati purtat o conversatie pe yahoo cand erati in concediu, va reproseaza la serviciu in vazul si auzul tuturor ca va plangeti ca sunteti obosit pentru ca...? (mai mult)
Buna tuturor, am nevoie si eu de un sfat, anul trecut mi- a placut un baiat e mai mare ca mine cu un an, in vacanta de vara i- am spus unei colege ia si- a facut un plan cu el fara ca eu sa stiu ea ...? (mai mult)
Cum fac(cum modific mai exact SETARILE si unde anume le gasesc acestea (setarile) ) - asfel incat prietenii mei de pe facebook sa NU primeasca notificari ca se apropie ziua mea de nastere?...? (mai mult)
mi- am facut un prieten acum citiva ani in Bulgaria, il cheama Lewis si e din Scotia.Problema e ca n- am comunicat de mult si nu mai stiu unde sa- l gasesc... Puteti sa- mi spuneti vre- o metoda...? (mai mult)
Stie cineva vreun site pe care sa gasesc subiecte pentru olimpiada de biologie pe sector si municipiu la clasa a XI adin ultimii 10 ani? am incercat si pe calificativ.ro si pe olimpiade.ro si pe didactic...? (mai mult)
In catalog, TIC si informatica, au rubrici diferite?
Cum sa iti faci un viitor in viata?
Un coleg de la mine din clasa si- a retras dosarul.Si un alt coleg stie ca imi pare foarte rau ca nu mai vine la scoala.Si cam de fiecare data acel coleg incepe sa deschida subiectul despre el si se...? (mai mult)
Cum sa-ti faci un viitor in viata?
Mi-e foarte frica sa ies la tabla ca sa nu gresesc iar toti sa ma considere proasta ca am gresit. Ce ma fac sa scap de frica asta?
Buna TPU. spuneti-mi cum sa am un caracter puternic sa nu-mi pasa de frica sau chestii din astea. funda
Ceva persoane pe aici care cunosc limba germana?
De ceva timp ma ca tine urechea stanga in sensul ca ma doare de exemplu atunci cand casc gura de oboseala ma doare urechea stanga iar cand e un pic aer rece incepe sa ma doar un pic.Cei drept si...? (mai mult)
Cum stiu daca un baiat ma place? Nu stiu ce sa fac! Eu il plac dar nu stiu daca el ma place... Deci...
Imi puteti da exemple de jocuri/lupre cu valori sacre din antichitate? sau macar un site de unde pot citi cateva exemple. Va rog! dau funda!
Sunteti de acord cu condamnarea la moarte pentru infractori? Si prin ce metoda?
Daca regimul comunist nu ar fi terorizat populatia si nu ar fi torturat oameni s-ar fi extins pe tot globul?
Imi puteti da un exemplu de dialog cu figuri de stil? Mersi.
era o melodie. cred ca o canta ceva trupa/artist romanesc... nu imi aduc mare lucru aminte de ea. dar stiu ca avea pe la inceput sau la sfarsit ceva de genu. era o voce ca intr- un fel de ecou. si...? (mai mult)
Din cine este format juriul la miss boboc?
Imi da si mie cineva ceva feluri de dulcuri...P.S pentru o serbare!
Pentru cei care locuiesc in Constanta, ce microbuz sau autobuz trebuie sa iau pentru a ajunge la Facultatea de Medicina Dentara? (Str. Ilarie Voronca )
Cum fac vedetele in filme de par ca sunt gravide? Ma refer ce isi pun la burta? Astept raspuns. DAU FUNDA!.
Cine sta in Piatra-Neamt?
Care sunt cele doua fenomene care cu multi ani in urma au starnit curiozitatea oameniilor
Ce castiga cei de la Tocmai.ro din afacerea lor de transportat lucruri?!
Unde pot gasi un SCREEN RECORDER sa poti scrii pe ecran etc
Ce parere aveti despre Rapp?
Exista vreo solutie sa nu-mi mai sacadeze filele video mai mari de 1 GB? am un procesor de 2.53 Ghz si 512 rami
Buna seara TPU! Stie cineva nr.telefon al doamnei Sofia de pe togmai.ro cu plecari in strainatate, nu raspunde la mes. nr. tel. nu este publicat. VA MULTUMESC!
Buna:* am vazut acum mult timp un film [din pacate nu mai stiu cum se numea] cu un final destul de ciudat. era un tip cu sotia copilul si 2 batranei intr- o masina aveau la indemana doar 4 gloante tipul...? (mai mult)
Va rog sa mi ziceti si mie unde pot citi online cartea Secretul de RHONDA BYRNE? Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra!
Cum e viata voastra? des cri e ti -o
stie careva jocuri ca si DayZ the forest sau 7 ways to die? Sa ai o lume mare de explorat in care sa supravietuiesti...dau funda la cine raspunde primul'
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sex And The City
Te-ai indragostit si tu de fabulosul New York si de viata minunata a celor patru prietene din serialul Sex And The City? Hai sa vedem daca esti fan adevarat!