Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Buna TPU. Ma tot intrebam, de curiozitate, de ce pe vremuri clasele sau chiar si scolile/liceele nu erau mixte, adica erau separate pentru baieti si fete. Aveti vreo idee?
Am primit un mesaj de la o anumita Teresa Fidalgo... As dori sa aflu cine este si ce vrea...
Ce ati face daca ati castiga un milion de euro?
Era un site unde puteai invata orice limba straina online free nu mai stiu cum se numea, daca stie cineva sa mi spuna
Voi ce iq aveti pe siteul www.iqtest.dk?
Buna dimineata! Cum se acceseaza optiunea de pe facebook cu X a primit prea multe cereri de prietenie, dar acum ii urmaresti postarile? Repede!
Buna,am laptop cu windows 8 si am descarcat cateva jocuri de la magazin si nu stiu cum sa le accesez
Hei! Cum se numeste melodia in care cantareata sta pe scaun si in timp ce canta se invarte camera in jurul ei?
Buna TPU.dc cand clipesc mereu vad 2 ochi negru cu galben dc? am nevoie re raspuns
Ce parere aveti despre liceul Cerchez? Cum sunt profesorii de acolo? Este un liceu bun din punctul vostru de vedere?
Heii! Vreau si eu niste site-uri cu poze de viata! dau funda! ♥
Buna ziua! Am o problema Am facut windowsul si totul este in regula. dar cand aprind calculatorul vreau sa ma conectez la RDS ( INTERNET ) nu imi apare din prima conexiunea doar dupa vreo 2 minute. ...? (mai mult)
Este ok daca am 52 de kilograme la aproape 12 ani si inaltimea de 1, 62 metri? Ce ziceti trebuie sa mai slabesc sau este bine? FUNDA!
Hey TPU,ma intrebam, cam cat ar costa sa faci meditatii cu un profesor de o anumita limba?
Salut, am si eu o intrebare: Euro Truck Simulator 2 (joc original) poate fi activat de mai multe ori cu acelasi cod? mersi
Cum sa faci o pisica sa te iubeasca si sa aiba incredere in tine? FUNDA :*
Buna Am sters din greseala toate pozele si muzica din telefon (am dat la formarea spatiului de stocare USB). Le mai pot recupra? Multumesc!
am o intrebare, careia nu i-am gasit raspuns. Stiti cumva daca pot afla ziua in care am primit o intrebare sau am pus o intrebare pe ASK, sau ziua in care am raspuns la o intrebare?
Acum ceva timp am gasit o poza pe facebook foarte frumoasa. Era ca o poveste, era vorba despre un cuplu care era foarte fericit. Iar un partener a decedat(nu mai stiu care dintre ei) si intr-...? (mai mult)
Dau funda! Am o mica intrebare:as dori sa studiez in strainatate, sa- mi fac un viitor acolo. Deci, daca dau la filologie(se spune ca nu este atat de bun) am sanse sa intru la o universitate buna ...? (mai mult)
Plzz raspundeti la intrebarea asta funda raspunsului corect doar pentru cunascatori ca asa ma uit si eu pe google maps:))
Hey! Spuneti-mi niste intrebari normale de pus pe ask.fm! Mersi anticipat:) Dau funda:*
Scuze categoria. Nu stiti cand apare reluarea emisiunii kid sing? Va multumesc. Funda
S-ar merita sa ii cumpar iubitului meu o stea? ..stiti cum zic? ..ca mna. faci comanda pe net si iti vine acasa registrul..si mna..sa denumesc steaua cu numele lui.ce ziceti?:)
Poate cineva sa ma lamureasca cu aceasta fraza: Răbdarea e o virtute pentru persoanele nepotrivite!
dati- mi si mie mai multe detalii despre asta: http://goo.gl/0iOQyz mi- am luat unul azi si is curios. : cum imi dau seama cand e incarcat? se poate seta cum sa se auda? 9rock, jaz, dance.)...? (mai mult)
Stiu ca e o intrebare banala, dar d-au funda daca imi spuneti cum sa-ti stapinesti risul in anumite situatii? Vreau cit mai multe raspunsuri.
Cum iti scoti aerul din urechi? Multumesc
Credeti ca pot dresa un caine de rasa caniche la 2 ani?
Am mancat azi 6 iaurturi DANONE cu biscuiti. Dece? Pentru ca am cautat disperat biscuitii si nu I- am gasit in niciun paharel. Avea doar aroma de biscuit sau de coliva, nu stiu exact. Dece spuma berii...? (mai mult)
E adevarat ca de la Bucuresti pana la Arad tot aceiasi mecanici de locomotiva care au plecat de la Bucuresti conduc trenu.
Care e cel mai mic dintre voi primeste funda. Eu am 10 ani.
Am in caietul de vacanta un exercitiu care spune asa:"Gandestete si realizeaza un regulament necesar organizarii unui carnaval in scoala ta". Ajutati- ma sa rezolv acest exercitiu. Imi trebuie doar vreo...? (mai mult)
Prost sa fii, noroc sa ai.De acord?
Care a fost cel mai mare noroc pe care l-ati avut?
Tu cum reactionezi cand iti suna ceasul dimineata?
Dece sunetele care le aud noapte cand ma culc nu le aud si ziua? Fara glume va rog! Din aceasta cauza nu pot dormi noaptea ma te m
Imi puteti pune niste intrebari pe ask va rog? http://ask.fm/Floooriiinnaaa
cine ma lamureste si pe mine odata ce/cine este klick187? wtf
Hei, TPU spuneti-mi si mie adevarul exista Slender Man? Va rog ajutati-ma ca innebunesc.
Care a fost cel mai mare ghinion pe care l-ati avut?
Cum poti sa-i trimiti cuiva niste bani prin banca daca nu are cont?
Ce parere aveti despre Mihai Bendeac?
Stie cineva un program de editat pozele in locul unde esti? Astept link-ul si dau funda. Mersi!
Ce parere aveti despre faptul ca a fost interzisa difuzarea episodului 96 din "Bafta Charlie" in Romania si in Cehia? Serialul se difuzeaza pe Disney Channel, si difuzarea acestuia nu a fost permisa deoarece...? (mai mult)
Parintii au venit cu voi in prima zi de liceu?
Cine joaca Milmo pe facebook?
Am comandat ceva de pe net si ar trebui sa vina in doua zile prin curier cargus...stiti cumva daca ei fac livrari si sambata sau o sa primesc coletul abia luni?
Hey, sunt doar curioasa in legatura cu ceva: am vazut pe facebook, ma refer la cupluri, unele dintre ele doar pe profilul fetei este relatia publica, pe cel al baiatului este ascunsa, oare de ce?
Dupa acceptarea locului la facultate+cerere camin(UAIC) pana la afisarea locurilor la camin nu mai trebuie de facut nimic?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Beyonce
Irreplaceable? Crazy in love? Halo?Le stii pe toate? Afla cate stii si despre Beyonce in acest caz!