Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
imi spuneti 4 jocuri tari pentru xbox 360 dar misto de tot sa fie?
Buna TPU! As vrea sa-mi fac un jurnal! Cum sa-i fac coperta? Ceva modele de jurnale stiti? Sau videoclipuri? Dau funda+vot!
Ce inseamna daca visezi ca speli nuci?
Dati-mi idei de siteuri de socializare va rog!
Salutare va rog daca stiti sau cunoasteti sa- mi confirmati urmatoarele : 1.Pentru a te angaja, trebuie sa stii limba Suedeza? 2.Statul, iti ofera scolarizare gratuita pentru a invata limba Suedeza? ...? (mai mult)
Sal tpu.Imi puteti spune pe ce data si la ce ora este evenimentul night of champions din wrestling?
Cine îmi poate da un site unde pot traduce corect din spaniolă în română şi invers...că pe google translate nu traduce corect. Vă mulţumesc!
cine imi face un xat cu numele totul despre caini? Dati misi parola de la el, multumesc!
Buna mai stiti promotia tempo pune tara la cale? Chiardaca s a terminat promotia am nevoie sa mi dati un cont si parola cei care aveti cont, pentru cel mai bun raspuns este posibil sa fie rasplatit cu...? (mai mult)
Intrebare pentru cei din Bucuresti: cu ce ajung de pe Calea 13 septembrie (sector 5) In Parcul Circului? (sector 2)
Ce credeti? Exista sirene si monstri antici? :)
Spuneti-mi si mie niste carti sf care v-au placut foarte mult?
As putea sa schimb ceva la mine sau sa raman asa cum sunt eu acum? Adica ma refer la faptul ca eu cred ca sunt cam emotiva in unele momente si .....cam stresata uneori mai ales in timpul scolii ce ar trebui...? (mai mult)
La mine in oras, avem un pod pe care se pun diferite lacate. Ca si cel din Paris. M-am gandit sa pun si eu unul, dar nu stiu ce as putea scrie pe el. Markerul e posibil sa se dea jos dupa un timp?
Ce creatori talentati si buni cunoasteti pe imvu(pentru baieti)? dau funda! :D
Neata TPU. Sunt curios de o chestie, de ce majoritatea fetelor 15- 17 ani vor prieteni mai mari de 22 de ani? Inteleg faptul ca se cred mai mature avand iubiti mai mari mult ca ele (chiar daca numai...? (mai mult)
Heei cine are cont Kik? Adaugati-ma, christinasev. :)))
Cui ii place ce scrie Radu F. Constantinescu, in general? pura curiozitate; )) Sunteti de acord cu acest articol? :- ? http://www.radufconstantinescu.ro/2014/09/e- pacat- sa- scuipi- unde- ai- pupat-...? (mai mult)
Oare va fi bine vreodata pe pamant, cand adunatura asta de indioti se va civiliza?
Se spune ca atunci cand iti vei gasi aleasa/alesul vei traii fericit tot restul vietii tale. Atunci de ce exista atata suferinta in lume? De ce atatea sinucideri? Se presupune ca fiecare om trebuie sa ...? (mai mult)
Cine se muta in clasa a 8a la scoala 194 marin sorescu (clasa a 8a B)?
Am nevoie sa vorbesc cu un psiholog! un site ceva! Multumesc!
Salutare, am si eu o intrebare, am gasit niste bucati de metal cu o greutate crescuta si cu forma sferica, au fost gasite in urma unor escavari in pamant si as vrea sa le evaluez, macar asa pentru ...? (mai mult)
Deci eu sunt obsedat de designul lucrurilor si in cazul asta sunt intr- o dilema. Care uscator de par vi se pare mai aratos dintre urmatoarele? Nu- mi recomandati altele ca din pacate n- au functiile astora,...? (mai mult)
Http://www.wattpad.com/story/22545098-aparente-inselatoare ce parere aveti despre acest inceput de povestire? aveti ceva idei pentru continuare? multumesc
E pe aici cineva care e asistent/a medical/a generalist/a?
Am cumparat azi 01.09. 2014 3 plicuri de JACOBS MILKA pentru concurs si cand le-am introdus au aparut a fi invalide. E posibil asa ceva? SI nu mai am voie sa adaug alte coduri timp de 24 de ore.
Salut, ma puteti ajuta sa gasesc o carte, online? De genu pdf sa o pot trage pe read- book, nu sa o citesc pe laptop. Jurnalele lui stefan vol 3, sau jurnalele vampirilor vol 1 si 2..nu gasesc nimic...? (mai mult)
Saluuut! ^_^ Stie cineva daca este vreun magazin unde gasesc bubble tea in Tg. Mures?
Am creat un blog Smartphone-ul-tau.blogspot.ro Astept pareri sine\cere, propuneri Etc.va multumesc!
Nu stiam ce categorie sa aleg dar e ok. Ce sfaturi imi dati anti plictiseala? Am nevoie, ma plictisesc repede si afara e urat acum. Deci ceva in casa. Funda celui mai bun!
Cine a jucat vreodata Lugaru? Intreg jocul? ( Intru in detalii pe privat )
Unde ati prefera sa traiti? 1.Australia; 2.Canada; 3.UK; 4.Noua Zeelanda.
Oare de ce a degenerat societatea in asemenea hal? In ziua de azi avem internet si automat accesul la multe informatii dar majoritatea intram numai pe retelele de socializare cand am putea si noi sa intram...? (mai mult)
Doresc sa imi exprim dezamagirea cu privire la afirmatia pe care am facut- o ieri, pe data de 31.08.Am pus o, , intrebare", care de fapt nu era o intrebare.....ieri a fost ziua mea de nastere si fiind...? (mai mult)
Constantina din MIREASA PENTRU FIUL MEU are pagina de facebook? Funda
Cum e sa stai la internat in timpul anului scolar in liceu? Ce sfaturi imi oferiti? xD
Hey! Stiti cumva de ce unele caractere din anime- uri ( in special demonii) au un X? Ca in pozele de mai jos : 1.http://fc08.deviantart.net/fs71/f/2010/363/0/4/bunnies_and_demons_by_aishaxnekox- d35xl6i.png ...? (mai mult)
Ce Setare trebuie sa fac la iPhone 5 la aplicația "Facebook Messenger" sau chiar la "Facebook" pentru a apărea tot timpul ca sunt offline?
De ce cred femeile ca munca este absurda?
Am 14 ani si imi place de un baiat de 11 ani! Constientizez ca este mai mic ca mine, dar este asa de frumos, dragut! Cred ca si el ma place! Vreau si eu niste sfaturi care sa nu fie rautacioase! ...? (mai mult)
Salut:) Spuneti- mi si mie niste jocuri PC mici si interesante gen Papers, Please Little Inferno etc. Orice gen! Dau funda! PS: vreau ca jocul sa il cumpar sau sa il descarc. nu sa il joc de pe...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar Sims 4, dar nu stiu din ce magazina. :( Dar as vrea sa nu fie online. Chiar si daca este mai complicat, mi se pare mai sigur. Funda! :)
Numele melodiei? https://www.youtube.com/watch?v=M3-suo8TtEs
Buna TPU. Cand incerc sa imi intru pe contul meu de facebook,imi apare scris ca,, CONTUL TAU ESTE BLOCAT TEMPORAR", care ar fi problema?;)) :D Funda :)
Vreau sa- mi facu un blog.Cum pot sa- mi fac vizualizari/follow- eri FARA sa postez link- ul blogului pe facebook. Stiti site- uri pe care as putea sa- mi fac blog? In afara de blogspot, weebly...? (mai mult)
Ce sa aleg? Dj sau Formatie pentru nunta. Un DJ e ieftin ca aici www.lightsandsounds.ro dar oare are acelasi efect ca o formatie?
Buna,TPU! Imi poate spune cineva cate ore din fiecare materie sa fac la profilul mate-info, clasa a 9-a?
Am si eu o intrebare. In gta vc sunt acele parole "Joaca ca Mercedes" sau "Joaca ca Sonny Forelli" si asa mai departe...Care dintre acele parole te transforma in fata in afara de Mercedes?
Sall TPU, cum dezinstalez search protect/web search am winodws xp funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LIME04 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!