Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 28 Decembrie 2025 sunt:
Un prieten de-al meu a spus ca a vazut un videoclip in care Sasuke ( Naruto Shippuden ) moare. E adevarat? Funda :3
Cum sa-mi ascund taieturile? M-am taiat cu lama, stiu nu e bine ce fac, si nu, nu am nevoie de psiholog..Cum as putea sa l-e ascund de parintii mei?
Ce ar trebui sa faca un copil de 4 ani si cinci luni(cu ar trebui sa vorbeasca etc) FUNDA!
Ce parere aveti despre acest site? http://Paid2Refer.com/ref.php?refId=235633
Buna TPU. Am un webcam, care nicidecum nu pot instala. Daca instalez driverul, imi da video not capture device. Oricum accesez din obtiuni, acelasi defect. Nu am imagine nu am nimic. Unde sa intru si...? (mai mult)
Salut TPU, De curand youtube-ul si-a dat update, si nu stiu cum sa copiez url-ul de pe telefon, poate cineva sa ma ajute cu aceasta problema? Raspunsul bun, primeste funda!
Ce parere aveti de noua melodie a lui Cristian Tarcea? Il facem faimos? https://www.youtube.com/watch?v=K9a3DYX05Lo&sns=fb
Ce carti despre tactici militare, de lupta stiti?
Ati plans vreodata in public? Multa lume sustine ca plansul este doar pentru cei slabi.Sunteti de acord cu aceasta idee? Ati avut momente de slabiciune, sau se intampla sa fiti mai sensibili?
Cat costa programele Look Tv si Look Tv+ pe reteaua NextGen?
Heii.Deci, o sa zic aici ce mananc intr- o zi intreaga si astept sfaturi/pareri daca e prea mult/putin si la ce ar trebui sa renunt sau sa adaug :))Deci, de dimineata 3 biscuiti si un mar sau lapte degresat...? (mai mult)
Am intrat la facultatea de Inginerie Electrica si Tehnologia Informatiei, cursuri la zi, si in curand voi incepe munca la Mc Donald's. Pana incepe faculta voi lucra 8 ore, iar dupa voi putea...? (mai mult)
Ce inseamna \m/?
FUNDITA! Voi ce gesturi surpriza face partenerului in public pentru a-l surprinde, pentru a va simti mai aproape? Stiti voi, gesturile mici conteaza cel mai mult.
am un canal de youtube si vreau sa va intreb cum sa fac mute vizualizari uitati aici linkul de la canal https://www.youtube.com/channel/UCWW_7MDSnF_TsVf5lXQBWlQ/videos like and subscribe...? (mai mult)
Cat este pretul la pasta de dinti Pearl Drops. Si cat de buna este. Fundita. :*
Salut fani Naruto, doresc să- mi fac mai mulţi prieteni (fani Naruto ) pe mess! Deci cine e fan Naruto si are ID, add la vlad.chiriches_21! :D P.S Nu lăsaţi răspunsuri cu ID- urile voastre,...? (mai mult)
De unde pot gasi etichete FC Steaua Bucuresti?
Am de gand sa fac un canal pe YouTube cu Minecraft.Imi puteti recomanda niste programe bune de editare/filmare?(Am windows XP, 32 biti) Daca puteti sa imi dati si niste idei ce as putea filma...? (mai mult)
Cum e corect? „No make-up, no stress " sau „without make-up, without stress ". Iar „Make-up off?
Tigarile lm froward in ce categorie se afla( gen light sau tari)parca au gudron 6mg, nicotina 0, 5 si si monoxid 6?
Buna, as avea nevoie de o informatie cine ma pote ajuta. Care sunt conditiile si pasii pe care trebuiesc sa i urmez pentru a cumpara o casa in Ungaria aproape de vama Bors. Daca am nevoie de ceva special...? (mai mult)
Deci am niste nervi, va rog, ajutati- ma! Peste tot cand fac ceva in PC, la majoritatea aplicatiilor se termina prin "Ti- am trimis un email de confirmare la adresa ta" Intru la mine in cont...? (mai mult)
Mai ştie careva ceva de Roxy Manelista? :))
Vreau sa ma ajutati. Am pierdut o bratara foarte valoroasa, din aur si nu stiu ce am facut cu ea. Ultima data am purtat- o intr- o duminica, la biserica (eram imbracata national) am ajuns acasa...? (mai mult)
Din care motiv selena gomez s-a despartit de justin bibier?
Hey TPU.....Cafeaua verde contine cofeina? Si daca da contine mai multa sau mai putina decat cadeaua normala? ajutati-maa! Dau funda :)
Am un prieten(iubit) si ne comportam cel mai mult ca si cum am fi cei mai buni prieteni, de obicei facem concursuri nebunesti gen Cinnamon Challenge sau concursuri de baut cola (cine termina cola mai ...? (mai mult)
Daca stiu sa editez vide uri si sa photoshopez poze ma pot angaja undeva si cam cat ar fi salariu?
Am o perna Dormeo Memosan Classic, la cate grade trebuie spalata?
Neata! Am o problema prea grava,parintii mei au ceva cu mine in special cu cultura japoneza cu si coreana,acum cativa anii eu eram fana al visual-ului kei, schimba melodia zicea mama mea.
Http://www.emag.ro/set-curatare-monitor-si-tastatura-ft510092602/pd/E8G0KBBBM/ Cum il folosesc?
Ce inseamna bff? e o prescurtare de la un cuvant.
Ce intelegeti :A iubi pe cineva iar aceea persoana sa te urasca?
Va rog ajutati- ma urgent! De mult timp vad poze facute asa : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=325742987601369&set=a.100397053469298.536.100004970100607&type=1&theater si imi plac enorm!...? (mai mult)
Voi de ce aveti nevoie cu adevarat ca sa fiti fericiti?
Cum pot sa-mi cresc pofta de mancare? Uneori mananc o data pe zi, nu sunt bolnava si nici nu tin diete:))
De unde imi pot cumpara betisoare chinezesti de inox?
Poate va aduceti aminte c in ultimul Q&A Codrin Bradea a zis ca nu isi permite un site. Vreau eu sa ii fac pe gratis. Cum dau de el? Stie cineva Skype sau...
Stie cineva cum se baga manager la pagini? Va rog ajutati-ma!
Nu stiu daca am nimerit categoria, dar am o intrebare pentru voi baieti. Preferati fetele obraznicesau cele cuminti? :)
scuzati categoria. Am si eu o problema! in urma cu cativa ani buni, adica vreo 7- 8 ani, in urma purtarii hainelor de poliester mi- a aparut o iritatie in zona inghinala. M- am chinuit vreo...? (mai mult)
Credeti ca fiecare lucru se intampla cu un scop sau la intamplare?
FUNDA! Buna TPU,cum pot posta un comentariu la uun videoclip de pe youtube?(am cont pe google+ dar nu imi apare commentariul decat mie, daca sunt logata:|)
De fel nu ma machiez si nu ma pricep prea bine, pot sa ma dau pe fata doar cu pudra sau trebuie neaparat prima data un fond de ten lichid si sa vin peste cu pudra? De unde imi recomandati sa- mi le cumpar?...? (mai mult)
Unde ati prefera sa locuiti dintre aceste doua optiuni: 1.Cluj-Napoca; 2.Constanta?
cine e pe Vodafone(cartelă reîncărcabila, nu pe abonament) şi are telefonul la îndemână. poate să formeze *100# şi să îmi spună aici ce extraoptiuni sunt la preţul de 4 şi 5 eurocredit?...? (mai mult)
Bună vreau să vă cer și vouă părerea despre țigani și despre comportamentul lor, chiar vreau să mă lămuresc care e treaba cu ei:d
Vreau niste statusuri despre prietenie. Inainte nu ne vorbeam deloc, le credeam altcumva. Acum suntem cele mai bune prietene.Dau FUNDA:*
unde mi- as putea face reclama, la channelul meu de gaming, ca sa am si eu mai multe vizualizari? Imi cer scuze de categorie, dar este cea mai frecventata Channel:...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian008 întreabă:
badriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tu stii sa scrii corect?
Esti un grammar nazi si nu iti scapa nimic atunci cand vorbim despre gramatica? Atunci, te provocam sa obtii 100 de puncte la testul nostru!