Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 28 Decembrie 2025 sunt:
Vin cu o intrebare: daca imi sterg contul de whatsapp si apoi imi fac iarasi cont de pe acelasi nr de telefon incep iar cu un an gratuit sau reincep plata? Mentionz ca am un Nokia lumia 520 Multumesc-...? (mai mult)
Care e diferenta dintre "wiskey" si "wisky"? Pe unele bauturi scrie wiskey si pe altele wisky.E vreo diferenta?
Sunt o fire mai creativă și îmi place să compun tot felul de "cântece" :)).Dar acum am rămas fără idei. Dați- mi niște idei cât mai originale. (Vă rog, fără chestii de copii mici...? (mai mult)
Ce părere aveții despre trucul meu https://www.youtube.com/watch?v=n0OCOREHWr4
Am un banut vechi din 1752 si are doua fete, pe o fata este o femeie si scrie, , A.GER.I ER.REX.FRANC.G.R.I.S, , si pe cealalta fata este o pasare cu doua capete ce tine doua sabii si scrie, , TU DOMINE...? (mai mult)
Cat de bune sunt pastilele Cocculine?
Intrebarile de pe ask sunt anonime? Adica daca eu pun o intrrbare cuiva va sti ca eu sunt?
Vreau sa-mi pun un piercing. In limba sau in buric? :D
Pentru cei care locuiesc in targoviste ce inseamna micro? micro 1, micro 9 de la ce vine?
ce poti face daca iei ban pe xboxone mai ai ce face cu el?
Aseara eram in scara blocului la etajul 3 cu fratele meu. Ciudat este ca era mai intuneric si mai liniste ca de obicei. Ne- am asezat pe scara sa mai vorbim dar dintr- o data amandoi am vazut...? (mai mult)
Mai mult pentru fete. Imaginati- va ca sunteti de nu stiu cati ani intr- o relatie si partenetul va cere de sotie. Acceptati, dar a 2 zi va spune ca vrea sa faceti contract prenuptial. Va simtit- - ...? (mai mult)
Ati avut urmari neplacute dupa ce v-ati conectat la internet folosind o retea wi fi?
cum pot fi bun? Mi-e usor sa o fac cu prietenii, dar cand vad in ce lume rea traim e greu.Cum pot unii sa acepte sa te batjocoreasca cineva si sa taci? Unii pot, si ma intreb cum reusesc?
Sall din nou prieteni este un cuvant in engleza care se pronunta biagi ceva de genu dau funda carui mi l scrie corect
Mi- am descarcat call of duty ghosts, l- am instalat si dupa ce am intrat in el da eroare, zice ca nu am minimul de RAM ca sa pot sa joc.Pe net scrie ca 4gb ram trebuie minim si eu am tot 4gb.Desi in...? (mai mult)
Stie cineva cum se numesc pozele de genu? https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t1.0-9/10390982_1448740202068057_7705553256662230896_n.jpg
Hei, stie cineva cum as putea sa intorc o poza in movie maker? Adica sta mica si arata imaginea mai grasa si as vrea sa o pun pe lung.
Ce laptop de gaming e mai bun: 1) http://www.pcgarage.ro/notebook- laptop/lenovo/156- ideapa d- g510- procesor- Intel- core- i7- 4700mq- 24ghz- haswell- 8gb- 1 tb- plus- 8gb- ssh- radeon- m265- 2gb-...? (mai mult)
Cum s -a vazut la voi (cei care aveti la TV )postul Look TV meciul Rapid-Steaua? Au fost blocari etc?
Ce parere aveti despre relatiile de iubire a tinerelor cu barbati mai batrani (10, 20, chiar 30 de ani)? Sunteti de acord cu astfel de relatii?
Hey TPU,eu nu prea reusesc sa socializez cu necunoscutii pt a ma imprieteni, ce sa fac? Funda celui mai bun raspuns!
As vrea sa urmez Facultatea de Limbi si Literaturi Straine din Bucuresti. La specializarea A imi aleg limba pe care o stapanesc cel mai bine, iar la B una pe care s- o incep din facultate, desi n- am...? (mai mult)
Hei,imi ziceti cum este cu marimile... S,M,L,XS, XL? ..adica, gen S=mai mic..mai mare...ms,funda
Cum pot afla daca cineva mai este virgin? Pot afla asta daca fac teste de sange sau chestii din astea.Dau funda: *
Hei! Vreau si eu niste lumi virtuale 3D in care sa fi o persoana. :D Funda! :)
Am auzit de undeva ca daca oferi un trandafir galben unei fete inseamna ca esti gelos, daca da, ce semnificatie are fiecare culoare a trandafililor? dau funda.
Buna TPU. Va rog sa ma ajutati astazi mi-am facut un nou cont de facebook si nu primesc codul de confirmare pe email. Ce trebuie sa fac?
Vreau sa intreb ce trebuie sa faci sa devii actor. Ma refer sa devii un actor de filme. Trebuie cursuri de actorie? sau e de ajuns doar talentu? Eu sincer am talent, mi s- a mai spus: "Ma tu...? (mai mult)
Asi dori sa imi cumpar un mp3 sa zicem in jur de 200 daca o fi 250 nu- i o problema dar asi prefera in jur de 200, imi puteti recomanda un mp3 testat de voi? vreau sa ma tina ceva timp bateria...? (mai mult)
Am cateva intrebari despre serialul Wolf Blood pentru cei ce il stiu. 1. Maddy cu Rhydian erau impreuna inainte sa se desparta? Cum s- a intamplat sa fie impreuna? 2. In ultimul episod de ce a ...? (mai mult)
Buna TPU. Am o problema. Nu imi merge sa pun o poza de profil. x_x de ce oare? :D Cine ma ajuta funda garantat :P!
Parere dsepre LG G3?
Hey, TPU. Vreau si eu statusuri gen "cand vine vorba de sentimente pentru noi totul e o gluma"
Cum as putea sa- i dau cerere de prietenie paginiioficiale cu Bianca Adam (Tequila). Are 4987 de prieteni. De fiecare data cand ii dau cerere imi apare: "Această persoană nu mai acceptă cereri...? (mai mult)
imi trebuie o procura pentru a pleca in alat tara in excurie. Nu am inteles prea bine de la profesori. Trebuie sa iau procura de la parinti? cum se face? platesc? cat? Multumesc
De cand am vazut clipul asta vreau sa fiu mai bun! https://www.facebook.com/photo.php?v=1508055739431838&set=vb.1403160526588027&type=2&theater
cum vi se par baietii cu cercei in ambele urechi?
Heey TPU! Care este melodia noastră preferata. Dau nota la fiecare si cea mai frumoasa(după părerea mea)primește funda! A mea e Rette mich- Tokio Hotel
A urmat cineva cursurile de la Link Academy sunt seriosi sau tot ce fac ei este o vrajeala?
Voua ce va place cel mai mult in lumea asta? P.s: la ce categorie trebuia sa pun intrebarea?:)
Am un laptop Asus X55A si de ceva vreme dupa ce il deschid imi apare: "Reboot and select a proper boot device or insert boot media in selected boot device and press any key". Mentionez ca am schimbat din...? (mai mult)
Voi ce alegeți? 1) Cartofi sau morcovi 2) iPhone sau Htc 3) Miley Cyrus, Justin Bieber sau Bill Kaulitz 4) Limonada sau Fresh de portocale 5) Italiana sau germana? Dau ...? (mai mult)
Spuneti-mi un status foarte frumos(fara lincuri). Scrieti doar un status care va place cel mai mult. Sper si mie sa imi place bafta :) Dau funda
Are cineva cont pe images hack? imi ziceti si mie unde naiba gasesc linkul ala dupa ce pun poze?
va rog frumos a ma ajutati cu o chesti..imi tot spune mama ca aude cucuveaua cantand afara si spune ca ii este frica sa nu moara cineva de la mine din familie ma refer la Eu, mama, sora mea...? (mai mult)
Ce gând ţi-a ocupat mintea în ultimul timp?
De ce scriu doctorii urat?
"Trag de şliţ, mă ţin de poartă să îi fac mândruţei baltă" era ceva pe YouTube. Ştiţi un link, ceva?
SALUT TPU am o problema de cateva zile se tot trimite niste mesaje de pe contul meu de Facebook prietenilor si nu stiu de ce se trimite tuturor prietenilor care sunt online mi s- a spus ceva de un virus...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
badriel întreabă:
AndreiAdrian008 întreabă:
GigelFieCuTine întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Testeaza-ti engleza!
Do you speak English? Completeza testul nostru si hai sa vedem "how well". :-)