Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 28 Decembrie 2025 sunt:
Imi puteti spune si mie ce inseamna "do not miss" caci mi-am cumparat un tricou pe care scrie expresia asta, iar eu nu ma pricep deloc cu engleza.
am o intrebare: De ce cand downloadez muzica, mi se descarca in Winamp? Acum cateva zile mi se descarca in BSplayer.Dar de azi mi se descarca in Winamp. Cum pot face sa mi se descarce melodiile...? (mai mult)
Hei, TPU! Eu am tusit timp de o luna si jumatate iar acum mai tusesc din cand in cand, oare e ceva grav? M- am saturat sa tusesc atat de mult si chestia este ca eu cant si parca mi- am pierdut puterea...? (mai mult)
Va rog mult am o intrebare: Am vazut de curand pe facebook o poza in care era un fel de ciclu al unei prietenii si era asa : Straini- >Prieteni- >Cei mai buni prieteni- >Indragostiti- >Despartiti....? (mai mult)
Hei tpu.Cum pot afla cine m.a sunat fara sa sun eu inapoi
Pe ce program este meciul STEAUA - STROMSGODSET?
Vreau si eu niste vrajeli pentru viata nu pentru fete adica daca sunt intr-un confilict cu cineva sa stiu sa vorbesc sa bag vrajeala
Ştie cineva cum o cheamă pe tipă? http://desmotivaciones.es/1492914/Enormes-pechos-nha
Cum si de unde descarc si instalez jocul 2moons? Funda
Ce poti face cu programa Sony vegas pro!
Voi ce faceti cand va plictisiti, nu aveti nici cu cine vorbi? Aveti ceva idei/solutii pe perioada verii, cand nu prea e activitate, nici prieteni unii nu avem, care avem mai sunt plecati prin vacante...? (mai mult)
Daca iti faci un implant de par,dupa ce iti creste acel par implantat, seamana cu cel din nastere?
Oameni, dragi! Este vreun psiholog pe aici dezinteresant, care poate sa ajute pe cineva la nevoie, fara a cere bani, asa cum fac majoritatea? La cei care am fost nu m- au ajutat cu mai nimic, au fost...? (mai mult)
:) Mi-am facut cont de Skype si am o nelamurire. Pe Skype poti vorbi cu o persoana in scris ca pe Messenger? Daca da, va rog spuneti-mi cum! Cel mai bun raspuns primesti FUNDA! :D
Acesta este canalul meu de YT pentru gaming: https://www.youtube.com/user/WeezyGaming99 Poate va place si ma ajutati cu un like si poate chiar va abonati... Ce serie imi recomandati sa incep?...? (mai mult)
Deci sunasem pe cineva de pe fix si cand credeam ca am pus telefonul in receptor m-am trezit ca a stat telefonul deschis o ora. Voi platii mai mult?
Am castigat un mouse la promotia timbark si am primit email in care scrie ca mi- l trimit ei la mine acasa IN 60 DE ZILE.Am mai participat la promotii asemanatoare si daca nu validam faptul ca am castigat...? (mai mult)
In dumbrava exista ciuperci?
Un site ( videoclip sau orice ) in care sa iti explice cum sa arunci cu carti de joc la tinta.
V-ar placea sa ascultati o melodie facuta din mai multe bucati? (Adica mai multe melodii transformate intr-una singura)
Unde anume in buzau pot gasi o croitorie barbateasca? multumesc.
Se mai da iComedy la TV?
Imi poate spune cineva unde gasesc un magazin Converse in Bucuresti? In special modelul asta: http://www.originals.ro/tenisi- unisex- converse- all- star- ox- m9166c- pret- 200- 250- p- 10229.html ...? (mai mult)
Mahatma Gandhi spunea: Indiferent ce faci în viaţă, va fi nesemnificativ. Dar e foarte important să o faci. Voi credeti in telurile si visurile voastre? Aveti speranta si luptati sa ajungeti acolo...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutati! Cea mai buna prietena a mea anul asta are majoratul si nu stiu ce cadou sa ii fac, imi puteti da cateva idei va rog? Multumesc!
Nu vi se pare ca lumea e innebunita dupa sex? Adica peste tot sunt femei si barbati aproape goi.se pozeaza in ipostaze "incendiare" doar ca sa atraga privirile. Totul e aiurea.Si nu inteleg de ce peste...? (mai mult)
Cine imi da un site cu poze rere cu leon si violetta? FUNDA!
Cum se citește numărul de mai jos? 37155188141681175181716181617181009719915181916911771917198161817168820088696876968532581313121562634 (Cel mai tare raspuns primește funda :)
Credeti ca e posibil un razboi Rusia-NATO sau ca luptele din lumea araba sa se extinda intr-un conflict mai mare?
De ce avem cosmaruri...si unele destul de reale?
Salut.As dori si eu sa plec in strainatate la agricultura.Ma puteti ajuta cu un sfat sau daca cunoasteti pe cineva care se ocupa cu asa ceva sa-mi spuneti si mie plz. funda
Cine imi poate face un ID Apple? Nu știu ce are telu' meu dar nu reușesc sa imi fac singura... Funda!
:). Stie cineva ce ar trebui sa faci pentru a te urmari cat mai multe persoane pe Twitter? Cel mai bun raspuns va primi FUNDA! :D
Cum se poate creea o pagina? gen www.maria.com multumesc si voi oferi o funda mare celui care ma ajuta
Pe voice va face fericiti?
Exista slenderman?
Exista jeff the killer?
va rog puteti sa-mi spuneti ce pot sa patesc de la narghilea daca fumez de 2 ori pe saptamana? dau fund :) :D
Tu ce ai vrea: Să vezi sfârşitul lumii sau să vezi apogeul acesteia?
Cat timp poate trai un rottwiler si un yorkshier terier?
Femeile se indragostesc de ce aud, barbatii de ce vad... de aceea femeile se machiaza si barbatii mint
Heii.Am fost plecata din tara si nu mi- am mai reincarcat telefonul de vreo 9 luni.Maine vreau sa mi- l reincarc ..esti posibil sa fiu in perioada de gratie si sa fiu nevoita sa imi schimb cartela cu...? (mai mult)
Salut, cine a intrat la Colegiul National Octav Onicescu la mate-info ca sunt si eu acolo
Buna seara, Cum as putea vorbi cu o fata pe care o cunosc de o zi, ce conversati sa deschid sau cum sa vorbesc cu ea? Nu prea stiu sa vorbesc cu fetele, adica vorbesc greu :( Dau Funda P.S daca...? (mai mult)
Aseara eram prin cartier si au aparut 2 rromi. M-am speriat si am fugit, caci voiau sa ma bata. Cum pot scapa de ei?
Vreau sa imi lipesc benizi pentru albirea dintilor.Am voia la 13 ani? Doare cumva?
Heii cineva care urmărește filmul Spune-mi ca esti a mea (LQLVMR)?
Azi am facut o mare greseala, am zis ca o ajut pe o prietena sa- si faca Facebook.Am ajuns ca la fiecare idee sa zica "Nu.". Am nevoie de niste nume pentru Facebook, pe prietena mea (amica )o cheama...? (mai mult)
Unde sa gadil pe cineva?
Salut sunt Nicu Alexandru Pana si am o problema cu unl care ma streseaza cu apelurile si mesaje si vreau ca sa pot sa- l blochez de tot.Si sunt pe abonament Vodafone si el e pe numar de cosmote.Va rog ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian008 întreabă:
badriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tu stii sa scrii corect?
Esti un grammar nazi si nu iti scapa nimic atunci cand vorbim despre gramatica? Atunci, te provocam sa obtii 100 de puncte la testul nostru!