Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 28 Decembrie 2025 sunt:
Vi se pare normala "lupta" asta pentru "campionul zilei"?
Salut care e diferenta dintre Rock si Rock'n Roll?
Ce parere aveti despre barbatii care NU-si indeparteaza parul pubian si cel de la axile(subrat)?
Voua va dau parintii lecturi suplimentare pe timpul vacantei? cam ce, si cat?
Stiti mesajele acelea care la inceput vrea sa te sperie, ca ceva e neregula....si la sfarsitul mesajului scrie o intrebare la care nu te asteptai? Sper ca m- am facut inteleasa cat de cat. Nu stiu...? (mai mult)
Ce reprezinta Romania pentru voi?
credeti ca ar avea succes o pagina gen : Our childhood, insa sa postez in engleza?
Cam cat costa un pui de ciobanesc mioritic original? de ala imens? din parinti de exceptie? Voi cu cat a-ti da un pui?
Am primit zilele astea un Nokia asa 200 si din pacate de prima data l- am scapat si i- am spart display- ul.Nu am garantie la el, a fost luat din Spania si nu am decat incarcatorul la el.Nu...? (mai mult)
spuneti-mi si mie niste nume de pagini de facebook de fete. Funda :*.
Caut admine la: https://www.facebook.com/pages/Martina-StoesselFan-Page/720679567991901?ref=hl https://www.facebook.com/pages/Vise-colorate/1503811789851193?ref=hl
Cum pot sa vad o stire din 10 iulie 2014 la observator antena 1?
Ce credeti voi despre extraterestrii? Credeti sau nu credeti ca exista? Daca da, cum credeti ca arata? Credeti ca pot comunica? Credeti ca ne-au vizitat sau ne vor vizita vreodata?
Vreau sa iau o poza din istoric pe care am vazut o pe facebook ul cuiva si sa o pun intr un link dar nu vreau sa se vada numele si comentariile, si nici sa se poate accesa urmatoarea. exista vreo...? (mai mult)
Epilator cu ceară sau normal? De ce?
Ce faceti dragii mei =)) Ma plicti rauu...nu am avut inspiratie :D
Hello:D,care ar fi diferentele dintr-o facultate de stat/privata? Mai conteaza media de la bac daca vrei sa aplici pentru o facultate privata?
Stie cineva de ce nu pot sa bag la prieteni pe facebook o anumita persoana? si nici ea pe mine. Nu sunt blocata, deoarece pot sa dau cerere si sa primesc de la altii.
Crede- ti in "intamplari", acum trei zile mi s- a luat permisul, ieri a trebuit sa duc niste pdf- uri la tradus si mailul nu mai mergea, telefonul mi s- a stricat, leptopul s- a stricat ca seara sa...? (mai mult)
Scz categoria ce calculator pentru gaming este mai bun:HDD Seagate SV35 1TB, 7200rpm, 64MB, SATA 3- 270lei Emag.ro Solid- State Drive INTEL SSD 530 SSDSC2BW120A401, 120GB, 2.5", SATA3- 350lei ...? (mai mult)
Din a doua replica inseamna din al doilea dialog? Dau funda :)
Stiu ca pare o intrebare tampita dar, ce e ala marinar... cu ce se ocupa pe corabie?
Sal,cine e din Constanta, si a cazut la Pontica anul acesta, sa lase comm;)
As vrea sa descarc sims 3 desi nu prea se poate ca tot imi zice ceva cu disc dar eu il vreau doar pe pc. Deci as vrea site-ul de unde il downloadez si toate cele care trebuie.!
Cat inseamna 1k?
Ce parere aveti despre angajati la spalatoriile auto, eu am terminat liceul si as vrea sa plec in Angia, ce parere aveti? este munca grea?
Cum folosesc un antivirus? am tuneUp utilites 2007, si am virusi multi, doresc sa scap de ei, cand intru pe ask sa dau sa vad mai multe raspunsuri imi apare ceva, cand deschid chromul imi da multe tab-...? (mai mult)
Cine vrea sa vorbim pe skype,lucruri serioase,caterinca,glume, sa scrie id de skype aici si va bag eu, dar sa fiti on
Zilele trecute am facut o boacana. Am dat lac de unghii portocaliu pe niste blugi albastri si nu am reusit nici pana in ziua de astazi sa scot pata. Aveti sugestii cum i-as putea modifica/masca pata?
nu stiu daca am pus unde trebuia aceasta intrebare. dar vreau si eu sa stiu... joc imvu de 1 sapt si astazi cand am dat pe el imi apare o bara in care imi zice " It appears that IMVU has crashed....? (mai mult)
Hee-ee-eei? unde e notificarea utilizatori ignorati? cum sa ridic ignorre-ul dat unora? ca doar nu-i pot ignora vesnic?
Hey, stie cineva cum as putea sa ma angajez la impartit pliante in mall? ce trebuie sa aduc si unde? si as prefera in Suceava daca stie cineva. sau cine ar putea sa- mi explice si mie cum sta treaba. ...? (mai mult)
va rog ajutati- ma si pe mine cu ceva. de ieri nu mai pot umbla pe facebook calumea. adica am un samsuns gt5360, si cand intru pe facebook, nu pot vedea mai nimic, numi ascuta comenzile. pot ...? (mai mult)
Nu stiu daca e buna categoria dar sa zicem. De ce majoritatea fetelor sunt speriate de un tip mai masiv si cu tatuaje? As prefera raspunsul de la o fata :)
Am nevoie de o profesoara de spaniola din Craiova. Dau funda la primul raspuns
Olla, peste ceva timp este ziua celui mai bun prieten al meu si vreau niste mesaje compuse, nu poezii! P.S. : Ne intelegem foarte foarte foarte bine, imi este ca si un frate si acum o saptamana a plecat...? (mai mult)
Cine stie niste nume smechre de Microvolts ca as vrea si eu sa am unu
Când nu zic nimic, oamenii se miră că sunt așa tăcută. Când mă apuc să zic ceva, aproape de fiecare dată trebuie sa fac o gafă pentru care mă învinuiesc ceva timp după aceea. Înseamnă...? (mai mult)
Voi cum ati vrea sa muriti? eu as vrea sa mor la o nunta sau un eveniment important sa stric cheful la toata lumea
Bună, pentru cei din Bacău, ştiţi cumva dacă în 2014 se mai organizează Romanian Top Hits? Şi pe ce dată?
V-ati da viata pentru o romanie mai buna? ma refer la nationalisti,,
FUNDDAA! Ce sa fac daca pe facebook mi- a aparut o chestie ca am malwere si mi- a cerut sa descarc un program? Am descarcat programul am scanat am sters tot ce a gasit dar tot nu ma lasa sa mai comentez...? (mai mult)
Banuiesc ca ati auzit de accidentul ala de avion, unde a murit un student roman sau 2, dar fac legatura si cu acel accident de avion din munti, nu mai stiu cum o chema pe studenta aia la medicina, ...? (mai mult)
Cam cat la suta din raspunsurile citite ai fi capabil sa le votezi(obiectiv nu de-a-ndoaselea)? Daca ar fi sa votezi tot ce citesti si consideri ca "stapanesti" ce ar predomina?
Vreau sa stiu parerea voastra in legatura cu faptul ca nu stiu ce sa aleg intre Samsung s4 si ub iphone.Acum am Lg si vreau sa mi-l schimb.Care credeti ca e mai bun? Funda.
Va rog din suflet faceți- mi sau "imprumutati- mi" un ID Apple...ma chinui într- una sa imi fac unul dar nu reușesc...PLICTISEALA! Vreau sa descarc jocuri pe IPhone si nu reușesc sa fac un...? (mai mult)
Daca cineva imi face un ID Apple pot sa îl folosesc pe Iphon-ul meu ca sa descarc aplicații?
Dati-mi si mie coduri puk de deblocare cartela Orange
Ce parere aveti de facultatea de stomatologie?
Pot pune 2 abonamente pe o singura persoana? si daca aceasta persoana are 2 abonamente, are o reducere maio mare la telefon? (vorbeste de reteaua Vodafone)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian008 întreabă:
badriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dragon Ball
Esti un fan adevarat al anime-ului Dragon Ball? Hai sa vedem cat de multe stii despre Son Goku, Piccolo si restul personajelor fantastice!