Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
La Clubul Copiilor din Petroșani sunt doar copii mici? As vrea sa mă înscriu și eu și as vrea sa știu dacă sunt și copii de vârsta mea (13ani).
Tu din ce oras esti?
ce faceti cand nu aveti nimic de facut? :D
Ce inseamna asta mai exact? http://s8.postimg.org/cv95n0nl1/Captur.jpg (detalii) Funda
Ajutati-ma! Plec in tabara Cristiano Slobozia Dusca se poate sa ne luam mancare cu noi la tabara (pe teritoriul taberei este magazin)?
Care limba vi se pare mai frumoasa, engleza sau italiana, dintre astea doua? Facem abstractie de faptul ca engleza este de circulatie mondiala sau de diferite aspecte legate de cele doua natii. Doar ...? (mai mult)
Salut, Ce credeti despre avionul Boeing 777 doborât de separatiștii proruși din teritoriul ucrainei. S-ar putea ajunge la un razboi dintre Nato și Rusia?
In engleza, care forma a conditionalului trecut este mai uzuala: cea cu "if" sau cea cu "had"? De ex.: "If you had written to me, I would have answered" sau "Had you written to me, I would have...? (mai mult)
As vrea si eu sa stiu cat ar costa o minge de fotbal (da sa fie buna)ca am luat de pe net si am luat teapa... Vreau un sfat din partea baietilor.PS:sunt fata.ma pricep la fotbal dar nu si la mingi...? (mai mult)
Tequila castiga bani pe episoadele de pe youtube? si daca da, cat?
Clubul Copiilor din Petrosani este deschis si in timpul verii? Ma pricep la muzica si chiar acuma mi- a venit ideea asta eu zic ca ar fi frumos am aproape 14 ani... Vreau doar sa stiu daca ma pot inscrie...? (mai mult)
Eu am auzit ca Mecedes Lambre ar fi bolnava de cancer la san!:(Este adevarat sau nu? Spuneti-mi amanunte va rog. Funda
va rog sa ma ajutati. Am nevoie de niste carti pentru bac, dar sa fie bune in sensul ca sa aiba modele de variante dar si modul de rezolvare, pentru matematica m3, profil pedagogic....? (mai mult)
Aici pot sa imi fac prieteni? Daca da cum?
As vrea si eu va rog un ghid de conversatie roman - englez un siite ceva, mod vorbit nu scris. Cine ma poate ajuta?
Ce conditi trebuie sa indeplinesti ca sa devii reprezentant avon? si cei de sex masculin pot deveni reprezentanti avon?
Hei! Cum se stabilesc pe care fata a unui zar sa fie o anumita cifra? Stiam ca trebuie ceva calcule, sau e aleator? Multumesc+funda!
Vreau sa imi i.au un porcusor de Guineea.ce parere aveti? E jucăuș? E dificil sa ai grija?
Buna,imi propuneti va rog niste anime-uri in care sa fie un tip rau care se indragosteste de o fata?
Vreau sfaturi in legatura cu shopping-ul de pe net.voi aveti incredere? vreau sa-mi cumpar ceva si nu stiu daca sa am incredere sau nu!
Anul asta o sa intru la liceu si nu stiu cum o sa ma descurc cu noii colegi...nu sunt prea sociabila si nici nu sunt prea deschisa pentru ceva nou! Am o sora care este a- X- A, dar nu am intrat...? (mai mult)
De unde pot comanda o forma Manchester United pentru un baiat 7 ani.Din Ro, Md sau din alte tari.La un pret favorabil, pina la 40 euro, Si daca este cineva care ma poate ajuta.Multumesc))
Tu câte postări şterse de admin ai?
Sunt disperat nu stiu mate si deja incep sa am probleme din cauza asta asa ca m- am gandit sa fac exerciti pe vacanta.Problema e ca nu are cine sa ma ajute si eu chiar nu le inteleg, adica ma ...? (mai mult)
Buna all. De ce credeti ca femeiii i- a fost dat sa aiba parte de mai multa durere( dureri menstruale, durerile nasterii, durere la dezvirinare etc.) decat barbatul? Asta e discriminare :)) De fapt ...? (mai mult)
Hei, spuneti-mi si mie niste nume de pagini de facebook ( pagini de adolescenti / copii ). Fundita :X.
Vreau sa ma ajutati cu o parere. Vreau sa- mi comand un tricou cu Steaua de pe site- ul lor, dar am o mica problema locuiesc la tara si atunci cand dau comanda imi da doar categoria de oras!...? (mai mult)
Heiii...vreau sa devin reprezentant oriflame, dar am cateva intrebari : 1. Daca nu am 18 ani pot deveni reprezentant? 2.Am inteles ca trebuie copie dupa cartea de identitate trebuie sa ma intalnesc...? (mai mult)
Buna, mi- au blocat contul de Facebook, am recunoscut pozele prietenilor mei, problema e ca mi- au trimis un cod de verificare pe un numar de telefon care nu mai este valabil de foarte mult timp, am si...? (mai mult)
Ce ar trebui sa aiba un laptop folosit pentru gaming care sa aiba pretul de pana 3000 lei? Funda
am un rucsac sport si as vrea sa-l vand, dar voi unde credeti ca ar trebui sa pun un anunt : a)pe OLX.RO sau b)pe Tocmai.RO?
Cineva la Fraţii Buzeşti, Craiova? Eu sunt pe mate-info (simplu)
Am 800 lei si am nevoie de o parere. As putea sa imi cumpăr haine de ei, de toti sau as putea sa imi cumpăr o pereche de casti beats solo hd. Am nevoie de părerea adolescentilor ( sau a tuturor ): ...? (mai mult)
Ce fel de metabolism as putea sa abordez ca sa fiu cat mai sanatos si in acelasi timp sa pun ceva pe mine? In ultimul timp sunt cam slab. Dati- mi exemple, la ce ora in general (mananc la ore variate ...? (mai mult)
VINE ZIUA MEA PESTE 2 SAPTAMANI nu ştiu ce sa fac, unde sa mi- o ţin.Nu prea am posibilităţi sa mi- o ţin la un restaurant sau aşa ceva. Şi va rog sa ma ajutaţi, sa se stie ca trebe ceva...? (mai mult)
IPad alb sau negru? :D Funda :X.
Am cumpărat de curând un CD gol pe care am băgat câteva melodii, dar DVD-ul nu îl acceptă. Mai am unul mai vechi fîcut de un prieten și acela merge, ce ar trebui să fac ca să mi-l accepte?
Imi cere la un cont Adresa 1 si 2 ce sa scriu? pls fara jigniri... Dau funda
Cum gasesc nuanta de roz, cute and quirky 2-3? Adica vreau flori, accesorii, de toate.
Intrebare pentru cei ce au deja 50 de raspunsuri date la ora 6, 30. Voi ati dormit azi noapte? va simtiti bine?
Mi- am descarcat recent Snapchat, am un username si toate cele, dar cand vreau sa vorbesc cu cineva (adica sa incep eu conversatia) nu stiu cum. daca dau pe contactu cu care vorbesc imi apare...? (mai mult)
Ajutati-ma si pe mine cu o urare de zi de nastere interesanta, nu gen de ala luat de pe internet ci una originala care sa fie alcatuita Mercu mult
imi puteti da cat mai multe arhaisme cu sensul (explicatia) lor? Va rog mult.
De unde vine vorba "nu fi pufi ca te umfli"?
Ce este aurolacul?
Am intrat mai devreme pe facebook si nu stiu cum dar am dat peste niste coreeni care vorbeau romana. Si erau o gramada. Imi poate explica cineva de ce vorbesc toti romana plus ca la fiecare scria...? (mai mult)
Stie cineva cum se spune numele meu,Ramona, in engleza?
Dati-mi si mie niste nume care le pot pune unui salon (make-up,coafura,manichiura, pedichiura)
Imi recomandati si mie o ceara de par puternica cu aspect mat, dar sa fie ceara tare ( am cumparat 3 si au aspect cremos), daca se poate sa`mi recomandati una de pe eMAG, pentru ca mai vreau...? (mai mult)
Hei! Nu de mult timp mi- am făcut instagram şi aş vrea să vă întreb şi pe voi, cei care mai aveţi, dacă aş putea să îmi pun pozele la dimensiunea normala fără să trebuiască să le tai....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Andre9 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cenusareasa
Ai urmarit in copilarie povestea Cenusaresei si a pantofului de clestar pierdut? Cat de multe mai stii despre ea?