Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
...se uita cineva la serialul Precure? Am o pagina pe facebook cu Precure si caut admine.Va rog am nevoie!
Salut, am 16 ani si sunt rarait. Aproape toata lumea cu care vorbesc isi bate joc de mine pe problema asta, sau nu intelege unele cuvinte pe care le spun fara "r", si fac tot posibilul sa nu spun unele...? (mai mult)
Intrebari: 1) La next Star care a fost in reluare azi (si inca mai este), la trupa The Dolls cum se numeste al doilea cantec pe care au dansat? 2) Pentru cei care vor sa se apuce de vlog: Am citit pe...? (mai mult)
Dupa ce depun dosarul la liceu pe 17 iulie, mai trebuie sa fac ceva sau pot pleca la munte linistita?
Hey TPU! Am ajuns intr- un moment in care trebuie sa ma hotarasc ce vreau sa fac pe mai departe, deci trebuie sa- mi aleg profilul de facultate, dar n- am nicio idee despre ceea ce vreau sa devin. La...? (mai mult)
La intrebarea de pe ask.fm, "Care este cel mai valoros lucru pe care l-ai ţinut în mână?" cum pot raspunde intr-un mod amuzant sau inteligent? Fundaa cel mai fain raspuns
Sa imi explice cineva cum e cu aplicatia Viber, pe Android. Deci pot efectua apeluri doar catre persoanele care au aplicatia, de asemenea? Si daca eu sun, persoana respectiva consuma si ea internet...? (mai mult)
Stie cineva un liceu la seral sau cu frecventa redusa? Lucrez si nu pot sa termin liceul la zi de preferabil in jud Suceava
Puteti sa imi spuneti cand va fi o sambata sau o duminica calduroasa in Brasov, perioada 7-27 iulie?
Daca imi dezactivez un cont de ask.fm si nu mai intru pe el o perioada lunga... 3- 4 luni, mi se sterge definitiv sau doar o sa imi ramana dezactivat pana o sa ma conectez iar? Va rog sa raspundeti...? (mai mult)
Hei,joaca cineva IMVU? daca da cum pot sa dezbrac avatarul :D :))?
Am si eu o problema.Cum si unde se introduc coordonatele atunci cand le cunosti in Google earth? Eu am incercat in casuta cautare si am scris asa : 50 ° 0’36.30 N, 110 ° 6’46.82 W.Dar nu mi- a dat...? (mai mult)
Cum pot sa-mi schimb numele de utilizator la facebook,adica stiu sa-l schimb, l-am schimbat odata si vreau sa-l schimb iar. Fundita cel mai buna raspuns! :*
Intreb si eu ca prostul.In opinia voastra, care este cea mai enervanta categorie de intrebari de pe TPU? Pentru mine cea mai enervanta este categoria religie.E singura categorie in care raspunsurile sunt...? (mai mult)
La ora asta ati avea chef de facut cu totul altceva sau sinteti prea lenesi si ati sta doar la pc?
as vrea niste impresii despre cubot s208 daca e bun stiu ca e chinezarie dar la pretul ala nah. A si pot comanda de pe amazon.co.uk aici in Romania si daca da e plata ramburs sau card?
Am si eu o pagina pe facebook. si de cateva zile nu mai primesc la poze nici macar un like..Pana acum avem peste 30-40 dar de cateva zile nici macar unu. Oare de ce?
Am o problema la calculator. Am intrat de dimineata putin pe el apoi l- am inchis iar acum cand il aprind imi apare No Signal si se restarteaza singur si tot asa. Am intrat si in safe mode dar aceeasi ...? (mai mult)
Heii, imi spuneti si mie un metin in care cresti repede? Sa aiba perlele la pescar sti, sa se gaseasca usor ...Si sa fie si otelele la magazin... Funda.
Aveti sau cunoasteti pe cineva care are o parere buna despre tigani?
simt nevoia sa cer sfatul cuiva. Deci..am cunoscut un baiat de 16 ani, e la liceu diferit de mine, ne vedeam pe strada dar nici macar nu vorbeam, nu ne salutam, pana cand a intrat pe facebook pe...? (mai mult)
Cât de des cumpăraţi mai mult decât puteţi consuma? Cât de des aruncaţi produse alimentare la gunoi? "Love Letter to Food". http://youtu.be/-5i-dCv7O8o
Unde vad la GTA San Andreas Android pozele facute cu aparatul de fotografiat?
Heiii. Vreau sa fac un curs pentru unghii cu gel. Spuneti si mie unde ma pot duce si cat costa. funda.:*
Ce parere aveti despre batoanele Fibrobar? Credeti ca sunt sanatoase?
Salut cine raspunde corect la aceasta ghicitoare primeste funda: Este o casa verde in care este o casa alba in care este o casa rosie in care sunt copii, ce este acest lucru?
De ce rasismul, sexismul si homofobia inca exista in anul 2014? Romania, uimeste-ma cu raspunsuri inteligente!
Eu cu prietenul meu am vrut sa ne logodim dar pentru ca nu facem nunta acum ne- am gandit ce altceva am putea face ca sa dovedim relatia noastra prin niste acte..am citit ceva despre actul...? (mai mult)
Cine-mi spune cel mai tare banc cu blonde primeste Funda >:D<
Va anunt de acum ca e mult de citit, asa ca nu va plangeti dupa :). Sunt curios daca cineva e de acord cu mine sau nu pe aceasta chestie, daca cititi totul va vreau parerea. Unde lucrez...? (mai mult)
Ce este intre, cer si pamant? :-\ Cine raspunde primul primeste FUNDA >:D<
Salut, vreau sa- mi cumpar un galaxy note 3 live demo, si voiam sa intreb daca este legal.Din cate am inteles, ele trebuie returnate la producator, si distruse parca.In fine, eu am un iphone 5s pe ...? (mai mult)
Voiam sa va cer o părere. Vreau sa uit un băiat, asa ca mi-am făcut un blog, unde scriu tot ce simt. E o metoda buna? Sau doar voi suferi mai mult?
La Divertiland se poate sa mergi fara parinti?
Salut, cum a fost la admiterea la un liceu cu un profil pedagogic? ce probe au fost? Multumesc.
Am o intrebare: La Divertiland poti sa mergi fara parinti?
Vreau o poza cu o mama, un tata si un copil cu box, o famile de box
FUNDAA! VA ROOG! azi cand ma jucam cs 1.6 a inceput sa se auda un Biiiip lung, dupa care s- a deschis chestia unde pun CD- urile, si cand m- am uitat pe ecran scris, , VIRUS CREST DE.(mai incolo n-...? (mai mult)
Hei,stie cineva cum imi pot dezactiva online contul; de pe whatsapp? mi-a luat mama telefonul si trebuie sa il sterg urgent...
Care este capitala mondiala a gratarelor? FUNDA:)
Cum ati reusit sa va ridicati dupa ce ati cazut?
Statusuri Wats app.
Sora mea nu a mai iesit afara din casa de 11 ani sta numai in casa, pe calculator in special pe chat si tv varsta ei este 37 ani! a spus ca ii este rusine sa iasa afara din casa fara bani, se scuza la...? (mai mult)
Ce alegeti intre iubire si bani?
De unde pot gasi notele la evaluarea nationala 2014 pentru neamt?
Hei, am o problema mare. Mi- a luat mama telefonul si a inceput sa imi controleze mesajele..stie cineva cum poat sa le sterg online? adica un site prin care sa intru in comenzile telefonului sa le sterg?...? (mai mult)
Sunt o fata draguta dupa mine dar toate prietenele mele au iubit. Eu? Dc nu? m-am saturat sa privesc povestii de iubire vreau sa le traiesc
"Salut" este un salut pentru persoanele care sunt atrase de acelasi sex?
de ziua ta ask fm -ul iti da cadou?
Am o curiozitate... Ok, stați în fața peretelui și atinge- ți- l cu vârful degetelor. Flexați mâna, astfel încât degetele să ajungă după ureche. Bateți cu palma, destul de tare,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LIME04 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ratatouille
Il indragesti pe Remy si pe amicul sau Alfredo Linguini? Afla cat de multe stii despre aventurile celor doi.