Salut am o cartela de cosmote si am minute nationale si internationale si cineva mi- a spus ceva de roaming ca pentru a activa minutele internationale..alta optiune a fost ca sa trimit un sms la 123 cu...? (mai mult)
Mai are cenzura vreun rost in tara asta?
Buna TPU! Cine este acum, in 2014 directorul Scolii nr.172 Sf.Andrei Strada Aleea Parva Sector 6 Bucuresti?
Ce este un iluminatii?
Daca cineva imi spune ca am inteligenta artificiala e de bine sau de rau
este greu sa intri la facultatea de teatru?
Orasu florilor (Romania) este?
Aveti o idee cum se da o,,contra" expresiei,, si ce daca"
Ce este +++? Am primit un mesaj pe FACEBOOK si nu stiu ce e... Ma puteti ajuta, va rog?
TPU! As dori sa stiu si eu programa pentru BAC la biologie (cls a 11a - a 12-a ). Chiar am nevoie de un raspuns corect si cat mai repede. Multumesc!
Este vreo problema daca eu sunt o fire mai timida, foarte tacuta? Prefer sa ac si sa ascult, sa privesc tot, sa analizez din diferite puncte. O fata m- a intrebat :"Tu de ce nu prea vorbesti?". Ce puteam...? (mai mult)
TPU, ce por scrie intr-un carnetel? :)
Cine a fost hitler? vorbesc serios... Cine a fost?
Vreau un nume pentru Facebook, dar nu Mitro Dulkhe sau nume de- astea de cocalari... Ceva gen Caddylac, Blakblood... Înțelegeti voi. Știu ca o sa zică unii ca trebuie sa- mi pun numele real, oricum...? (mai mult)
Cum fac sa-mi pun o melodie din telefon ca ringtone? Melodiile nu le am cumparate. Am iPhone 4s cu IOS 7.1.1 (in caz ca ajuta :D)
Ce inseamna cand iti visezi mama si te imbratiseaza? dar in realitate e moarta
Cum fac sa dezinstalez Bing de pe chrome? ca la extensii nu-l am
Cum instalez Minecraft cu ajutorul Mobogenie?
1.Cum construiesc de la 0 o mapa la gta san andreas? 2.Cum deitez structura caselor si sa ma joc cu formele lor? 3. DAU FUNDAAA
Hey lume! Imi poate da si mie cineva niste intrebari amuzante pentru a le adresa unora pe ask.fm? Se poate intrebari de orice gen, in afara de intrebari romantice, de logica, sau fara sens. Dau...? (mai mult)
Http://www.curier.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=39708&Itemid=374 daca era o gluma dar e serios sezx contra chirie pareri?
Bună, TPU! Marți plec în tabără și am câteva întrebări: 1.Ce să îmi iau în bagaj? Stau 6 nopți și 5 zile. Menționez că vom fi la Arieșeni, județul Alba, că vom avea un bal mascat,...? (mai mult)
Cum se numește melodia de la reclama cu sucul Fizzy? Ambele melodii, vă rog :o3 Dau fundă
Ce fel de persoane sunt moldovencele?
Am terminat clasa a IX- a si vreau sa ma mut la alt liceu la alt profil. Am 2 intrebari! 1) Trebuie sa am media mai mare ca a liceului sau mai mare ca media ultimului admis in clasa a X- ...? (mai mult)
Imi puteti da si mie niste exemple de nume pentru carti gen Dark? Dau funda :)
Imi poate spune cineva cum se ajunge la Mormantul Arsenie Boca? Sunt din Bucuresti si vreau sa ajung acolo! Spuneti- mi de exemplu cum fac i- au trenul sau cu masina. Am nevoie sa imi spuneti...? (mai mult)
Ati Radeon HD 2400 Pro 256MB sau GeForce 7600GS 512MB?
Maine vom avea voie cu o sticluta de apa la examen? Adica... ar trebui sa avem voie, ar fi logic, pentru a ne hidrata creierul. Cei care ati mai fost pls raspundeti :)
Salut cine are Allview x1 soul mini imi poate spune cum se descurca la gaming de exemplu merge real racing si daca da merg cu lag?
.. Ce înseamnă numele FD God
Va rog raspundeti! Cum se numeste ceea ce face tipul asta? https://www.facebook.com/photo.php?v=502445619855077&set=vb.100002689299864&type=2&theater Vreau sa invat si eu sa fac, niste tutoriale ceva? ...? (mai mult)
Ce evenimente ciudate sau paranormale ati avut?
Stiti aplicatii pentru tableta asemanatoare cu Facebook Messenger? !
Va sperie mesajele in lant de pe Facebook? Pe mine nu.Defapt ma cam sperie unul.E cel cu Teresa Fidalgo daca ati auzit de el.Nu m am speriat de mesaj, ci de pozele de pe Google.Un sfat, va rog. Fara...? (mai mult)
Cum imi potface un grup pe whatsup?
Dintre Blue Lagon si The haunted maison, care alegeti? :*
Hei, am nevoie de o lamurire. Ce se intampla in clasa a 9- a? Intr- a 8- a dai examenul national... bla bla bla, dar cand incepi a 9- a ce faci? As vrea o explicatie amanuntita la chestia asta. Multumesc...? (mai mult)
Salut cum pot creste in inaltime daca nu fac sporturi gen baschet innot...Niste idei?
Vi se pare faina femeia asta? https://www.flickr.com/photos/114240316@N06/14293220709/ https://www.flickr.com/photos/114240316@N06/14479849535/
E mai bine sa merg la sala sau sa fac acasa exercitii? P.S: Nu vreau sa slabesc ci doar sa-mi tonific musculatura:d
Stie cineva cum se numeste programul pe care cei doi din videoclipurile de mai jos il folosesc? https://www.youtube.com/watch?v=esQ4yHjS3T0 https://www.youtube.com/watch?v=6tzc3SnkaeA ...? (mai mult)
UN tampit o tot suna pe soramea si zice ca e prietenul ei a luat fratemio telefonul si lo zguduit putin.acm nu o mai lasa in pace. telefonul e Huawei g300. cum pot afla nr privat?
La subiectul 1. B la limba romana la examen cam ce credeti ca o sa ne dea?
Credati ca maine la evaluarea nationala 2014 se va da mesajul textului?
Buna TPU! Puteti sa-mi recomandati niste romane SF? P.S.:Sa nu fie prea grele
Cand\ Daca ai bani, esti fericit\a?
Hei cine joaca hammer Mt 2? Ne intalnim? :o3 Fundaa!
Vă place pilaful cu pui? Multumesc pentru răspunsurile dumneavoastră. Weekend plăcut, si o săptămină ușoară vă doresc.
Sunteti pregatiti de Evaluarea Nationala la a 8-a? Cum credeti ca va fi? Greu, din cauza ca anul trecut s-a dat prea usor sau usor din cauza ca multi nu ar fi trecut cu simularea din iarna?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
badriel întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pisici de rasa
Miau mau? Mrrrau!