Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 30 Decembrie 2025 sunt:
mi-am facut canal de youtube ii zice Holly Spot as vrea sa stiu cine vrea sa se aboneze si cum as putea sa imi fac reclama FUNDA!
Ce va inspira melodia Ploaia-Cargo?
Bunã! Mã poate ajuta cineva sã-mi spunã cum sã fac un video blog de succes dar sa nu copiez pe nimeni? Dau fundã!
Buna! Am si eu nevoie la scoala de un monolog de Stela Popescu scurt Ma puteti ajuta rapid?
care este personajul vostru preferat din Soul Eater?
Ce inseamna expresia "harta in pat" din cantecul „Sunt student la geografie, / Desenez harti pe hartie. / Si de-atata invatat, / Am facut o harta-n pat!"?
Heii TPU! Cei care ati fost sau sunteti la liceul Matei Basarab[Rm.Valcea] as vrea sa va adresez 3 intrebari:cum vi separe acest liceu,se invata carte, profesorii cum sunt?
La ce se refera senzorul de racire la noul Ursus Cooler? Ce trebuie sa faci?
Cum ar trebui sa vorbesc cu o fata, eu nu prea ma descurc stau vorbesc 2-3 min dupa nu mai stiu ce sa-i spun :( Ma puteti ajuta dau Funda.
FUNDAAA! VA IMPLOOR! Am facut o mare porcarie am incercat sa instalez o tema mac OS pentru Windows 7, folosind un program numit custopack, dupa ce am instalat- o mi- a scris sa dau restart la laptop...? (mai mult)
Ce alegi? TV sau Internet? De ce?
Sunt foarte timid si ma dezavantajeaza in viata de zi cu zi.ma gandesc prea mult la ce sa spun si cand o spun nu o spun bine, adica stalcesc cuvintele.Eu stiu ca pot vorbi corect- la inceput n- am crezut...? (mai mult)
Daca am comandat ceva prin Fan Courier, trebuie ridicat personal sau il poate ridica cineva cu buletinul meu?
Credeti ca generatia noastra va mai ajunge la varsta bunicilor nostrii? Ne vom bucura si noi de nepotei sau cancerul si depresia ne vor distruge pe la maxim 50 de ani? :)))
Am pregatit un mic set de 10 intrebari pentru ca vreau sa vad cum stam ca organizare si care sunt limitele noastre. Asadar : 1) In ce domeniu economic v- ati gandit sa profesati pe viitor/in ce domeniu...? (mai mult)
Salut,am nevoie de ajutor!, ce sa fac daca am zgiriat sticla de pe ochelarii mei, in afara ca sa-mi cumpar altii iar sticla este facuta dintru-un material ca oglina.D-au funda!:)
Buna TPU! Ce inseamna d(e.e)b? Cred ca este un emoticon dar nu imi dau seama exact... FUNDA+VOT pentru cine imi explica exact ce inseamna.
Ce este o mama?
Imi puteti recomanda un server privat de Metin2 PvP-PvM Hard cu rate mari?
am castigat la promotia sprite- fanta un ceas si nu stiu cum sa intru in posesia lui. Cine ma poate ajuta va rog, premiul trebuie revendicat in 3 zile si mai am doar azi si maine... :( Scuzati ...? (mai mult)
Dacă o muscă lovește cu viteza luminii un tren, acesta deraiază?
help me out, please! am si eu o mare intrebare: acum cateva zile am apelat la o cunostinta sa imi reinstaleze windows- ul, zis si facut, a instalat w7, altceva am inteles ca nu avea, in fine, ...? (mai mult)
Salut am o intrebare care ma framanta de ceva timp cum este accentul de Bucuresti (eu fiind din Bucuresti) mereu cand ma duc la tara sau prin alte zone ale tarii multi ma intreaba daca sunt din Bucuresti...? (mai mult)
In 2 saptamani merg la o nunta impreuna cu iubitul meu.Cei la care mergem ne sunt prieteni buni.Cam ce suma ar trebui sa dam pentru 2 persoane, avand in vedere ca ne sunt si apropiati?
Crede-ti ca fetelor le place sa ajute baieti cu poze? Le plac sa faca poze la baieti? n-are cine sa-mi faca poze:))
De ceva timp amintirile neplacute si greselile din trecut imi provoaca nervi, insomnii si anxietate. Poate suna foarte stupid, dar cum trecem peste ele? Si de ce nu putem sa le uitam dupa atata timp?...? (mai mult)
Voi cum v-ati descurcat la primele sedinte la scoala de permis...ca eu sunt la a 4-a si sunt praf:((?
Ce trebuie sa stim cand apelati la o firma de recrutare! de Predeanu Marius Verificarea firmelor de plasare forta de munca in strainatate Pe site- ul nostru de internet o subpagina a strins 320.000...? (mai mult)
Deci, eu sunt din Galati, Galati si chiar daca mai am vreo doi ani ma gandesc la ce liceu sa intru si ma gandeam la Liceul Alimentar (L.A.). Ce parere aveti despre el? Cum sunt profesorii? Elevii? ...? (mai mult)
Vreau si eu niste statusuri de indiferenta! Cat mai originale! Dau fundita! :*
Imi puteti da link de la un articol care sa reflecte functia de socializare a mass-mediei? Am nevoie urgent.
stiti cumva de ce nu mai sunt saptamana asta emisiunile sinteza zilei si in gura presei pe antena 3? vad ca sunt stiri in loc de emisiuni. astept raspuns mersi anticipat.
Salut, mai este cineva din Craiova in afara de mine?
Asta e o perioada mai grea in viata mea nu am absolut nici un prieten pe lume in momentu asta am o pleumonie urata sau ceva de genu s- ar putea sa fii contactat o boala care sa imi afecteze restul vieti ...? (mai mult)
Cine poate imi spune oare cat a durat sa ii creasca parul asa mare lui zayn malik de la prima prima auditie x factor pana la ultima vedeti in urmatorul videoclip? dau funda...? (mai mult)
Cum se cheama cantecul din wolf Blood, atunci cand Maddie s- a machiat si si- a pus suvite. Cantecul acela cand Maddie era in drum spre petrecerea lui Key, nervoasa. A pus ceva gen "I let your body own"...? (mai mult)
Dupa ce se termina seria Naruto shippuden, o sa urmeze alta sau?
Nu este tocmai o intrebare dar...as vrea sa stiu care sunt fani Harry Potter, Hunger Games, Vraciul, Narnia. Multumesc :) fundita primului raspuns
Heii, am si eu nevoie de persoane care stiu sa editeze pozele foarte bine ( in photoshop de preferat) as avea nevoie de un editor mai profesionist ( ma refer sa se priceapa cat de cat ). Am nevoie urgent,...? (mai mult)
Salut am o întrebare ași vrea sa mă ocup în timpul liber de o afacere vorba vine sa nu mai pierd timpul degeaba pe acasă ași avea 2 idei doar costurile de întreținere diferă mai exact cu creșterea...? (mai mult)
Am de facut un desen cu teme : anti discriminale. cateva idei?
Ce parere aveti despre proverbul "Haina il face pe om"?
Ce varsta au cei care asculta in general skrillex? Nu fac deloc misto, am auzit si eu zilele astea de skrillex. habar nu aveam ce e :)), si eram curios ce generatie asculta muzica de asta. Cum e pop,...? (mai mult)
E corect din punct de vedere gramatical sa scrii "2, 5h"? Am dormit 2, 5 h de exemplu.
e cineva la liceul de arta Nicolae Tonitza din Bucuresti? Puteti sa- mi spuneti cum vi se par profesorii si ce materii se fac? Si ce probe trebuie sa dai ca sa intrii? Trec clasa a 8- a si nu...? (mai mult)
Ce jocuri imi merg pe procesor de 3ghz, memorie 1giga si placa video 128?
Ce gen de oameni îți displace?
dati-mi si mie niste linkuri ceva care m-ar ajuta sa invat sa dansez pe melodia wiggle.
Hey lume! Imi puteti spune pe ce sait pot vorbi cu japonezii sau coreeni, in afara de facebook, omegle :) Dau funda! :3
Buna,care sunt semnele clare si evidente ca un baiat ma place?[cu detalii.ex:cumte priveste] multumesc..raspunsului cel mai detaliat si folositor primeste FUNDA.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...