Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Dati- mi va rog idei cum sa incep conversatia cu o fata care- mi place, suntem din aceeasi localitate si ea ma stiue si eu o stiu dar nu suntem nici macar amici, si as vrea sa stiu cum sa incep cu ea...? (mai mult)
Cum imi gasesc contul si parola din telefon de la instagram?
Am auzit de la un coleg ca nu e bine sa tii laptopul in brate pentru ca se supraincalzeste. E adevarat? FUNDAA!
Acum o lună prietena mea cea mai bună venise la mine şi era foarte supărată.Mi- o zis că s- o despărţit de prietenul ei.Ea era gata să plângă şi eu fără să mă pot controla am izbucnit în...? (mai mult)
Mi- am luat un S4 Mini si sunt in cautare de o carcasa. Care este, dupa parerea voastra, cel mai bun site romanesc de pe care mi- l pot lua? (doar romanesc, pentru ca vreau sa vina in...? (mai mult)
Intrebarea mea e oarecum legata de zodii, nici macar nu e o intrebare pur si simplu e ciudat si totusi amuzant desi ...in orice caz - eu sunt zodia pesti(cu toate ca pare si nu pare, nu sunt...? (mai mult)
Deci pur şi simplu viaţa mea e dezastruoasă. Nu am prieteni adevăraţi, mă simt singură tot timpul, sunt tristă tot timpul. În timp ce alţii se distrează pe nu ştiu unde eu stau în casă,...? (mai mult)
Hei tpu..Am 16 ani si 7 luni..acusi si 8 luni si sunt eleva, iar vara asta imi caut un job pentru elevi...si nu gasesc nimic..Cineva vreo idee? Cel mai bun raspuns primeste funda! Plzz :o3 Scuza'ti ...? (mai mult)
Heii imi dati si mie niste texte, amintiri care le pot scrie colegilor in album de sfarsit de a8-a? va rog :o3
Ce as putea sa vand ca sa fac 380 lei sau mai mult?
Sal TPU ^.^.Este cineva care a comandat un produs de pe amazon? Imi puteti explica si mie cum sta treaba cu transportul, cum iti vine coletul, daca te suna cei de la amazon sa- ti zica despre comanda ...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie o poveste de groaza inventata sau reala de-a voastra! Funda.
Mi.am facut al2lea tattoo pe glezna insa ma doare piciorul dupa 3 zile (nu tare, care niste sageti, si nu e infectat) e normal? mai am unul pe brat da parca nu m-a durut asa.
Am un telefon HTC desire 200 sant pe Vodafone, pot tirmite la toate numerele sms-rui doar la unul singur nu pot. De ce? ce sa fac? care e nr. si pasii serviciu clienti?
Am citit undeva un citat, , Sa fii prea bun, dauneza grav sanatatii" Mare dreptate a avut! Cert este ca atunci cand esti prea bun, multi profita.Si aici nu ma refer la familie,...? (mai mult)
Heii! vreau sa va spun ce am pe inima.sint in clasa a 9- a si sint fata.invat cel mai bine din clasa, adica am cele mai bune note.in fine, in ultimul timp am impresia ca exista oameni mai intelgigenti...? (mai mult)
Kinetoterapeutii vad multe femei aproape goale?(in lenjerie)
Aparatele de genu asta opresc cresterea? http://expertfitness.ro/image/Aparate%20multifunctionale-DY-HL-089.png
Ce intelegeti voi, copiii, prin cuvantul "copilarie"? La ce va duce gandul?
Hei, TPU! Am 2 intrebari : 1. Cum s-a format poporul portughez? 2. Unde locuiesc portughezii?
Dau Fundaa! Astazi mi- am instalat si eu Sony vegas pro 11 dar cand vreau sa randez un clip de 16 minute in format avi 1080p, imi scrie ca dureaza 1 ora si cateva minute, e normal sa faca asta sau e ...? (mai mult)
Pentru cei de peste 25 de ani(preferabil cat mai in varsta), care este lucrul pe care il regreati cel mai mult ca nu l-ati facut, realizat sau vazut?
Anul acesta trebuie sa- mi aleg liceul. Eu sunt din Vaslui dar nu vreau sa merg la un liceu din acest oras. Cel mai mult mi- as dori sa merg la liceu la Iasi. Acum, problema este cum fac posibil...? (mai mult)
Si-a facut cineva tatauj temporar? daca da vreau sa aflu si eu mai multe detalii, cat i-a tinut, cum l-a facut. Multumesc anticipat
De curand am auzit o melodie care suna cam asa refrenu " men paga mena si o canta o fata stiti cum se numeste? :D
Cum descarc Omegle? Sau mai exact de unde? Imi puteti da un link ceva, sfat?
As vrea si eu sa joc sims(1, 2,3) pe pc stiti vreun site bun? Dau funda
Cum pot sa imi albesc dintii? rog seriozitate!
M-ar ajuta si pe mine foarte mult daca mi-ati spune unde pot face analizele medicale pentru schimb de permis. Specific in orasul BUCURESTI...Multumesc Anticipat
Salut stie cineva citatul acela celebru care suna ceva de genul: Inainte sa afirmi(spui) ca esti nebun uita- te in jur si asigurate ca nu esti inconjurat de nebuni... ceva de genul suna. Daca imi puteti...? (mai mult)
Intrebare legata de facebook... Cineva si- a schimbat numele din...exemplu: "Laura Ionela" in "Laura".Cum a facut asta? Am incercat si eu dar nu merge imi cere Nume si Prenume fara unul din...? (mai mult)
De ce ne dorim mereu sa aratam doar partile noastre frumoase? De exemplu azi, mi- am petrecut catva timp uitandu- ma pe facebook. Practic, erau doar haine in care se evidentiaza hainele, incaltamintea,...? (mai mult)
Ati ucide? de ce?
Ce alegeti dintre Spiderman, batman si superman?
Imi ziceti si mie niste injuraturi haioase? Va rog daqr fara mistouri!
Voi credeti ca exista forte "imposibile"
Heii buna... Vreau si eu niste statusuri de iubire si de invidia celor ce sunt impotriva relatiei mele. Dau funda :*
Vreau sa fac macarons si nu am faina de migdale si sincer nici nu prea as vrea sa cumpar. Se poate face si cu faina normala? A incercat cineva?
Cum ati vindeca o persoana mincinoasa de aceasta boala grea?
In orasul meu este o casa extrem de bizara . De ce? Ei bine : - usile sunt mereu incuiate cu un lacat mare, dar se vede ca mereu cineva trece pe acolo. - o data erau pete rosii pe podea(zici ca de ...? (mai mult)
cine poate sa- mi zica si mie cum se numeste filmu http://v.nuaisacrezi.ro/un- desen- de- scurtmetraj- minunat- despre- cum- sa- ti- schimbi- soarta/ asta ca nu reusesc sa- l vad pe site lik ...? (mai mult)
Cum credeti-exista extraterestri? Dau funda pentru cel mai interesant si mai bun raspuns.
A murit Michael Schumacher? Sunt nedumerit...
vreau si eu sa stiu cum se incarca telefonuL cu CNP-ul trebuie sa platesc? va rog explicati-mi pas cu pas... dau funda
in cateva zile am un curs festiv si vreau si eu un discurs, vreau sa fie si lacrimogen dar si amuzant aaa si vreau sa il am si doar eu asa ca trimitetil aici https://www.facebook.com/atanasiu.alex2?ref=tn_tnmn ...? (mai mult)
Care este dansul tau preferat?
Sall, TPU! As vrea si eu niste nume cool englezesti de baieti. De genul: Ryan, Logan, Ray, etc. FUNDA* :)
imi ziceti cateva urari frumoase pentru zile de nastere? Am cunoscut de cateva luni un tip.si chiar nu stiu ce sa-i scriu! Multumesc!
As dori sa ii intreb pe cei care sunt la facultate, ti se poate incheia nota la activitate daca ai picat seminarul, dar ai promovat laboratorul sau trebuie amanadoua?
Pe ce sa dau ca sa vad o filmare mai de aproape?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Zeitatile Greciei Antice
Stii cine este Zeus sau ce simbolizeaza zeita Afrodita? Dar ce reprezinta zeul Eros? Haide sa afli cat de multe stii despre zeitatile Greciei Antice!