Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Am nevoie de denumiri de echipa la intreceri sportive, in echipa suntem numai fete.
Va rog sa ma ajutati daca vreti.Am facut acum cativa ani poza cu o persoana si mi- a amintit de poza si a spus ca el a pastrat poza etc. Dupa aia m- am dus la aceea cunostinta sa il rog sa- mi trimita...? (mai mult)
Acum 2- 3 luni am avut un vis ciudat...In acest vis eram cu o fata si dintr- o data ne- am indragostit(dragoste la prima vedere) apoi, pur si simplu a urmat un sarut. Se pare ca visul a insemnat...? (mai mult)
Exista vreun mod in care pot sa fac sa nu mai apara pe fb de cat timp nu mai sunt on?
TabStore.ro, altshop.ro sau Gsmfit.ro... ce recomandati?
Nu stiu dar ceva nu e bine cu mine, ma tot gandesc ca voi ajunge boschetar, mi- e frica de viata nu am pe cineva langa mine, la munca nu ma cheama nimeni si o meserie care din pacate nu e solicitata...? (mai mult)
Salutare tuturor, am inceput recent sa folosesc acest sie si sunt placut impresionat de solidaritatea utilizatorilor de aici, am avut niste experiente destul de urate cu oamenii in general si cred ca asta...? (mai mult)
Salut,cunoaste cineva o programa pentru Samsung s3, care sa corecteze greselile ortografice? aplicatie ca la iphone. funda
Ce inseamna pentru voi viata?
Saptamana viitoare se decid cei 4 finalisti la Te Cunosc De Undeva si as vrea sa mi- i spuneti daca stiti care sunt, ca filmarile s- au terminat de cateva saptamani.Sau castigatorul sezonului!...? (mai mult)
Am o intrebare la care sper sa ii puteti da raspunsul: am vazut mai demult un articol despre importanta jurnalului in viata unei fete pe un site de fete. Mentionez ca imi amintesc ca pagina site-...? (mai mult)
O sa va descriu o situatie si vreau sa imi spuneti ce parere aveti. Doi baieti, sa zicem Bill si Tom, se cunosc de mult si petrec mult timp impreuna. Bill se intelege atat de bine cu Tom, incat...? (mai mult)
Cineva mi-a dat un link si askul meu apare invers si e pe chineza. ce pot sa fac?
Hey! Ziceti-mi va rog,daca stiti,cum pot sterge un obiect de imbracaminte din IMVU, dau funda! :3
As vrea sa va intreb, in special cunoscatori si pasionati de istorie. Credeti ca sunt sanse sa incepa un razboi? Cum ar reactiona tara noastra? Oare vom actiona la fel ca in al doilea razboi...? (mai mult)
Oracol: 1.Care este numele vostru? 2.Ce varsta aveti? 3.Mancarea preferata? 4.Animalul de companie preferat? 5.Lungimea parului? Dar culoarea? 6.Genul de muzica preferat? 7.Jocul online favorit? ...? (mai mult)
Cu ce aplicatie pe smartphone sa blochez apelurile de la anumite numere?
Ce parere aveti despre scolile din Romania? Eu cred ca is prea multe materii. Acum dau teza la romana, vine profa in clasa invatati din ce ati facut in primul semestru :| Cum as putea tine...? (mai mult)
Bună… aș avea și eu o întrebare: De câteva zile îmi apare google- ul în varianta vechie… adică așa: http://s29.postimg.org/4gr7sns05/asdadasdasd.png Folosesc browserul Opera care este la ...? (mai mult)
Heii vreau sa slabesc 2 kg in cateva zile..sa zic asa la 'burta' ce ar trebui sa fac? Si cam ce ar trebui sa mananc? Funda la cel mai bun raspuns :* multumesc!
Nu pot instala programe pe windows 7, precizez ca a fost instalat acum o saptamana si la inceput am putut instala acum nu..imi da eroare cu ``Windows Installer``. Multumesc!
cum pot restrictiona comentariile pe care le primesc la postarile de pe facebook?
Eu fac un mic "reportaj" online pentru blogul meu! As dori sa va intreb: 1. O cunoasteti pe Tequila1428? 2. Ce parere aveti despre ea? 3. Ati face ceea ce face ea? Si daca da credeti ca ...? (mai mult)
Hei, TpU sigur ca voi credeti ca traiul din strainatate e mai bun decat cel din Romania.Am ocazia de a parasi tara pentru totdeauna si sa plec in Germania.Oare sa fac acest lucru astept multe raspunsuri...? (mai mult)
Am si eu o problema cu Histroy Conversations la yahoo messenger. Casuta cu keep a history conversation e bifata si asa a fost intotdeauna, si cand dau sa vad o conversatie imi tot apare mesajul:"No...? (mai mult)
Vorbind aici cu fotografii profesionisti, ma sfatuiti sa schimb mai multe obiective, sau sa-mi cumpar alt body?
Google e la un click distanta la 98% dintre noi. Timpul de raspuns pe google poate varia intre 1- 5 secunde. TPU e la 2 click- uri distanta iar timpul de raspuns poate varia de la 1minut la zile.Care ...? (mai mult)
Am nevoie de cineva care are cunostinte bune bune in IT Security daca e cineva al rog frumos sa-mi dea privat, am un site si as vrea sa-l testez sa vad daca e vulnerabil.
Buna TPU vreau sa imi cumpar un caine voi ce ziceti de aceste rase? Mastiff Napolitano, Ciobanesc German, Rottweiler, Pitbull, Labdrador? Dar voi ce parere aveti de cainele Mastiff Napolitano? la aspect?...? (mai mult)
Aceasta intrebare este pentru cei din liceul Tonitza. As vrea sa stiu si eu, se poate intra acolo chiar si cu o medie mica? Gen... mai mica de 5? :-?
Stie cineva vreo metoda intr- o convorbire lunga prin mesaje pe facebook sa ajungi la primele cuvinte din convorbire fara sa fie nevoie sa derulezi normal ( se bocheaza prin derulare este o ...? (mai mult)
Ce este rezolutia Dual? E mai buna decat cea HD?
Imi recomandati o carte de dragoste... mai romantica, cu o poveste de iubire adevarata si cu un happy end pe care as putea-o citi si de pe net?
Cine imi da tutoriale despre platforma wordpress, ultima versiune?
De ce imi este mai usor sa gasesc o limba comuna cu cei mai mici de cit mine?
Ori sunt ghinionist ori am avut o luna proasta :(, tocmai am aflat ca cei mai buni doi prieteni ai mei ma vorbesc pe la spate, am devenit dependent de tigari, situatia la scoala e din ce in ce mai nasoala,...? (mai mult)
Salutare! De cateva zile am o problema la un laptop ASUS X550D. Cand vreau sa vad un film aflat in pc, cu unul din playerele (KM Player, VLC, WINAMP etc ) am sunet, insa imaginea nu (ecran ...? (mai mult)
Ce parere aveti de baietii carora le plac floriile?
Heii TPU, am doua intrebari! :D 1. cum se fac semnele de genul : papuc, inimioara verde, albastra, muschii, printesa. etc. Funda! 2. ce inseamna "blana" am auzit de multe ori. gen : ce blana e ...? (mai mult)
As vrea sa imi deschid o firma. Problema este ca nu am idei in legatura cu ce sa o deschid si nici nu prea am multa experienta in domenii. Ce firma as putea sa deschid si sa invat repee...? (mai mult)
Intrebarea aceasta este legata mai mult de invatamant.Deci, in clasa noastra un baiat a rupt o foaie de catalogul clasei. Diriginta ne- a spus ca vom repeta toate testele pe care le- am facut...? (mai mult)
Ce inseamna cand cineva spune despre ceva ca e "blana"?
Bună TPU :*! Mi-a expirat antivirusul (valabil 1 an),îmi puteţi da un link de unde aş putea descărca altul,dar să fie bun? Vă rog frumos, dau fundă! :o3
Salutatare TPU. sunt nou pe aici, am mai vizitat siteul dar nu miam facut cont niciodata. am o dilema mare si nu reusesc sa gasesc o solutie singur ai mam gandit ca nu ar strica sa cer si alte opinii....? (mai mult)
Daca cineva viseaza ceva frumos cu persoana de care ii place inseamna ca i-ar place sa se intample ce era in vis?
In ultimele zile am tot vazut pe net niste anunturi in legatura cu o posibila mobilizare a armatei romane si documentul cu care tinerii cu varste intre 20- 35 ani trebuie sa se prezinte la ...? (mai mult)
Ce eveniment din viata v- a determinat sa loviti lucrurile din jurul vostru furiosi sau sa va inecati amarul in alcool saaauu sa strigati de disperare sau dezamagire din cauza rezultatelor nereusite?! ...? (mai mult)
Buna TPU Cand vreau sa intru in Counter-Strike Global Offensive se face ecranul negru si imi apare un mesaj ca nu e buna rezolutia, nu stiti vreo modalitate sa rezolv aceasta problema? dau funda.
Buna searaa! Spunti-mi ce culori pentru rochie lunga de seara merge cu o curea aurie?
Sunt aceeaşi naţie, împărtăşesc aceeaşi limbă cu un corpus literar de 95%, limba engleză şi cea pe care o vorbesc americanii este mai diferită de a lor... împărtăşesc aceleaşi mentalităţi...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Americans
Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!