Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
Ce inseamna cand ai o problema foarte mare, un necaz si ii povestesti unei persoane despre problema pe care o ai, la final ii multumestti pentru faptul ca te- a ascultat si ti- a dat un ...? (mai mult)
Voi credeti in illuminati? Daca da imi dati si mie niste informatii/ pareri despre ei. Eu stiu doar ca sunt o organizatie care controleaza lumea din umbra si unii se ocupa cu necromantism ( a ...? (mai mult)
Voi ati adopa un caine doar daca e de rasa, sau maidanez? Conteaza ca ii oferiti aectiune si camin, sau intervin si anumite idei fixe si uneori cu aere in legatura cu rasa cainelui? Intreb asta pentru...? (mai mult)
Buna! Am si eu o intrebare legata de Sims 3: am vazut o groaza de videoclipe in care arata ca avatarul din Sims 3 creste. Intrebarea mea este daca pot sa cresc in Sims 3?
De unde pot cumpara Coranul?
How do you know? De unde sti daca ai noroc? (Asta vis- a- vis de filmul cu acelasi nume care trata aceasta tema- cu jack Nicholson si altii) DEci voi stiti daca aveti noroc? De unde sti daca ai noroc?...? (mai mult)
Eu i-am zis unei fete:"Pofta Buna" iar ea mi-a raspuns cu: "mersi mersi mersi:P :P :P :P :P :P " Ce a vrut sa zica?
Ce inseamna "Pro"?
Ce tigari mai tari decat Dunhill Negru exista pe la tabacherii? Indiferent de pret.
Hey;) pentru o respiratie mai fresh ce alegeti : airwaves sau winterfresh? Nu stiu ce sa aleg :))) Imi plac amandoua :* Dau fundita :p
HEY TPU Care este cel mai indraznet lucru pe care l-ai scris intr-un sms? Sunt foarte curioasa ce o sa raspundeti:))
Unde s-a nascut Codruț Kegheș?
Vreau sa imi pun si eu la numele de facebook: Shadow WTF, dar nu ma lasa :s Stitit cumva daca as putea sa mi-l pun asa?
Hei... Buna! Cum sa imi decorez jurnalul sa fie cat mai frumos sa arate uimitor atunci cand il descid sa scriu in el cu drag nu numai pagini goale sau cu cateva desene :))) ...? (mai mult)
Salut tuturor! Ok, nu stiu cum sa incep, deci o sa incep, voiam sa va intreb ce carti ati mai citit in ultimul timp, ce va pasioneaza acum. Ce carti mai citeste generatia de tineri? Mai citeste oare?...? (mai mult)
E vreo problema daca întreb o prietena daca s- a despărțit de prietenul ei. Adică eu știu dar sunt curios de ce pentru ca erau de 3- 4ani împreuna. Prietena=tovarășa adică mai vorbim din cand ...? (mai mult)
Buna TPU. Am cateva intrebari pentru voi, poate ma considerati proasta sau nu mai stiu eu cum, dar eu nu sunt de acord si cred ca e de prost gust! 1. Voua vi se pare normal ca cineva din familia ...? (mai mult)
Salut, va merge sa va conectati pe steam?
Ne vedem la o inghetata la McDonald's?
Bunăă TPU! Recent, m- am înscris într- un concurs care constă în pictatul ouălelor. Am văzut poze xu ouăle altor participanți. Erau Cu M&S, Perry din Phineas și Ferb :)) și ouă tradițioanale....? (mai mult)
Buna TPU Sa zicem ca esti super erou si trebuie sati alegi numele si puterea Ce ai alege;))?
In ultimele zile imi place mult sa ma uit pe youtube- animal jam si tot zic niste cuvinte de exemplu scammed, scammer, scam si tot nu pricep ce inseamna.Cu glitch m- am lamurit (truc) dar ...? (mai mult)
Cine este din Balotesti, Ilfov?
Am si eu o rugaminte la voi. Am o pagina unde vand accesorii (bratari, coliere, posete din hartie plastifiata) si vreau sa- i schimb numele. Momentan se numeste "Bratarile Prieteniei Online", ...? (mai mult)
VA ROG SA CITITI TOT:inainte de a ma naste eu, mama a mers la o vrajitoare care "i- a ghicit" in cafea.eu atunci nu eram nascuta, deoarece nu a putut ramane insarcinata, ea urmand multe tratamente ...? (mai mult)
Sincer, voi ati alege Jetix sau Disney Channel? Eu a-si alege Jetix, dar vreau sa aud si parerile voastre! Funda!
Heii, e prea complicat, ma puteti sfatui si pe mine? Tocmai m- am despartit de iubitul meu de cateva zile si in adancul sufletului meu simt ca imi place de alt baiat, dar acesta fiind cel mai bun prieten...? (mai mult)
Hello TPU Pe cine alegeti Smiley,Pavel Bartos, Maciuca sauuuuu Fuiorul si de ce? =)
Mă poate ajuta cineva să descarc un document de pe http://biblioteca.regielive.ro/?
unde gasesc tiparele minnie?
Heei TPU! Am o problema.Am dezinstalat un program si dupa am inchis pc- ul. Apoi cand l- am aprins, si am vrut sa- l instalez, imi zicea ceva de un update si ca ar trebui sa dezinstalez programul. Am...? (mai mult)
Heeey! Voiam doar sa intreb daca il stiti pe danisnotonfire? Sunt doar curioasa sa vad cata lume il stie si cata lume nu. :)
Ce trebuie sa faci ca sa dispara monotonia dintr-o relatie?:(
Salut, cine este fata din poza?(nu va luati dupa nume, ca n-are treaba cu poza) http://i.imgur.com/pr0yxLP.png este cineva cunoscut? sau?
stiu ca suna ciudat dar vreau sa ma distrez un pic :) De destul de mult timp m- am gandit daca chiar exista demoni si daca ar exista daca pot fi imblanziti. Stici cumva cum fac contact cu ei? Sau...? (mai mult)
Eram în parc cu prietenii şi am văzut un şarpe de casă.Ei s- au speriat de şarpe şi am pus pariu cu ei că- l pot lua în mână.Am vrut să- l iau ştiind că este prietenos şi nu ...? (mai mult)
Este dovedit ca fiecare om are propriul mod de gandire:fiecare persoana percepe viata diferit fata de ceilalti din jurul sau...De aici si intrebarile mele: Ce inseamna pentru voi fericirea? In ce imprejurimi...? (mai mult)
ma numesc Diana Gabriela, am 15 ani si sunt in clasa a 9 a. Deoarece suntem o clasa de filologie, toti colegii suntem foarte buni. Am un baiat in clasa, care in timpul orelor se ita...? (mai mult)
Sti cineva de unde pot cumpara niste tricouri (sau orice altceva) cu Real Madrid din Craiova? Sau un site ceva de unde sa vina prin curier... Funda :D
Cred ca sunt in depresie.Nu de ult m- am intors de la dezintoxicare din Cluj..am stat acolo 3 saptamani, de data aceasta nu am fost pentru droguri ( m- am lasat de 8 luni), dar am luat 98 de pastile ...? (mai mult)
Credeti in experiente paranormale?
Imi poate spune si mie cineva din Iasi programul circului Americano Vargas?
Hey TPU Care a fost cea mai amuzanta prostie pe care ati facut-o?
Unde pot gasi nume pentru pagini pe facebook cu tematica iubire-fete?
Hei, TPU imi spune cineva top cei mai tari blogari romani?
Hey TPU Daca ati putea sa va constuiti lumea voastra cum ar fi?
La ce ajuta programul GuardMail.ru?
Paste fericit! Ce o sa faceit de Pasti?
Vreau sa am parul drept insa fara placa. Am auzit ca se poate indrepta cat de cat cu ulei de argan si ceva ace pentru par care le lasi peste noapte. Stie cineva vreo solutie pentru par drept fara...? (mai mult)
Aveti idee de ce si-a schimbat numele mercador in olx? Era cumva patentata denumirea si au pierdut vreun proces?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
pityyy16cm întreabă:
T0T întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!