Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 11 Ianuarie 2026 sunt:
Unde pot să văd ProTv live?
Ai prefera sa nu auzi sau sa nu poti sa vorbesti?
Exista locuri unde sa-mi xeroxeze ceva pe tricou(un desen; o poza; un simbol etc...)? si daca da unde as putea sa gasesc asa ceva?
Merge pe PayPal sa adaug card Maestro?
Cat costa un bilet de tren Mangalia-Bucuresti?
Cum scapi de nehotarare? :-/ Cand sunt pus sa aleg mai mereu sunt nehotarat se deseori ma gandesc ca daca as fi ales celalalt ar fi fost mai bun.
SPer ca ma puteti ajuta : Am o colega in clasa care are un cont de pe un joc ff tare si pro si ea nu mai joaca asa ca i- a dat parola celei mai bune prietene ai ei iar eu am nevoie urgent de ...? (mai mult)
Stie cineva un news-feed serios la care sa ma pot abona pe Facebook si sa nu dau la fiecare 10 postari peste mizerii cu Dragusanu sau aiureli gen SOC SOC n-o sa-ti vina sa crezi?
Intrebare pentru cei din Braila vreau sa joc tenis si am incercat sa sun la baza sportiva Pescarusul dar nr pe care l-am gasit nu mai e bun (0751136686). ce ar trebui sa fac?
Dati-mi si mie un generator de like-uri pentru poze pe facebook, daca ati folosit vreunul asa ceva.
Buna TPU.Am 13 ani, 1.55 m si am in jur de 36 de kg.Mie mi se pare ca eu sunt prea slaba.nu stiu cum sa ma ingras.Nu prea am pofta de mancare.Iubesc dulciurile si mananc in fiecare zi cate ceva dulce....? (mai mult)
La ce se foloseste paysafecard?
De unde pot cumpara ceva cu o chitanta dintr-aia paysafecard? nu gasesc niciunde!
Buna,cine imi poate da ceva folositor despre emigratiile in USA? :3 Multumesc!
Buna :) cine a incercat vreodata tabla ouija? Daca da :o3 imi puteti spune ce ati patit :)
Seizmaticiilor,va place "a va" complica(creierul/trairea etc)?
As vrea sa ii fac o farsa prietenului meu cum ca as fi insarcinata. Imi poate spune cineva cum as putea "induce in eroare" un test de sarcina?
Hey as vrea si eu niste poze cu tinute pentru banchet! Dau funda:*
Am si eu nevoie de un sfat..Vara trecuta mi- am scapat telefonul pe geam si bineinteles ca s- a stricat ...Ideea este ca am nevoie de un sfat in sensul ca nu stiu cum sa il conving pe tata sa imi cumpere...? (mai mult)
Hey, TPU! Am nevoie urgent de ajutor! In legatura cu site- ul OMEGLE, Talk to strangers! De o vreme nu ma pot conecta si imi apare "Error connecting to server. Please try again." Ce pot face ...? (mai mult)
Hei TPU de cand sunt pe internet am dat peste multe situri bizare si/sau interesante precum acestea http://neave.tv/ neave.tv este un site interactiv. de fiecare data cand dai click un video va incepe,...? (mai mult)
As vrea niste sfaturi. Ce pot face sa ma pricep mai mult la matematica? Am note bune la celalalte materii, iar la anul dau examenele (din a 8- a) si sunt varza la mate...chiar nu vreau sa pic...? (mai mult)
Vreu sa stiu daca merg castile Beats Studio sa le pun la Samsung galaxy s4 sau la Nokia?
Mi am renovat camera acum putin timp si am cumparat tot mobilierul alb. imi place foarte mult, dar parca nu are ceva. cred ca parchetul e de vina pentru ca e maro inchis si as vrea sa fie alb...? (mai mult)
Vedete xxx frumoase?
Hey! Vreau si eu niste statusuri de fete rele... As vrea cat mai repede...
am 13 ani si am un iubit care are 16 ani. Eu sunt virgina, dar el nu mai este. Nu m- a pus sa fac nimic din ceea ce nu voiam eu. numai ca atunci cand ma saruta imi pune mana pe sani, pe fund...? (mai mult)
am o pagina de facebook ma apropii de 100 de aprecieri asi dori sa o promovez mai mult si asta gratis stiu ca poti plati pentru asta dar nu ma tenteaza cum o pot promova facad la alti publicitate...? (mai mult)
Voltair a fost homosexual? Multumesc pt lamuriri :-)
Cum fac unii de strang 400-500 de like-uri pe facebook? Ma refer la omeni normali, care nu aveau inainte mai mult de 60 de like-uri. Dau funda! :D
Doresc si eu cateva replici pe care sa le spun cuiva atunci cand ma enerveaza. Dau funda. :*
Se poate avea net televiziune de la NEXT Gen si undeva la sat?
Sunt curioasa de ceva vreme si as vrea sa stiu cine a confectionat primull glob geografic?
Buna TPU. :D Am un prieten care a aflat de curand ca are cancer la plamani din cauza fumatului.Inainte era genul ala, , oricum mor odata si odata"nu ii păsa deloc, si acum nu mai e in stare sa iasa...? (mai mult)
Salut prieteni! Am nevoie de un sfat, deci eu am o problema din nastere merg cu talpa piciorului un pic intr- o parte nu stiu cum se spune :( in fine problema e ca as- i mai iesi si eu prin parc dar ...? (mai mult)
Buna as vrea sa imi fac cat mai multi prieteni am multe intrebari de pus si multe de raspuns :-)
Nu mai gasesc filmuletul. Este vorba despre un copil de o varsta cuprinsa intre 10- 13 ani care nu avea bani, si purta niste tenisi rupti, se duce si se asaza pe o banca, si langa era un baiat de o ...? (mai mult)
Ce nume ar trebui sa pun unei pagini despre super eroi? Fundoi.
Ce rasa de caine imi sugerati sa cumpar? yorskire terrier sau shih-tzu? Nu ma pot decide. Aveti una dintre aceste rase, cunoasteti persoane care au? Multumesc anticipat mult
Cum imi fac card de credit am 18 ani si vreau sa cumpar niste produse online prin intermediul paypal. Cum trebuie sa procedez?
Salut,care ar fi cele mai portrivite orase pentru. o excursie cu clasa?
care dintre aceste nume arata mai fain pentru SAMP? Antonio, Antonio., AntoNNNio, AntoNNNio Care arata mai fain?
am o problema am un Samsung galaxy s4 l- am scapat din mana acum cateva momente s- a stins l- am aprins si acuma are o duga alba pe margine si nu primeste nici sim touch screen nu merge as- ...? (mai mult)
Copiati la teste?
De unde pot sa inchiriez un costum de hamburger sau hot dog, sau orice mancare de fast food? imi trebuie pentru saptamana viitoare o singura zi si nu vreau sa il cumpar. as vrea sa fie din bacau.
de unde pot descarca un proiect (power point) in limba franceza despre hobby-uri? Am nevoie urgent Funda! Multumesc anticipat!
Sunt un pic egoista, ma uit urat la oameni cand imi cer acadele. Ce pasi sa urmez ca sa fiu mai altruista?
as vrea si eu un cod la cs 1.6 (sa mearga) dar sa imi explicati unde se descarca unde se copiaza si cum se instaleaza daca trb.Va multumesc!:)
am 19 ani, m- am nascut in Italia dar am fost nevoit sa ma intorc in Romania de 3 luni. momentan nu lucrez si nici nu sunt la facultate. problema mea e ca nu cunosc pe nimeni si ma plictisesc destul...? (mai mult)
Stie cineva vreo manga ..cu o scena draguta de dragoste? Mai lunga? Adica nu doar un sarut si atat happy ( sa fie ceva inainte, sau dupa ) Nu conteaza daca`i hentai. draguta sa fie laughing vreau sa fac...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Andreea17M întreabă:
anjellique întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tom si Jerry
Iti mai amintesti de haiosul Tom si de simpaticul Jerry? Hai sa vedem cat de bine stai la capitolul asta!