Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 9 Ianuarie 2026 sunt:
Credeti in acest videoclip? http://www.descopera.ro/dnews/7715696-un-nou-ozn-deasupra-romaniei-video
Stie cineva comedii bune?
Cum sa-i spun unui baiat ca-l plac?
Cine stie de cand a inceput serialul cu Poirot de pe ProCinema, din care se difuzeaza cate un episod in fiecare duminica de la ora 17:00? Bine, nu stiu sigur daca e serial, poate doar filme, dar...? (mai mult)
:*. Deci. Am o pereche de blugi.Pe care i-am murdarit asta-vara cu smoala.Nu stiu cum sa fac sa scot smoala de pe ei.:((. Imi plac la nebunie blugii...Va rog ajutati`ma:*.
Vreau si eu stsuri de dragoste dar sa fie triste dau funda pls:X
Care asculta kissfm zilnic?
Care poate sa imi spuna si mie cele mai bune exercitii pentru arderea grasimilor
Cati dintre voi verificati termenul de valabilitate al produsului pe care il cumparati?
Traduceti-mi si mie prop asta, va rog,, I have been working for 2 hours." (ca vreau sa vad cum sa traduce verbul la present perfect continuous)
Buna! Am cont pe vanatoarea de vampiri... plz datim si mie SCUTUL SI OGLINDA. Dau in schimb tarus si sageata de argint. va rog datim si mie macar unu
Ce inseamna,, he walked over to the black door"? nu vreau treducere de pe translate;) plss doar pentru cine stie engleza
Deciiiii,, am o prietena dusa cu pluta, ma pune sa o alint. Si vreau si eu niste alinturi pentru numele Gabriela:). Funda de aia:d
A aparut videoclipul de la Alexandra Stan-Mr.Saxobeat. http://www.monden.info/muzica/videoclipuri/videoclip-alexandra-stan-mr-saxobeat/ Cum vi se pare?:D
De fiecare data cand iesim afara din scoala in pauza prietena mea cea mei buna se duce cu o fata care este mai populara desi cu mine sta tot restul timpului. Oricum mie nu prea imi place cum se comporta...? (mai mult)
Hey! o prietena de-a mea, o colega buna mai bine zis, se comporta f ciudat. Cand vin in parc, sau la scoala doua alte fete (mai populare.etc)se duce sa stea cu ele fara sa ma cheme si pe mine.desi eu...? (mai mult)
Sunt baiat. este ceva rau daca ma uit la telenovele? parintii imi spun ca nu e bine. dar eu am o fire mai sentimentala:D astept pareri:)
Neataaa! Cineva care se pricepe la calculatoare?:D Ma piteti ajuta si pe mine cu ceva? A downloadat de pe un net program. Am stat toata noaptea, iar dimineata cand am vrut sa-l deschis da`l instalez, ...? (mai mult)
Eu cred ca si UE ne-a adus si criza asta din tara... voi c credeti?
Ce pot face dimineata sa nu mai fiu somnoroasa? adica la mine nici cu un jet de apa rece pe fata nu functioneaza...mai de graba ma adoarme:))
Stie careva cum schimbi sablonul unui blog? ^^ dau funda.
Economia Romaniei este bolnava, nimic nou sub soare. A fost timp de 50 de ani pe vremea comunistilor, este si acum, dupa 21 de ani, pe vremea asa zisului capitalism.Sa recunoastem ca nu suntem capabili...? (mai mult)
Hey! Cei care participati la concursul kubeti... aveti cumva dulblura insigna scut? am la schimb 4-usturoi, 6-soare, 2-sageti de argint, 3-apa sfintita, 2-tarus, 1-carte de vraji.
Am si eu o imprimanta epson stylus sx115 si mi s-a terminat cartusul negru, si nu mai pot trage nimic la imprimanta; stiti cumva daca un cartus nu este incarcat nu pot sa trag nimic? Sau exista o optiune...? (mai mult)
Cum pot juca singles l-am instala de vreo 3 ori si nu imi merge parola nu merge numeme de utilizator can merge numele de itilizator nu mai merge parola va rog ajutati-ma
Am si eu un nokia 5230 si am bagat un card virust in el si de atunci imi da tot felul de erori. L'am formatat si degeaba...am incercat sa'i schimb softu dar cand ajunge la jumate se blocheaza...? (mai mult)
Cum se foloseste PhotoInstrument 3.4?
Am si eu o intrebare in legatura cu concursul kubeti... telefoanele samsung corby se acorda doar celor care au postat imagini cu "kubeti garnic" sau e valabil pentru toti concurentii?
Heiii...Cine vrea sa fie vecinul meu la Farmerama plsssss numele meu e stefanbosu09
Chiar acum mi s-a ars incarcatorul (acumulatorul; acea baterie externa cu cablu) de la laptop. :-S Ce ar trebui sa fac? Sa merg si sa cumpar unul nou? Sau mai sunt si alte solutii pentru a 'mi incarca...? (mai mult)
Buna fetelor as sa ne cunoastem? uite id-ul meu mares_liviutm21 sau nr meu 0760318795 te astept sa vb.
As dori sa imi dati niste idei ce fel de dasn cu sceneta se poate face dupa icnteucl asta, sa fie ceva extrem de amuzant http://www.trilulilu.ro/BoomMoldova/06f0d0c25c2cff. va rog ajutati-ma. Dau funda...? (mai mult)
10 motive pentru care aţi rămîne în Romania.Care ar fi?
Unde pot citi si eu carti-belestristica online? plsz. funda.;):X:X
Hello! Imi puteti spune cat mai multe informati de genul originea, raspandirea despre scooby-doo sunt o mare fana scooby.Multumesc.Funda!
Cum sunt nemtii in general? dar spaniolii? dar italienii? dar francezii? dar englezii? dar romanii? Pentru cele ma bune(reale) raspunsurii dau funda
As vrea un joc bun de tennis pe pc care sa mearga pe un Acer aspire 5315(restul se stie de penet, ghz, mhz, hdd, ram)
Ce parere aveti despre noua melodie a lui Guess Who-Manifest si ce parere aveti despre videoclip?
Funda. Am un Acer aspire 5315 intel celeron inside 1.73 ghz, 385 mb placa video si 2 gb ram, imi merge fifa 10, caci am traso, m-am jukt si dupa juma de ora mi-a aparut ecranul albastru cu o eroare,...? (mai mult)
1.La ce ora va culcati mai ales daca aveti scoala?:| si 2.Va place sau nu scoala? Argumentati. Voi da si eu raspunsul la urma. Promit fundita
Ce parere aveti despre inchirierea rochiei de mireasa? E mai convenabil, sau e mai bine sa pastram rochia de mireasa undeva in dulap?
Cine imi poate da un cod webkinz nefolosit? Daca aveti plz spuneti-mi la alexutza_deyutza98.
Care imi zice de unde sa downloadez un porgram de hayrstyle? fundita
Ce experiente ati face? dau funda la cea mai tare ideea
Va rog. daca se poate sa va spune-ti parerea la intrebarea anterioara:D http://www.TPU.ro/dragoste-si-sex/buna-seara-am-cunoscut-de-3-saptamani-un-tip-cu-care-am-vorbit-in-fiecare-zi-si-deja-am-inceput-sa-avem-un-mic-mic/...? (mai mult)
Spuneti-mi un salon d epilat din craiova /daca s poate din apropiere d craiovita noua va rog mult.cat s poate d repede
mi-am instalat GTA 4 fara probleme... buun, problema este ca mie imi merge destul de greu... uitati un link cu "performantele" calculatorului meu. nu prea ma pricep si vreau sa va intreb ce ar trebui? (mai mult)
Particip la concursul Kubeti vanatoarea de vampiri si am urmatoarele dubluri: 2x apa sfintita, 1x usturoi, 5x oglinda, 3x tarus, 1x soare. Am nevoie de Tulpina de trandafir! Cine face schimb...? (mai mult)
cine imi poate da niste statusuri de dezamagire.ceva de gen...eu il iubesc da prostu nu`si da seama.mersi.
Salut tuturor! Mi-am facut un blog si ma intrebam daca vreti sa-l vizitati! Intrati pe: http://patrocle-andruca.blogspot.com si aflati mai mule acolo! astept comentarii de la voi pe blog! (stiu ca...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RuxandraBrojboiu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nina Dobrev
Ai urmarit-o interpretand roluri precum Elena Gilbert sau Mia Jones? Dar cat de multe lucruri stii despre omul Nina Dobrev?