Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
Cu ce program pot sa fac si eu un colaj cu melodii? :D
Va place Celtic Woman? Eu le ador! Abia astept sa vina sarbatoriile de iarna! Ati fost cuminti? Ce vreti voi de la Mosul? (dau funda pentru cel care are aceleasi ganduri ca si mine ^^)
Cele mai frumoase carti pe care le-ati citit ( cat de cat romantice) care sunt?
Mi-a iesit bine? http://img571.imageshack.us/img571/877/sackboyp.jpg
Vreau niste porecle pls Ca de obicei
Buna cine este dragut sa-mi tirmita si mie niste carti de dragoste in format electronik daca are, pe messenger? multumesc
Vreau si eu niste porecle la numele Alexandra cele mai bune porecle funda
Am 14 ani, si am sanii mici, spuneti-mi va rog ce masaj as putea face ca sa mai creasca, sau macar ce alimente sa consum. Multumesc.
Hei... ce parere aveti despre pocitii?
Ce faceti?
In legatura cu chatul de pe facebook. daca numele cuiva apare inactiv(Are acel cerculet verde stins). ce inseamna? ca nu mai este la comp sau ce? dau funda; x
Cine ma adauga ca prietena pe hi5? ca vreau sa cunosc persoane noi=p~. http://beast-girl2008.hi5.com
Este bine sa faci cadou un ceas de mina prietenului tu?
Rock sau muzica clasica? Romana sau Mate? Acasa sau la scoala? Pe mess sau in club? Cu iubit/a sau fara? Ciocolata sau praline de ciocolata? Va rog nu rasp cu ambele. dau funda:*
De ce nu mai pot sa raspund la intrebari mereu cand vreau sa raspund imi apare asa: Pentru a posta acest raspuns, te rugam sa confirmi adresa de e-mail folosita pentru contul TPU.ro Pentru...? (mai mult)
Buna dragi priteni de pe TPU vreau sa va intreb ceva care au fost cele mai grele momente din viata voastra? cum ati trecut peste? cine va sprijinit?
Cine are programu asta http://www.youtube.com/watch?v=bp6TIxl-y7k pentru barn buddy... daca cineva e dispus sa mi-l dea gratis sa lase id aici sau pe privat. dau si funda!
Cand credeti ca va veni anul acesta zapada? Abia o astept...nu mai am rabdare.
Poti afla cine a facut o aplicatie pe facebook?:|
Va rog spuneti-mi ce plante si ce animale se gasesc in Franta, fundita!:*
As dori sa va intreb ce parere aveti despre chip-urile alea care se baga in oameni. credeti ca in Romania vor fi obligatorii?
Buna! vreau si eu explicatia citatului "Tot raul e spre bine" va rog mult
Exista gta 5?
Hi TPU! ati putea sa imi spuneti si mie de unde pot descarca free filmul camp rock 1 si/sau 2? multumesc mult :*
Unde gasesc mobila pe care am cumparat-o de pe Lady Popular? Am cumprat multa mobila dar nu mi-o afiseaza la apartament! Unde o pot gasi? Va rog!
Intrebare: De ce nu se suspenda cei care fac trolling pe TPU? Adica nu mi se pare normal ca niste persoane sa se ia de unii (si sa-i jigneasca uneori) pe cei care pun intrebari care lor li se par stupide?...? (mai mult)
Vreau sa va intreb astia care fac cartiile sunt sanatosi la cap deoarece:am o carte de muzica in care scrie ca cele mai mari staruri ale lumii au fost:mirabela dauer, mihai constantinesc si multi altii...? (mai mult)
Cum as putea sa pun o parola la mesaje pe un telefon Samsung Gt-S5230? Mutumesc.
Care vi se pare cei mai frumosi actori\cantareti =p~ din America!?
Cum as putea sa pun o parola la mesaje pe un telefon Samsung S5230? Mutumesc.
Buna as vrea sa intreb daca mai sunt printre noi cei de pe site TPU iubitori de poezi?
Faceti un top: 1.Demi 2.Selena 3.Vanessa 4.Miley [le-am scris in ordinea preferintelor mele]
Cine imi da cele mai multe id-uri de vedete primeste funda! :)
Daca ar fi un concurs de avatare, cine ar castiga?!:D
Va rog cititi bine si documentativa dupa laptopul meu daca nu il cunoasteti sau nu am scris bine, si scuzati scrisul meu enorm si cititi tot va rog!: Imi merge Pes 2009, 2010 si 2011 pe un acer aspire...? (mai mult)
as vrea sa ma angajez.prb e ca unde? avand in vedere ca temrin acum liceu profil tehnician operator tehnica de calcul. unde as putea?:)mersi mult
Aveti cont pe lady popular? daca aveti spuneti-mi numele vostru ca sa va bag la prieteni!
Ce ton de apel aveti in prezent? Nu stiu ce sa imi mai pun :P
Hey! Am 2 intrebari, daca se poate:P 1. Daca dormi dupa-masa cresti(te inalti)?:)) 2. Daca tinem parul impletit in coada creste mai repede? :X Funda cine da raspunsul cel mai Adevarat:X
Voi credeti ca in 2012 va veni sfarsitul lumii? asa cum au zis maiasii si nostradamus?! Ce parere aveti?
Ar face față românii unei invazii extraterestre?
Cate episoade are serialul triunghiul iubiri?
Deci:). sora mea a dezinstalat placa de sunet si nu gasesc cd-urile de la calculator...merge cd cu placa de sunet a a altui calculator?:):) dau acea vestita fundita:))
Diferentele dintre console wii si play station? Calitatile imaginii detalii despre amandoua ce jocuri pot fi jocate de ele preturi etc jocurile de pe ps2 merg si pe ps3?
Am si eu o intrebare nu stiu daca i sa mai intamplat cuiva.De cate ori imi restartez laptopul Firefox mi se dezinstaleaza si trebuie sa il instalez iar. Vreo metoda sa nu mi se mai dezinstaleze...? (mai mult)
Cinemi poate da textul: deux amis unde se vorbeste despre un taran care are un cal?
Buna:) all ce faceti?:D
Stiti sa patinati bine?
Cine are statusuri? nu gen pitzipoanca. fundita:*
Voi injurati? vorbiti urat de obicei?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
pityyy16cm întreabă:
T0T întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!