Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
Plzz spuneti-mi si mie de unde pot sa cumpar sims 2 si cat ar costa... mi-a spus cineva ca se gaseste la flanco (parca) si ca ar fi 600 mii. e adevarat? ( si spuneti-mi si parerea voastra. care e mai frumos? (mai mult)
As vrea sa pun o intrebare cunoscatorilor de footbal: -care este cel mai mare footbalist al lumi din toate generatiile. -sa imbine calitatile urmatoare:viziune in joc, pase, sut bun, dribling, finete,...? (mai mult)
Va rog frumos dragi prieteni dati-mi un link de download Fifa 2010, dar sa fie suor de instalat ceva ca un setup sau cu daemon tools, ceva foarte usor va rog din sufet va dau la schimb un link de download...? (mai mult)
De foarte mult timp caut Sims 2/3, am intrat pe multe site-uri, dar pe nici unul nu da jocul intreg! de unde pot sa il iau? un site bun! Multumesc.
Caut un raspuns la intrebarea "ce sa fac sa fiu mai bun?"
Cei de la Paramore nu s au gandit niciodata sa vina in romania?:| Adica,, nu e nici o sansa sa vina in romania?
Care imi da si mie un cont metin2 co.uk?! plsss va rog dau unu de ro
De unde pot lua photoshop? Si cum il folosesc?
Vreau si eu cont de metin2 gx.de funda v-o garantez eu
Cine stie jocuri MMO romanesti? Pe net nu prea vad.Vad doar de astea in care joaca americani.Eu doresc jocuri asemanatoare cu Metin2. Fundita cine imi da cele mai multe si mai super jocuri.
Vreau să-mi editez profilul, mai exact să-mi schimb imaginea, însă îmi apare:"Completeaza numele public! Numarul de caractere din numele public nu trebuie sa depaseasca 50 de caractere" deşi numele...? (mai mult)
unde ot gasi referate despre sistemul de racire la calculatoare? Am nevoie pentru un proiect si nu gasesc nimic.:|
Dece va place acest site? funda
.. dupa terminarea somajului ce conditii trebuie indeplinite pentru a fi in continuare asigurat la CAS?
Buna mi-am activat casuta vocala la orange. cum pot vedea mesajele cu numerele celor care m-au sunat?
Nu sufar cocalarii si pitipoancele.
Se mai intampla la cineva sa apesi pe "trimite" cand vrei sa raspunzi la o intrebare si nu se intampla nimic [ma refer ca nu se posteaza raspunsul]?
Dați-mi câteva sfaturi utile pentru site-ul galerie desenatori! Tnx:-*
Cum pot sa imi creez propriul joc?
Cum sa ma machiez ca sa mi para ochii mai mari?:(
Care a fost clasamentul la miss fata de la tara
De ce pe TPU sunt si intrebari fara sens?!
Am si eu o problema...Cu o prietena (una dintre my bff ):x Acum ceva vreme cam 2-3 ani prietena mea era foarte intelegatoare si foarte draguta. dar cand a implinit 12 ani a inceput sa se comporte? (mai mult)
Dati-mi si mie va rog un site de unde as putea descarca office 2003 si sa mearga :), va rog! funda;)
Ce sa fac pentru ca am prea multe prdbleme pe cap :financiar. Am trimis plic pentru munca la domiciliu, dar am luat plasa deoarece am trimis bani si nu am primit nici un raspuns.
Ce inseamna sa fii banat pe TPU? explicatii
Cine stie un program ca sa numai imi apara asa la samp svr vezi aici -->http://img199.imageshack.us/i/imageogr.png/
Am un telefon sony erycsson care e destul de nou[are vreo 5 luni] si merge ffoarteeeee foarte greu. care o fi cauza oare? nu as vrea sa il duc la reparat deoarece nu mai este in garantie.
Imi spune cinveva un nume de messneger pentru o fata care se numeste iustina(fundita)
Am o mare problema. Nu mai pot sa mai raspund la intrebarile de pe acest site la orice intrebare cu orice raspuns imi zice: error page. Ce pot sa fac? Help repede nu este exclusa funda...Ca sunt si? (mai mult)
Daca chiar s-ar intampla ceva in 2012 voi ce ati face?
Cine imi da cateva indicii de la discovery channel cu concursul ala de castigat un samsung galaxy tab? FUNDA! mersi mult!
Cum as putea sa fac sfoara? Niste exercitii pentru incalzire!
FUNDA! Codul de deblocare pentru jocul pe tel. mobil real fotbal 10 cine imi da va rog?
Hey! Cum credeti ca se comporta baietii care asculta rock? Adica, se comporta diferit fata de alte stiluri?
FUNDA! Cine imi da un cod de deblocare la unul din jocurile pentru samsung s3370 corby tetris refresh; realfotbal 10; pacmanCE; california gold rush sau asphalt 4 wcg, VA ROG ORICARE DINTRE ELE NUMAI...? (mai mult)
Am venit sa imi cer scuze de catre, fetele care le-am jignit prin simplu fapt am zis ca sunt nebune ca plang dupa un baiat. Acum stiu ce simt imi pare rau :*. A da cum scap de accest sentiment i...? (mai mult)
stie careva vreun site cu teme pentru telefonul samsung U600?
De ce mereu sunt unii oamneni invidiosi? De unde vine invidia?
Ce cuvinte credeti ca s-ar potrivi cel mai bine pentru fiecare litera a cuvantului T E R R A? ex : T - terestru E - etern etc.
Care e ceam mai mare temerepe care o aveti in viata? Mie imi este frica sa nu raman blocata in spatii mici:)) raspunsul cel mai bun primeste funda!:D
Trebuie sa descarc de pe net programe scolare. Le-am descarcat dar nu stiu cu ce program sa le deschid.Deci cu ce program?
Hey, nu stiti de unde pot compara postere in Constanta? Nu as vrea sa le comand, si sa fie maricele.
De ce ne dam seama de adevarata valoare a marilor artisti doar dupa ce ei se sting din viata?
Va plac melodiile, filmele, serialele indiene?
Niste intrebari.nu sunteti obligati sa raspundeti daca nu vreti.Eu scriu asta doar de pliciseala, si cred ca si voi tot de plictiseala raspundeti (unele nu au sens). Oricum, uite intrebarile: 1in ce...? (mai mult)
are cineva in pc foldere din`alea cu statusuri?
Cine credeti ca o sa castige la Dansez Pentru Tine? Daca credeti aceeasi pereche care zic si eu dau funda.si daca nu e nimeni (ceea ce nu cred pentru ca sunt foarte buni)dau funda la primul raspuns!
Hey! Cum vi se pare ca arata baiatul asta? http://i53.tinypic.com/29e5h4.jpg
Daca statusul pe messenger este,, busy,, si plecat de ex... mai arata daca este neconectat (idle)?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
AndreoviciDarius întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate
Crezi ca te pricepi la citate din autori celebri? Hai sa vedem daca poti deveni noul campion al quiz-ului