Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Care este cea mai mare dorinta a ta?
am si eu o problema! vreau sa imi cumpar un sistem 5.1 si m-am cam uitat mai bine prin laptop si la sound nu am decat aplicatia stereo.nu am si ce-a 5.1 problema este ca cand aveam windows XP aveam...? (mai mult)
Cat din timpul nostru ar trebui sa-I dam lui Dumnezeu? Astept pareri...
Simt uneori o durere apasatoare in jurul calcaiului mai ales atunci cand ma relaxez stie cineva cam ce ar putea fi?
Care este echipa voastra preferata la dansez pentru tine si de ce?
Daca ar fi sa va mutati din Romania unde v-ati muta? De ce?
Cum pot sa fac puncte?
Este bine sau nu sa sfidam destinul?
Are e cea mai mica nota a ta la mate? place mate
Vreau sa stiu si eu cum se face un videoclip pe youtube cel care ma ajuta funditsza;)
Ce faceti in timpull liber?
Spiderman vs Wolverine. Who wins?
Stie cineva povesti de groaza?
Imi puteti spune si mie un server privat de metin2? sa aiba ratele peste 300% va rog frumos si nu prin hamachi pentru ca nu stiu sa umblu cu el.PS: empiremt2, finalongju2, mondialmt2 am jucat.MULTUMESC!...? (mai mult)
Exita vreo legatura intre gabriel dutu si nicole dutu?
Cum pot lasa pe altcineva de pe alt pc sa emita de pe server-ul meu de radio?
De un an de zile imi place un baiat.Eu i-am spus ce simt pentru el dar nu mi-a dat atentie.Acum i-am cerut id-ul dar nu vrea sa mi-l dea si de fiecare data cand vorbesc cu el incepe sa rada. Ce credeti,...? (mai mult)
Deci. am si eu niste probleme :)) am vreo 5 note de 10... dar din pacate am si un 8 :(( si am dat si un test la mate si am luat tot 8 :(( simt ca ma pierd si nu stiu ce sa facas vrea meditati dar nu am? (mai mult)
Cine stie gem code pentru ourworld pe luna asta?
Imi spuneti va rog un site cu cel mai bun dictionar pentru. engleza si franceza va rog mult! Fundita!
Ati vazut reclama de la Duracel!? Aceea cu Craciunul!? nu credeam ca o sa inceapa de pe 1 :|
Cine care e fan call of duty (in general) sa imi lase id lui de mes;)
Ce parere aveti despre urmatorul citat: nu ceea ce se intampla in jurul tau determina sanatatea sau buna dispozitie ci doar ceea ce se intampla in interiorul tau? o zi buna!
Va rog frumos ziceti-mi si mie niste cuvinte care se termina in ida cu a de la ala. Dau fundita! Dar sa ziceti altele in afara de omida stafida peptida caramida timida rigida firida.Va multumesc!
Sreau si eu niste statusuri.in sensul ca vreau sa ma schimb...sa nu mai fiu aceeasi ca inainte.in genul de maine gata.nu mai sunt bataia de joc a tuturor. o sa invat sa spun lucrurilor pe fata. n-o sa mai? (mai mult)
Imi da cineva o idee de un slogan privind toleranta? Fundita:)
I-am mai dat o sansa am reluat relatia cu fostul meu prieten timp in care el era impreuna cu o prietena l-am iertat pentru ca de fiecare data tot la mine s-a intors a spus ca nu poate sa se desparta de...? (mai mult)
cine il cunoaste pe CHIRU STELIAN din CHITILA avea un magazin acasa si a facut armata la UM 2238 mersi
Spuneti-mi si mie niste jocuri cu masini mltiplayer de downloadat.Raspunul cel mai bun ii voi da o funda
Va rog frumos seriozitate deci stiu oarecum exuati da nu ma pricep la astea cu paranteza 4(7x+ 1)+ 12=44 ce fac? nu stiu daca le stiu patinti mei sforaie ar fi nepoliticios sa ii intreb nu stiu am scris...? (mai mult)
Da-ti-mi si mie acordurile si bataile pentru chitara la melodia "dragoste la prima vedere"care o canta Alex Velea cu Connect-r si Smiley. Dau fundita
Vreau si eu id`uri, noi prieteni...cine este interesat? :) sunt din bucuresti
Cine are pierce? Unde? Cand l-ati facut? Cum a fost? esti fata sau baiat? Si cine stie un salon specializat in asa ceva (in bucuresti) Dau funda la cel mai bun ras;):D:D:D
Vad ca a devenit o moda jocul de pe hi5 numit Barn Buddy Si m-am logat si eu am lv 36 si as vrea sa stiu cum se pune un text in stanga jocului atunci cand iti fura cineva ceva sa ii raspunda...? (mai mult)
Cautam membri pentru socetate paranormala.pentru detalii dati add YM tapsromaniagrup@yahoo.com sau intrati pe siteul nostru http://tapsromaniagrup.webs.com/ pentru toti cei ce sunt disponibili sa mearga...? (mai mult)
Parintii vostri stiu ca folositi TPU?
Am o întrebare urgenta! Deci am un profesor de desen cam nebun și dacă nu ii duc maine un desen îmi pune 2 sau ma lasă corijenta.Ideea e ca pana acum eu am numai 9 și 10 deci am aproape cele...? (mai mult)
Hei! Stie cineva de unde pot cumpara un numar al revistei "Dacia literara"? Am gasit undeva pe net, dar e doar cu abonament.
Caut niste melodii despre Londra. Ma puteti ajuta?;;)[ Multumesc:X]
Cum ma fac vip pe imvu fara sa platesc sau sa fac multe credite?
Va rog frumos, imi puteti da idei cu privire la motto-uri in amenajari interioare si exterioare? Va multumesc! Dau fundita:X
Buna:X as vrea si eu statusuri de dragoste si prietenie va rog frumos:X. funditaaa:X
Va rog din tot sufletul ce de pe TPU, dati-mi o porecla pentru numele Mihaela... Pun Funda...
Daca ai avut prea multi partenerii cu timpul poti sa patesti ceva?
Stie cineva, din intamplare, cate abonamente trebuie sa platesti daca ai 4 TV - URI, la Dolce? Eu stiu ca daca am 4 STB - uri platesc un singur abonament dar voiam sa mai aud si alte pareri...
La cate fundite devii expert TPU? Sau puncte?
A publicat careva vreodata o carte?:D
Pentru cei care s-au uitat la nora pentru mama asta-seara. Ce s-a intamplat,, pe intuneric"? Funditaaaa :(
VAND PUI DE CHOW CHOW CONSTANTA, FEMELA, 1 LUNA JUMATE, CULOARE BEJ-MARONIU poseda carnet de sanatate cu 2 deparazitari interne si primul vaccin. Sunt tare grabita sa ii gasesc un camin pentru ca imi...? (mai mult)
Cum aflu valenta unui element? va rog raspuns URGENT!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pe aripile vantului
Ai facut cunostiinta cu Scarlett O'Hara si mult iubita ei mosie, Tara? Atunci, hai sa vedem cat de multe stii despre filmul care a facut istorie?