Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Daca ma duc la ginecolog, sa imi prescrie anticonceptionale... ce imi face? exp: probe de sange, chesti din astea? Fetele care au mi-a fost pentru asa ceva imi spuneti si mie va rog frumos dau funda:x:P? (mai mult)
Am niste intrebari! Eu sunt profesionist la role ma pricep foarte mult praktik acest sport si am niste Role Agresive dar nu mai imi sunt bune as vrea un site de unde sa le iau... Va rog. Am auzit ca de? (mai mult)
Ma ajutati putin? Ce server de metin2 stiti?
Daca in timpul unei dispute sau controverse desfasurata pana atunci in termeni decenti, partenerul de discutie trece la jigniri sau tipete, cum reactionati? Eu simt ca si-a epuizat argumentele si nu...? (mai mult)
spuneti-mi si mie niste filme cu ninja gen Ninja assassin. Nu vreau filme cu ninja de aia cu armuri si cu magii si cu ce mai este vreau niste filme normale ca cel care vi l-am spus Ninja assassin....? (mai mult)
Stresul indelungat poat duce la?
Care este rasa voastra preferata de caine?
Pentru femei: Voi credeti ca noi femeile ar trebui sa avem secretele noastre care partenerul nu ar trebui sa le stie? Chiar daca acesta insista sa-i spunem de exemplu detalii despre trecutul nostru si avem...? (mai mult)
Cum este facut jeleul din apa al lui bela din h2o adauga apa? dar gheata lui emma, cine imi spune va rog frumos ii dau funda
Salut. Cine este utilizatorul anului 2009-2010?
Cand iti da cineva o palma peste fund cum reactionezi?(intrebare adresata fetelor):)
Credeti in magie? Adica chiar as puta face o vraja?
Ce inseamna sa ai ca si baiat personalitate puternica?
Buna stiti cumva ce melodie ruleaza pe fundalul site-ului acesta http://www.cenaclu.intelepciune.ro/...Funditsa:D
Salut, as avea si eu o intrebare.Pe jocul backyard monsters cum mai fac animale dinalea de atac ca am doar 2 in cusca aia si nu stiu cum sa mai fac.Multumesc.Ofer fundita
Credeti in Halloween?
De pe ce data credati ca vor incepe reclamele de Craciun la tv? am vazut brazi si podoabe de brad deja in magazine...:)) eu cred ca de pe 10 noiembre
Salut, acum as avea nevoie si eu de ajutor. Ma intilnesc cu un baiat, el mi-a marturisit primul de sentimentele lui.toti prietenii lui imi zic, a el tine foarte mult la mine. pe internet cind vorbim...? (mai mult)
Esti un bun ascultator? de ce?
pentru cei care sunt din Iasi.cum ajung din Alexandru cel bun la Kaufland pacurari?
Ce exercitii sunt pentru marirea vitezei ca o sa am probe la sport(clasa 10), eu alerg doar cand joc fotbal si rezist destul de bine. As putea scote un timp bun (sub 7 secunde la 50m si 11 secunde la...? (mai mult)
Mai este TPU in update-uri? Caci merge greu.
Ma puteti ajuta in legatura cu computerul meu, va rog? Problema e ca nu imi mai salveaza arhiva la mozzila, e goala(history-show all history). Si nu stiu cauza.:(
Va este dor de copilarie?(stiu, e cam stupida intrebarea, dar mna)
M-am saturat sa vad oameni pe TPU care au pus o gramada de intrebari, dar nu au dat nici un raspuns...Prima data eu am pus o intrebare si dupa am tot inceput sa raspund altora.Site-ul se numeste TPU(T=toti? (mai mult)
Stie cineva de unde pot sa iau Star Wars the Force Unshealed gratis? Pentru PSP.
ro! Dau funda celui care imi da toata lista de piese de la kissfm nu numai cele din top 40!
Pentru detinatorii de Nokia X6, ce impresie aveti despre el, cum e in realitate.Si e drept ca in galerie se misca cam greu?
De ce nu pot trimite pe messenger fisiere mai marisoare( de exemplu o melodie; documente mici merge), ca-mi da eroare, de primit pot, am mesenger 10 dar nu asta e pb ca pana acum a mers cu acelasi net...? (mai mult)
Ce anume ai schimba in Romania?:D:)
Ca si barbat ce pot sa folosesc pentru Fata. pentru hidratare? pentru curatire? 17 ani am
ro! Vreau sa va intreb un lucru.Marti vreau sa-mi comand un telefon(nokia X6 si eu mi-am propus sa mi-l cumpar de la moldcell care costa 5550 lei(in Moldova), dar la orange am gasit care...? (mai mult)
Nu prea inteleg ce inseamna."own-ul" asta :)) imi poate explica si mie cineva (acest cuvant se foloseste pe messenger cel mai des):)
Anii trecuti aveam o intrebare la care nu mi-am primit niciodata un raspuns clar:cum face(ma refer la zgomotul pe care il face) oaia? dar capra? tapu? berbecu? Toate aceste animale nu fac "Behehehe"?:D...cum? (mai mult)
Spuneti-mi si mie niste cuvinte care sunt folosite de adolescenti dar nu prostii ca am de facut ca tema la romana:)):))
Cum se numeste melodia din reclama de la hartia igienica Zewa?
Voi ati vazut vreodata langa nume sc: intreaba, raspunde si explica Intreaba si raspunde is o groooooaza:)) Dar explica eu nu am prea vaz Cre ii faza? Sa nu fie rarofonie?:P:))
Daca sun pe cineva care a plecat in Germania, dar are numar de cosmote, iar eu sun de pe cosmote, si nu are romingul acela activat, platesc mult?:Dsau mi se consuma doar minutele din retea?:D
Pot sa copiez pe cardul tel mobil un fisier power point(cred ca asa se numeste) adica mai exact primul fisier de pe pagina asta: http://www.google.ro/search?hl=ro& source=hp& cu=presiunea_hidrostatica_si_principiile_hidrostaticii&...? (mai mult)
Chiar nu stiu cum sa folosesc programul fraps va rog ma ajutati?
Cum era aia cu capra crapa in patru... Sau aia cu stiuca ca stiu ca sti... etc Mai stiti si altele? funda
Care este cea mai buna crema depilatoare (pentru baieti)?
Buna! La noi la scoala nu aveau fetele sa vina cu parul pe spate. In ultimii ani l-am tinut prins in permanenta, chiar si cand dormeam [bineinteles ca ma desprindeam ca sa il pieptan, dar in prindeam...? (mai mult)
Nu stiu jocul ala cu tom si jerry cu nivele si bataie poti sa iei scaune sa dai cu el si altele sa te lupti cu un caine cu... nu mai stin numele jocului va rog ajutati-ma si pe mine
Ce parere aveti despre Dita Von Teese?
Pe o scară de la 1 la 10 cât de mult vă place matematica?
Buna:) Care stie cum o cheama pe fata aceea blonda din 'Zack si Cody o viata minunata pe punte'? Nu Ashley Tisdale. Funda:P Ms:)
In ce v-ati costumat de halloween?:>:>:>
Pff.Am si eu o intrebare. Sunt a 8-a si in curand o sa trebuiasca sa ma hotarasc la ce liceu sa intru. Ma gadesc sa dau la Saguna, Antipa, Unirea. In fine, in zona asta. m`as duce pe un profil de stiinte...? (mai mult)
Am un messenger mai vechi si vreau sa imi iau messenger 10, trebuie sa-l sterg pe cel din pc-ul meu pentru a merge cel nou? Fundaaaa
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!