Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Cine este producatorul jocului Medal Of Honor?
Imi poate spune cineva cum se numeste aceasta melodia acestui videoclip? http://www.youtube.com/watch?v=wRlvcUzAZkg
A d facut o invitatie, in engleza sh habar n`am...are cineva idei? in romana. daca s poate un site ca una gata facuta sh`o traduc eu?;;). funda :x
dati-mi si mie un link pentru un traducator... sa fie unul bun ca nu tote sunt bune nu stiu dc. Funditaza! Multumesc! 1:-*:-*
Imi puteţi da niste titluri de carti ce sa aiba ca tema razboiul? Cu subiect din I-ul si al II-lea razboi mondial, sau alte razboaie, antice sau nu, sa fie placute la citit. Daca nu stiti...? (mai mult)
Cat timp faci de la Braila pana la Busteni?
Ceaiul antiadipos chinezesc verde este cancerigen?
Im dati si mie niste modele de diplome, ca nu prea gasesc si imi trebuie urgentde tot! De exemplu, am facut concurs de Halloween, daca se poate ceva cu dovlecei, da? Daca nu puteti, orice altceva,...? (mai mult)
'seara all! vreau si eu sa'mi pun parola la un folder...cum se face? va rog explicati'mi si mie
Filme horror sau comedie noi aparute?:D Ce imi recomandati? Vreau un film bun! Mda funda.
Cum fac si eu sabia de magie in jocul metin?
La scala am o petrecere de Halloween cu costume si masti si alte tampeniutze :D as vrea sa ma imbrac intr o tziganca, dar nu stiu cum sa ma machez :-s ma puteti ajuta si pe mine? :o3
As vrea si eu sa stiu cum se numesc 2 filme : 1. Este vorba despre un varcolac care sta pe o sperietoare de ciori din porumb si vine un copil spre el iar acela omoara copilul tatal si fratele repara ceva...? (mai mult)
Fta asta mi-a furat identitatea de ce ma copiat al nume la poza la tot sa se duca naiba in pisici http://www.TPU.ro/utilizator/aekqe cand am vazut la un raspuns intr-o categorie zic ma cand am raspuns...? (mai mult)
Dati-mi si mie va rog niste bloguri interesante! cel mai interesant primeste
Ce nume stiti mai speciale nu cristina, raluca, alexandra, cristina... etc Gen Malena Camila ok astept propuneri, dar sa fie totusi si frumoase :)) nu maimuta, maicuta s-au mai stiu eu ce scuze? (mai mult)
Are importanţă cărui Dumnezeu te rogi? Atunci când dau de greu, oamenii se roagă adesea unui «Dumnezeu». Se adresează toţi aceluiaşi Dumnezeu? Are importanţă cărui Dumnezeu te rogi? Există...? (mai mult)
Există sau nu păgânism în România? Eu nu ştiu.
Cine are fantezia mai bogata sa ma ajute? Am nevoie de ceva idei pentru a crea un grup pe un site, adica ce subiecte sa contina? Sfaturi? Va roooog, cine ma ajuta?
Cine este Duhul Sfânt? Cine sau ce este Duhul Sfânt?
Spuneti-mi si mie ce pot sa le promit elevilor ca voi face pentru ei si pentru scoala atunci cand voi ajunge presedintele C. N. E. urgent...:*:D
Care este noua metoda de a fura la Barn Buddy pe hi5 pentru. ca nu mai merge nici smekeria cu ceasul nici cea cu TAB. Dar este una noua pentru ca unul din vecini mi-a furat astazi din Orhideie si nu stiu...? (mai mult)
Dau funda celei/celei care imi trm si mie un rezumat Bun la "dama cu camelii"a lui alexandru dumas, pe intelesul tuturor.mc papaa
Am 2 intrebari: 1)Sa ma las de metin2? 2) Daca ma las, sa vand contul?
Voi cu ce v-ati costuma de halloween?
Am o lesa d vanzare. e in stare f buna, zgarda cred ca e din piele. culoare galben cu negru.pret 15 lei-20 lei :D pentru cei din buzau
Cat costa un set de Mighyy Beans? Stiti voi bilutele acealea care se intorc asa pe mana, sau ceva de genul, da reclama de Disney Channel. Funada!
Cele mai tari aplicatii free pentru telefon, sa fie amuzante sau necesare, dau funda, mersi.
Dati-mi si voi o idee de un titlu de campanie anti-fumat. Cel mai bun primeste funda. MS.
Ati mai comandat vreodata de pe Ebay? Daca da, ce taxe vi-au venit aici, deci eu am facut o comanda de 3$ si un pic si la aceasta comanda s-a adaugat si 3.75$ shippingul, totul pe paypal. Mai apar...? (mai mult)
Un Concurs: Http://www.vanatoareadevampiri.ro/? ref=85
Plac un baiat...si el ma place pe mine. Vara lui e in clasa cu mine si zice ca i-a spus, ca deocamdata nu vrea sa fie cu mine, vrea sa ma tina in suspans, sa vada cum reactionez... Voi? (mai mult)
Ce vreti sa fiti cand veti fi mari? Eu vreau sa devin: 1 cantareata, 2 medic veterinar, 3 dizain ( dizainer), 4 actrita si foto model. Voi?
De ce nu mi se conecteaza messengerul pe un id? Pe altul vad ca se conecteaza... Ce are? Spune-ti-mi urgeent va rog.
La scoala se organizeaza un concurs cu miss halloween si mr. halloween.Eu as vrea sa ma costumez in printesa.Sa nu ma credeti o fetita de 5 ani. Vreau sa fiu printesa pentru ca voi purta rochie si...? (mai mult)
FUNDA! Puteti sa imi spuneti doua cuvinte care se scriu la fel dar se pronunta diferit? Merci!
Care este telenovela voastra preferata?! :)
Trebuie sa fac o pictura despre culoarea care imi place si ceea ce ma face sa simt. La violet ma gandeam sa fac o camera de yoga cu lac si de toate, sau cu galben un lan de floarea soarelui, cu soarele...? (mai mult)
Vrei sa fii fata sau baiat?[eu sunt fata si imi place. Voua va place ce suneti? Si de ce?
Salut am si eu un site( http://tueceni.piczo.com) unde pot publica publicitate tarifata...cum pot transfera bani din contul clientului in contul meu.sau daca exista alt mod! funda! 1
Am o pasiune pentru scris, în general liric. Aş vrea să aud nişte păreri în legatură cu ceea ce scriu, de la persoane care cunosc cât de cât acest domeniu. Aici este link-ul cu una dintre poeziile...? (mai mult)
Stie cineva ce taxe vamale se achita daca vrei sa introduci in tara un aparat electronic (camera foto) din SUA? Aparatul ar fi fabricat in Japonia. Merci. PS: ideea ar fi sa mi l cumpere cineva in...? (mai mult)
Cine are loc pentru un prieten pe farmera? dati-mi userul pe privat. Multumesc mult! Dau funda!:*
Cine stie cum imi pot inchide parul la culoare?(FARA VOPSEA) pls; xFundaa; x
Fundita - urgent - am nevoie sa folosesc microfonu si nu stiu cum sa-l fac sa mearga. nu am Cd de instalare.
Care este posibilitatea ca doua persoane sa se asemene foarte mult? Ne cunoscanduse nikiodata?
Cum se spune in engleza la verbul "a chiulii"? Multumesc!
Cum poti sa editezi(sa modifici ) o intrebare de pe TPU :D
Stiu care este noua metoda de furat Barn Buddy. Care vreti mai multe amanunte intrati pe ID-ul popan.andreea
Hey dupa ce am complectat aia pentru id si am dat create my...nu mai stiu cum dupa aia ce fac? fundita mare
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sex And The City
Te-ai indragostit si tu de fabulosul New York si de viata minunata a celor patru prietene din serialul Sex And The City? Hai sa vedem daca esti fan adevarat!