Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Unde pot gasi Ben 10 ultimate alien in limba Romana? Asta daca este asa ceva...Stie cineva cand va iesi Camp rock 3 sau va fi continuarea la doi adica sunt aceieasi actori... Funde
Funda! Care este cauza principala a destinului oedipian?
Cine ma ajuta si pe mine cu o povestire de 1-2 pagini cu titlul "emotie de toamna"?:X Fundaaa
Sunt in clasa a VIII -a si ma gandesc la ce profil sa intru. Mi-ar placea mult la filologia ca apoi sa ma duc la limbi straine. Dar mama, cum tot aude zvonuri cum ca la mate-info sau economic e mai bine...? (mai mult)
Catelusul meu se scarpina la urechi si il dor? ce sa-i fac?(inaf d a mrg la veterinar pentru ca e duminica si e inchis):(
:) Imi poate spune cineva va rog ce inseamna daca uneori am niste vise in care simt ca sunt urmarita/ mi se face rau? Nici macar nu sunt cosmaruri. Dar sunt foarte enervante! :)) Ce pot sa insemne?...? (mai mult)
Funda! :x Ziceti'mi si mie niste jocuri online, dar sa nnu le descarc :D Nu : stardoll ladypopular ubiworld... etc Ma'm jucat aproape toate jocurile:d FUNDA! :x
Cine imi zice si mie pas cu pas ce setari trebuie sa fac ca sa joc fifa 07 online? dau dytamay fundytza!
Bai e duminica, ploua afara, n'am cu cine iesi(:|... Ce as putea face? Ceva interesant nu, tv, pc sau sa citesc... fundita:D
Mi-e foame ce as putea sa imi comand de mancare? Locatia, restaurantul, bucuresti only!
Ati avut vreodata vreun vis, care s-a repetat si care ulterior s-a adeverit? Eu am avut mai multe. Nu stiu care este explicatia. Puteti sa-mi dati amanunte? Nu as dori sa ascult vulgaritati, va rog frumos!...? (mai mult)
Credeti in mituri si legende?
Salut.imi sciceti niste expresii cu cuvintele 'ninge' si 'ploua'. funda:)
Care esti de prin buzau stiti cand se deschide patinoaru?
Var placea sa vina belinda p. in romania?
Daca votez pe www.norapentrumama.ro platesc ceva?
Va rog cine imi poate face un cont pe imvu? Id-ul meu e : crazy_miss_fashyon...
TPU hai fratilor sunt si eu nou pe aicea spuneti-mi si mie care e chestia cu (FUNDA) care e din arad dau o pizza sau o bere un suc la pocaitiii:)))
Cine stie de unde vine "K" Dau fundita:D
Vreau si eu o invitatie pe tuenti plss
Cum se numeste codita pusa sub consoane?:)
Dati`mi si mie un site cu carti de cumpparat in care sa contina.argumentari de a VII -a si a VIII-a va roog dau funda!
Mai cresti in inaltime daca ti-a venit menstruatia si mai ales ca fumezi?
Am si eu o intrebare in legatura cu cs.Cand scriu scipturile unde le scriu? Stiu ca e cam de incepator intrebarea dar si eu sunt incepator.
Dati-mi si mie siteuri de unde downloadez servere private ca skymetin2 cele mai bune servere private
Buna TPU. Pe cine de pe TPU nu suportati si de ce? { cel mai lung raspuns are fundoii! :* }
Ce fel de poezie se scrie azi? opinati.
Viata ar putea exista fara poezie?
Funda! stie cineva cum pot face la facebook sa apara" imi place", exact cum intri pe pagina? de exemplu ca aici: http://www.facebook.com/home.php? #!/pages/Bucharest-Roma nia/273-de-locuri-pe-care-trebuie-sa-le-vezi-inainte-sa-...? (mai mult)
care imi poate trimite site-ul original de shadow-mt2? il caut de o vreme indelungata si nu mai gasesc! pe site-ul original de shadow-mt2 era mai usor sa-ti faci cont si alea!
Am vazut ca multi arata in poze semnul ala de insemna inainte victorie/pace. sunt curios ce mai semnifica acum. aveti idee? sa raspunda aia care folosesc semnul :D
Cine ma ajuta sa imi amintesc titlul unui film in care actorul principal era supus unei operatii pe viu el simtind tot ce ii se face iar sotia complota cu un medic anume sa-l ucida?
Buna all.Ma plictisesc foarte tare si as dori si eu niste melodii. :) In genulor celor de la Paramore sau Kelly Family. Fundaaa!
Cine canta melodia "touch" cand a dansat in ploaie baletul de la Dansez pentru tine.
Buna TPU :)... spuneti-mi si mie cum se trimite la cosmote un euro la alta persoana :D... :*
Cine stie cum pot face dedicatii online la acest post de radio http://radiokiss.dj-ro.org:8330? Daca are id de mess sau e-mail?
Care e cel mai vizionat clip de pe youtube
Buna :*. " Gandul imi zboara de fiecare data la tine si am impresia mereu ca esti langa mine, alaturi de inima mea si de aceea dragostea ta ma face sa uite de distanta ce ne desparte De aici de departe...? (mai mult)
Mai traieste Toto Cutugno?
stie cineva ce "smecherii" cu plantele sau cu animalele se pot face pe barn buddy? cum ar fi sa furi plante atunci cand cainele are mancare... fundita :*
Ajutor urgent! Am schimbat din prostie numele la Explorer-ul Windows-ului(am windows 7 ), i-am dat restart(urmaeam ceva)si dupa ce mi-am pus parola:SUPRIZA nu se mai vedea nimic in afara de sageata.Altfel...? (mai mult)
Va rog spuneti-mi un unde pot sa privesc sau sa downoandez ultimul episod din Aniela? fundita :*
Dau funda pentru cine are sub in romana a fimlului Memoirs.of.a.Teenage.Amnesiac.2010.
Cum as putea sa`mi conving parinti sa imi iau un caine? Care sunt cele mai recomandate rase? Mie de exemplu imi plac aceste rase de caini : Samoyed Labrador Dalmatian Chow Chow Husky Siberian...? (mai mult)
cine poate sa-mi trimita niste carti de dragoste elexctronice daca are? multumesc
Salut as dori si eu va rog frumos un cont pe metin2 gx daca se poate.nu ma intereseaza ce lvl are important e sa joc pe el pentru ca nu ma pot inregistra momentan iar unii si-au facut cate 2 conturi...multumesc? (mai mult)
vreau s ava intreb cum miar sta bine tunsa uitati aici akesta este hi5-ul meu http://frumusica-teo.hi5.com as vrea sa ma tund insa nu-s cum sper sa ma ajutati
Care sunt cele trei lucruri pe lume, in afara de familie, iubit/a, copii, etc, care va plac fff mult, care va fac sa fiti cu adevarati fericiti?
care sunteti din Campulung Muscel?;;)
se apropie halloween'ul si vreau sa'mi fac buzele cusute...[nu la propriu] si nu am idee cum sa mi le fac in asa fel...:( plz help. FuNdItSa!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
AndreiAdrian004 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nina Dobrev
Ai urmarit-o interpretand roluri precum Elena Gilbert sau Mia Jones? Dar cat de multe lucruri stii despre omul Nina Dobrev?