Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Hey! Imi puteti da idei despre Cum sa ma costumez de halloween ce machiaj etc. sa folosesc? Si imi puteti spune cand vine Halloweenul? Dau fundita pentru cel mai concret raspuns:D:D:D Thank You!...? (mai mult)
Buna TPU...stie cineva cum pot salva poze de pe hi5...nu le mai am in calc si vreau sa le iau de acolo, dar mi leda foarte mici.cum se face? sau e vreun priogram unde sa le pot modifica.multumesc
Exista cineva printre dumneavoastra, care castiga cu adevarat bani pe net? Eu am vazut mii de astfel de site, dar mi s-au parut neserioase. Ce parere aveti?
cine stie cum pot scoate de pe hi5 profilul privat? mersi:*
Ce parere aveti de acest gen de incaltaminte,. dar de pret? http://www.suprafootwearonline.com/supra-society-c-38.html
Eu am o prietena. Suntem prietene de aproape 2 ani. Ea spune ca are fel de fel de lucruri (calculator, masina etc). Un timp a tot inventat ca doamna noastra diriginta e prietena cu matusa ei si ca...? (mai mult)
care imi poti da si mie mai multe detalii despre unde se depun acum cererile de alocatie pentru ca am fost pe str.Hambarului si mi-au spus ca s-au mutat langa Palatul telefoanelor de pe Calea Victoriei...care? (mai mult)
Vreti continuarea "povestii" mele de dragoste? Fundoi mare :)
Cine imi spune3 cum treci nivelele pe ourworld mai repede plz dau funda;)
Cu ce site'uri pot inlocui Yahoo! Messenger?
Cum sa cresc mai usor pe metin2?
Am auzit vestea trista : Raluca, adminul siteului, se retrage! Cum va simtiti ca ati aflat aceasta veste? Va pare bine, rau? Mie imi pare rau! Ma simt cam melancolica. Totusi, bun venit Stela! Sper...? (mai mult)
Care e faza cu raluca( administratorul TPU), pleaca, s au e inlocuita si care ar fi motivul?
Sall! am o intrebare...ca tema avem sa desenam capuri de oameni din alte tari ...stiti vreun site? im trebuie pentru luni. Mersi! data scrieri 14/10/2010
Hi all! Ce mai faceti? Am gasit ceva pe you tube si as vrea niste pareri... Credeti ca e adevarat? http://www.youtube.com/watch?v=auANHoHvt70 Vreau pareri :D [e ceva despre Justin Bieber (deci fara oameni? (mai mult)
Buna am intles ca e un pergmaent care te faci alt regat? cum se numeste am dat din greseala pe porcaria aia de regat galben si acum sunt galben si eu vreau rosu is nu im fac alt cont ca am lv 75 in metin2...? (mai mult)
De ce pleaca administratorul nostru? (Raluca) Mie sincer imi pare rau. Ma puteti lamuri si pe mine? Multumesc mult!
Am nevoie de ajutor... vreau sa sterg un cont usenext dar nu ma pot loga.cum pot renunta la el?
Spuneti-mi si mie un joc care sa sie compatibil cu procesor 3000 ghz, video nvidia 9500 gt (256 ram) ram ddr2 1gb. Shooter sa fie multumesc
Stie cineva cum se numeste melodiaaaaa?; x http://www.youtube.com/watch?v=qealwM5iGNs FUNDAAAA!
Salut gasca! Cate cifre are un cod de transfer de bani de la WU (Wstern Union)?
Am nevoie de ajutor! Cine imi da un site de unde pot descarca renders cu vedete pentru photoshop (Exemplu:Selena Gomez, Jonas Brothers, dar si vedete romana) Va rog! DAU FUNDA:X
Tinctura de propolis este buna pentru eliminarea acneei? Daca da, atunci cum se aplica?
Cine imi zice si mie cum se face un blog ziceti-mi si mie plz
FUNDITA! Buna TPU eu am varsat de vant iar bubitele au facut cojita iar eu azi ma duc la dans unde stau 1 ora si jumatate iar mama mea nu vrea sa ma lase fiindca am varsat de vant, dar stie foarte bine...? (mai mult)
Credeti in fantome, strigoi etc...eram odata singura in casa si era seara si sa facut dintr-o data frig in casa, si am simtit ca respira cineva.pliz help.
BUna.Imi ziceti si mie niste povesti de groaza sau legende infricosatoare? Ms fundita
Funda! niste statusuri va rog ceva.de genul : baiatul care nu isi da seama ca cineva il ubeste. mersi
Ce inseamna vondy? fara mistouri
Spune o gluma scurta si primesti funda. (castigatorul o sa fie cel care a spus gluma cu un anumit nr. stabilit de mine )
Help! Am o camasa rosie, si vreau sa ma machiez cu verde, merge? Sau e prea funky.merg la un bal, ma rog la club:) Plss:X Daca nu merge verde spune'ti'mi ce culori merg, am ochii caprui:) Kisses;...? (mai mult)
Da sau nu? Funda, funda☻
Pentru Raluca TPU, sa fim fara teama ca doar suntem mereu azi, ziua de azi prezenta nu este nici prea prea nici foarte foarte fata de cea de negura de ieri. Hai sa nu transformam intr-o lacrima plina...? (mai mult)
Duminica e ziua unei colege. Si chiar nu am idee ce sa-i iau cadou. Haine si chestii din astea cred ca ii vor lua toti. Cadoul meu vreau sa fie mai special. E o fata mai indrazneata si vesela si...nu prea? (mai mult)
Buna! Cum vi s-a parut concertul de aseara? ( Zilele Iasului) Dar artificiile? Mie mi-au placut foarte mult, au fost superbe, nici nu am putut sa clipesc! Apropo, stiti vreau sait unde le mai pot...? (mai mult)
Stiti cumva cum se pot face bani online?
Nu am talent la desen, dar mi-as dori foarte mult sa invat sa desenez chipuri de fete si peisaje. Ce as putea sa fac ca sa reusesc?
Prietenie, este un cuvint sacru sau o afacere?
Helppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp Cine imi spune va rog unde pot sa gasesc treninguri de catifea cu strasuri(pietre) sau fara pe net sau in timisoara fundita garantat
Cum sa o alint pe prietena mea pentru ca este tot timpu in centru atentiei si imi place asta la ea... cuvinte de alint dragute?:D Rey : vedeta mik EmY:Xluvu: :* EmY:Xluvu: pui ma duc l nani EmY:Xluvu:? (mai mult)
Hei. mi-am luat tenesi noi.si m`au batut tare :-L ce pot sa fac sa imi treaca bataturile mai repede?:-s
Cand iese Lil Wayne din inchisoare?
Cine imi spune va rog unde pot sa gasesc treninguri de catifea cu strasuri(pietre) sau fara pe net sau in timisoara fundita garantat
Asta e mai buna decit toate, de ce apar intrebari din iulie tocmai acum? mi-am aruncat geana pe intrebari care apar si pe chat si sunt de cind era mamaia fata mare
Ce nebunii faceti pe la scoala/liceu?:D
Cum e mai ok sa mananci pizza: cu mana sau cu furculita si cutit?
De ce la categoria tehnologie gasesc numai intrebari despre jocuri care nu fac parte nici pe departe din aceasta categorie?
Acum cateva zile mi-am conectat internetul... dar cel care a venit mi-a pus mozzila nu internet explorer. Imi apare internetul explorer casuta pe ecran si google dar nu merge sa caut nimica. Problema mea? (mai mult)
SaLUT! Mai intai zic ca dau funda, am si eu o intrebare, Cum se face un sit gen www.indicatorstatus.com? sa fie asemanator numai numele sa difere :D
o sa vi se para ciudata intrebarea dar chiar imi doresc sa ragai :)) am 14 ani si in viata mea nu am ragait :D beau suc acidult nimic nu ma face sa ragai... ce as putea face?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LIME04 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ratatouille
Il indragesti pe Remy si pe amicul sau Alfredo Linguini? Afla cat de multe stii despre aventurile celor doi.