Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Cu ce porg. pot filma un video ca acesta cine stie dau funda mersi:* http://www.youtube.com/watch?v=4tHV1YBxl-0
Cum dau o funda?
Buna ...de unde pot downloada GTA san andreas? free si sa mearga bine am nevoie urgent... dau fundoi la cine imi da un site de unde-l pot downlaoda free multumesc anticipat;) :) :* :x
Funda! Era un site unde daca ai nu stiu eu acte vizualizari pe profil castigi un Iphone un laptop un radio o consola...Cum se numea? Imi puteti da un link?
sunt nou aici si nu stiu cum sa-mi pun o poza.Cine ma poate ajuta?
Am facut o prostie si imi apare bara aia cu start sus. Si vreau s-o pun la loc jos, ma poate ajuta cineva? :"> Dau fundita
Nu stiti un site ca eu nu am gasit cu exercitii online la engleza cu timpurile verbale dar care sa si verifice sa stiu daca am facut bine? va rog ee urgeeeeent
Stiti cumva unde pot gasi in bucuresti blugi roz, rosii sau verzi? Gen acestia? http://west-coast.ro/products/55130436_0.jpg { dau fundoaiieee }
:* { Cine imi spune si mie ce melodie este in acest videoclip? http://www.youtube.com/watch?v=ATV1Aq5t0Ak& NR=1; ; ) o stiu de undeva dar nu mai stiu de unde :)) } * Dau funda primului raspuns...? (mai mult)
Aveti blog'uri? Si link'ul daca se poate...
De ce nu pot sa mai raspund la intrebari? Vre. o idee ceva?
Care este sensul semnului de intrebare?
Salut la toata lumea! La scoala se organizeaza un bal mascat unde trebuie sa ne prezentam costumul si sa ne algem un personaj. Eu voi fi Alba-ca-Zapada :D (si voi purta o rochie alba...bineinteles)? (mai mult)
Care e cel mai bun site... facebook sau facer.md?
Cine imi poate spune un liceu cu profil sportiv de medie 7 jumate -8 cam asa si sa nu aiba coca si piti. decent.
Ce program imi trebuie ca sa fac poze 3d? Funda
Stiu ca e o intrebare stupida dar vreau sa vad cine i-mi va raspunde cu NU: Credeti in Dumnezeu?
Stie careva care e media de admitere la profilul stiinte sociale?
Hei...pai eu sunt eleva de nota 10 la scoala doar ca la mate la geometrie am dat o lucrare si azi au venit lucrarile si am luat 6.50 ca nu inteleg la geometrii mi se pare complicat la semidrepte etc.(sunt? (mai mult)
Imi place uneori cand ma simt singura sau linistita sa deschid o pagina noua in word si sa incep sa scriu. Pana acum am scris putine "povestioare". As vrea sa va arat si voua prima mea povestioara...? (mai mult)
S-a gasit vreo smecherie la barn buddy ca sa furi? daca sa sp si mie plssss. dau funda jur!
O lista cu magazinele din Romania care vand si cu PayPal. Ms. Funda
Hei! Ce parere aveti de telefonul Nokia N97? Credeti ca este de baieti? Adica eu ca fata as vrea sa imi cumpar. imi place mult. ce pareri aveti?
Cum se facea la sims life stories sa pot baga parola de bani?:> Plz Help! :D
Daca ati schimba un lucru (sau mai multe) la TPU care ar fi acela / acelea? :)
Salut, am auzit la radio ca lady gaga are frica sa doarma singura :)) cica se sperie de fostul iubit al ei sa nu o ucida noaptea asa cum a patit alta cantareata din EE. UU, un bodyguard sta si o pazeste...? (mai mult)
Ce desen va place de pe desenatori...stiu ca multe sunt f frumoase, dar asa doar unul sa alegeti:) care va place cel cel mai mult?;) :x
Ce parere aveti de reclama aceea de la T. V. de la magura? :))) Mie imi place muult melodia :P http://www.youtube.com/watch?v=D4fyYxkcCEw&p=B61A63883BCFABE5&playnext=1&index=83
Pentru piscina trebuie autorizatie de constructie? scuze de categori
Sony Ericsson W205 are zoom pentru pozele din telefon facute cu camera?
Vreau sa imi descarc un antivirus dar inca nu m-am decis care. voi ce imi recomandati tinand cont ca vreau unul care sa consume putine resurse dar in acelasi timp sa fie si eficient?
Cum pot trai langa oameni care stiu ca ma barfesc?
Am inteles ca azi la ziarul adevarul este cartea crima si pedeapa cu doar 2, 20 lei.Nu mai gasesc la nici un magazin de ziare:( stie cineva unde e biblioteca adevarul si pana la cat e deschis? P. S:sunt...? (mai mult)
Acum 5 luni de zile m-am despartit de iubitul meu cu care eram impreuna de 1 an si 8 luni.Ma saturasem de unele faze care le facea.Acum s-a combinat cu cea mai mare dusmanca a mea, pe care nu o suport,...? (mai mult)
Am si eu cateva intrebari... 1.De unde pot lua lentile de contact(color) cu dioptrii? 2.Cat costa lentilele?(aproximativ) 3.Trebuie schimbate in fiecare luna?:| Adica sa cumpar in fiecare luna? (mai mult)
Care e diferenta dintre semiplanul deschis si semiplanul inchis? Dau funda! Nu e tema, e doar curiozitate pentru ca am gasit ceva pe net si eu nu am invatat.
Hello TPU! stie cineva vreun site sau ceva de genul unde incarc o poza cu mine si vad cum o sa arat peste 20 de ani sau ma rog :))dar daca exista asa ceva as prefera sa fie un site unde pot face asta fara...? (mai mult)
Am o intreabre! deci colega mea spune ca daca mi-sau spart niste neve ( ma apucat un baiat zdravan de picior si mi-a spart niste vene de la picior) inseamna ca trebuia sa fiu moarta :| dar daca mi-se sparg...? (mai mult)
ce filme noi mai stiti?
Hey TPU; ma ajuta`ti va rog mult...am nevoie repede de exemple de decoratiuni (nu costume) pentru hellowen, cea mai draguta idee are fundita...mersi mult:-*
Buna TPU:*Azi cand m-am dus la scoala mi-am uitat placa de par in priza. Cand am venit acasa am scos-o din priza.Intrebare mea e daca a consumat mult avand in vedere ca a stat 6 ore in priza?
Dupa 3 avorturi mai este posibila o sarcina?
Tata vrea sa isi faca un tatuaj dar mama il tot descurajeaza si eu nu stiu cum sa il conving sa nu o mai asculte pe mama. Ceva idei?
A fost cineva la Casa Duca din Sinaia? Cum e acolo?
Astazi dimineata cand eram pe punct de trezire am auzit niste voci ca si cum 2 persoane ar fi vorbit in holul meu, dar nu intelegeam nimic din ce vorbeau, Am auzit ca zic ceva dupa care am deschis un...? (mai mult)
Cam ce vrea sa insemne citatul asta:"Compatibilitate foarte buna pe plan emotional"
Ce parere aveti despre locomotive?:DEo de cand sunt la scoala, iar colegul meu innebuneste toata clasa cu locomotivele, ca el este o locomotiva electrica, le urasc!:D:D:D
Cum pot sa sterg un videoclip de pe youtube?
Sal care imi spuneti si mie niste site de locomotive?
Cine are cont pe metin 2 de lvl 25 cel putin si nu-i mai trebuie sa mi-l dea plsss.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istorie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Istorie pentru clasa a VI-a