Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Ce parere aveti despre Royalmp3.Ro?
As vrea sa uit de fata care imi place... idei?
Putem sa consideram ca Eminescu e mai mare ca Romania?
raspunde ca dau funda : am o problema cu telefonul meu inainte mergea s trimit msj d p el dar acum nu mai merge(am bani p el si mesaje d l promoie) mentionez ca e vegas p touch :Xce s fac s mearga...? (mai mult)
nu stiu cum sa desenez frumos incat sa imi ajunga si mie macar un desen in top...stiu ca trebuie sa am multe voturi dar doar la desene frumoase sunt multe cum sa desenez mai frumos? ? (mai mult)
Fundaa! La stardoll am vazut ca o gramada de jucatoare au tricouri si ghiozdane cu Dove care au fost gratis.Nu puteti sa imi spuneti si mie de unde le au? Funda! fundita! Fundita!
Buna imi puteti spune si mie un cont pe metin2.ro de lv mai mare... add kayak_boys13!
A castigat cineva la concursul Phineas si Ferb Fun Photographer?
Imi spuneti si mie cum sa-mi indrept parul dupa ce ma spal cu feonul sau orice... am si placa doar ca deja m-am cam saturat de ea. mi se cam arde parul MS. dati poze sau videoclipuri fundita:*:*:X:X:X? (mai mult)
Adela Popescu este casatorita?:))
Nu stiu ce as putea face de craciun (stiuca mai e mult dar vreau sa ma pregatesc din timp. ce as putea face de craciun?
Cum aflu cine ma suna de pe numarul:0232591062. De pe ce site pot afla? Sau nu se poate afla? Ma sunat cineva de pe acest nr si mi-a cerut datele mele personale(gen CNP, adresa), dar nu am...? (mai mult)
>:D< Am auzit ca niste colegi vor sa-i puna unei colege scrum de tigara in ciocolata calda, ca cica se imbata. Mie una mi se pare o prostie, dar nu is 100% sigura. E adevarat sa nu? Mersii. >:D...? (mai mult)
Mi-am instalat mess 10. Cum fac sa nu imi mai apara in partea dreapta jos, cand imi scrie cineva sau cand scrie cineva ceva la status?
Ce intelegeti prin Fraza asta? Este nedrept să înveţi copilul cum să moară pentru patrie, înainte de a-l învăţa cum să trăiască pentru ea. daU fundita
Cum castig bani pe lady popular?
Cunoasteti vreun program care sa faca videoclipurile in HD si sa nu foloseasca multe resurse?
De ce cand intru pe zedge si ii dau start download unui fisier ma duce pe pagina principala si nu imi da acel fisier sa-l salvez? [Funda]
Cine stie cat costa operatia cu laser pentru a scapa de tot de impuritatile de pe ten. mai exact. pistrui si cosuri? e pentru totdeauna? ti se strica fata in timp?
Vreau sa descarc microsoft word office si powerpoint2007, dar nu gasesc niciunul care sa fie bun! Toate sunt viewer si nu sunt bune, eu am nevoie de aceste programe ca sa pot lucra cu ele, nu sa pot...? (mai mult)
Ce ati face pentru scoala voastra? Funda cel mai argumentat raspuns!
Imi puteti da va rog cat mai multe hackuri petru IMVU si Metin2?
Samsung Galaxy S are jocuri? Ca eu nu stiu unde sa le caut :)
Care imi spume si mie ce inseamna VINTRE? la scl to aud ca se pomeneste de asa ceva si numa nu inteleg despre ce e vb;;) FUNDA
am o tema pentru acasa la l.romana.daca puteti sa ma ajutati macar un pic:D.deci:ce impresii personale aveti la lectura textului "Toiagul pastoriei"de Ion Druta:) mersi:)
Buna all...am si eu o dilema, daca faci sala te ajuta sa arati mai bine (umeri lati etc.) sau doar faci niste muschi...mersi apreciez, astept raspuns;)>:D
Cine poate sa ma ajute am nevoie de un hucker d-au
cine are multi hack de metin2.ro? plzz dati-mi si mie sal incerc va rog frumos! cine are sa ma contacteze la id de messenger: lorena_claudia1@yahoo.com plzz am nev rapid multi hackul sa contina...? (mai mult)
Sunt in clasa a 8-a si am 14 ani jumate.Am 1, 64, 49 kg. Sunt OK? Si spuneti-mi daaca as putea intra la liceul sportiv la Timisoara/atletism.:)
am o mare problema. In luna iulie am purtat la o petrecere, o pereche de pantofi cu toc care ma strangeau f tare in varf. Seara cand am ajuns acasa unghia de la degetul mare al piciorului, era...? (mai mult)
Gasesc pe cineva din Botosani aici?
sunt a 8-a si sunt confuza legat de tezele cu subiect unic(examen) cand se dau cele la romana si matematica? dar cele la istorie sau geografie? mersi anticipat! funda!:x
As vrea sa imi descarc pe pc jocuri cu masini si cu fotbal. dati-mi va rog site-uri.
Cum se mai fura la Barn Buddy(hi5)?;;) mersi:*
Cum naiba se trimit fundite?
Cine invata la facultatea Transilvania profil Informatica teoretica sau aplicata? de preferat anul intai?
Cine e din Targoviste?
Ajutati-ma si pe mine va rog! Stiu ca in engleza ligh= luminos, dar din greseala de pe tabla am scris opusul havy, va rog ajutat-ma si dati-mi cuvantul opus lui ligh in engleza, numai sa nu fie dark,...? (mai mult)
5 minute Cine stie ce inseamna in engleza ligh si havy? Funda in 5 min.
Are cineva hackul imvu chinese hackz? daca il aveti pls dati-mi-l id-ul meu e fluturas_albastru77
Hi! Cum pot sa activez internetul pe Orange.Si optiunea aia cu net gratuit o saptamana... DAU FUNDA!
Trebuie sa ma ocup de organizarea balului anul acesta.Ati putea sa-mi dati cateva idei? exemple de scenete pentru proba de aptitudini, exemple de intrebari pentru proba de cultura generala, ex. de probe...? (mai mult)
Dupa ce m-am logat pe youtube... unde gasesc upload a video pentru a-mi adauga videourile mele? multumesc
Ce melodii a mai scos radio killer? Sau smiley in ultima vreme?
Cate tari din Europa cunoasteti care nu se sfarsesc cu litera A?
Credeti ca de cele mai multe ori e mai bine sa-ti tii gura? Nu ma refer la orice moment, ci in momentele de cearta de exemplu. Eu de obicei sunt mai guraliva si trancanesc fara sa ma opresc, altfel ma...? (mai mult)
Care este sensul vieti?
Ce lucru faci mai bine decat oricare alt om pe care il cunosti?
am si eu o problema. De doua zile ma doare o masea iar acum ma doare cu tot cu ureche. Ce medicament pot sa iau daca eu alaptez?
Buna! Am chef sa ma amuz! spuneti-mi si mie niste nazbatii de cand erati mici!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Andre9 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.