Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 28 Decembrie 2025 sunt:
Daca ar trebui sa traiti o saptamana pe o insula pustie, ce lucruri ati lua cu voi? Cine se potriveste cu mine funda :*
Ce retele de socializare, mai mult sau mai putin cunoscute, preferati?
Pot sterge o intrebare? Daca da, cum? Funda
Cum poti fura la barn buddy plantele vecinilor daca cainele are mancare in farfurie
Salutare La toti! Am o intrebare.Pe data de 26 octombrie facem in oras HALLOWEEN, si nu stiu ce costum sa imbrac dati idei (suntbaiat-16 ani). Fundaaaa!
Vreau sa plec o saptamana la munte cu fetele, dar iubitul meu nu este de acord. Cine greseste? eu ca vreau sa merg singura, sau el ca n-are incredere in mine. Mentionez ca suntem de 3 ani impreuna
De ce pe TPU imi pun imagine la profil si apoi dispare?
Considerati anii de liceu cei mai frumosi ani, "anii de aur"?! Eu unul DA si o spun cu mandrie chiar daca nu intodeauna au fost zile fericite, au fost si tristeti, si note mici, emotii la cate vreo...? (mai mult)
Hei TPU, salut:) Am nevoie de niste idei; ; ). Vreau impreuna cu prietenii mei sa organizam ceva de halloween, gen party. Ziceti-mi si mie cum ne-am putea organiza si ce am putea sa facem ca sa ne distram...? (mai mult)
voi ce jocuri va jucati?
Dati-mi si mie va rog site unde pot sa joc cooking academy 3. dar sa joc nu sa descarc!:o3:o3:o3
Sall :D:D:D o intrebare micuta eu am o pisicuta acasa si nu stiu ce sa fel de mancarica sa-i dau ca sa ii placa mai multi mi-au spus sa ii cumpar whiskas :-? dar nu i-am luat ce spuneti asta nu e o mare...? (mai mult)
Cum scoti petele de rugina?
Care este din constanta si vrea sa iesim la o barfa, un suc ceva?
Vreau si eu cele 7 numere din saptamana 5 10 2010- 10 10 2010 si numerele norocoase din click mania va rog mult de tot
Care este cea mai haioasa intamplare din viata voastra? funda pentru cea mai amuzanta
puteti sa imi spuneti miste siteuri p/u fete?/? mersi... dau funda :x
Cum va cheama? Cel mai frumos nume primest
Sunt si eu din categoria fetelor care nu prea "citesc" baietii. Un coleg de la facultate se poarta destul de bizar cu mine: pe la cursuri insista sa stea langa mine, cand suntem in aceeasi camera si ne...? (mai mult)
Ce zodie sunteti? fundita cine e aceeasi zodie ca mine
Ce-ati visat aseara?
Ma ajutati sa fac cont pe metin2gx adresa mea de email e stoicaoana8@yahoo.com
Buna ma poate ajuta si pe mine cineva?:o3 vreau un site bun de pe care pot descarca teme pentru telefonul LG GS290 pentru cele mai mt teme dau funda:"> :> multumesc:*
Eu pe mess vbesk cu o colega la microfon dar ne plictisim si nu stim ce sa facem.
CEre e culoarea ochilor vostri? So cu cine semanati?
Pronostic pentru meciul Franta - Romania de diseara? dau funda pentru scor corect! parerea mea. :) 2 - 1 pentru Franta;). astept pronosticurile voatre :) funda :X
Vreau un magazin (daca se poate nu pe net) cu skinuri pentru laptop. In Bucuresti. Stie cineva? Vreau ceva gen www.skinzone.ro
Am visat ca trebuia sa masor ceva, si mi se parea foarte greu... era prea mult, nu stiu. Mi se parea foarte greu si m-am cam stresat in vis! M-am trezit cu o durere de cap, stand pe ambele? (mai mult)
Ce filme va plac voua? funda la cele mai multe :D
Din ce oras, judet sunteti?
Cand eram mai mica ma jucam un joc pe calculator cu mama(aveam 6 ani). Jocul era pe un CD si l-am pierdut si as vrea sa-mi ziceti cum se numeste jocul si de unde pot sa-l dowlandez.Jocul era asa:o...? (mai mult)
Sall! Cine este baiatul din videoclipul acesta? la 1:23 si nu am uitat de fundita! Dar pentru ea spuneti-mi numele plzzzzzzzzzzzzzzzz
Ce sa fac cind parintii nu sunt acasa?
Mai pun odata intrebarea mi se misca un dinte cum pot sa fac ca sa imi cada?
Ce sa fac inaintea unui meci ( de fotbal) ca sa scap de emotii, frica, sa pot sa ma concentrez mai bine? niste metode de relaxare.
Credeti ca e un video reusit? http://www.youtube.com/watch?v=kCDUEo_VeE8
Franta-Romania, deseara, scor?
Care este cel mai puternic antioxidant natural cunoscut pana acum?
Mate clasa 8 -> :( nu am inteles cum se pun intervalele. de ex (-2; 3] sau ceva de genul. pls, dau funda promit :X
Cine se uita la fenomene stranii?
Cum pot sa sparg un id de messenger?
Eu am 5 feline 4 sunt motani si 1 este pisica tata se duce de 3 ori la suceava (de 2 ori ma duce pe mine la inot) si doar daca are ceva de cumparat merge in rest nu prea are ce face la sv ca el se acum...? (mai mult)
Cum adaug prieteni barn buddy?
Ce pot face ca sa am dintii mai albi?
Am invitat o fata in oras la un film.Si nu stiu ce discutii sa mai am cu ea, pe mess vorbim tot timpul si la liceu la fel(suntem in aceeasi cls) si practic am vorbit despre orice.Sunt in pana totala de...? (mai mult)
Cine stie imnul crizei (kaka maka) http://www.youtube.com/watch?v=vEyL-SGYv8o&feature=fvst
Se aproprie ziua de nastere a unei fete de care m-am atasat foarte mult, tin mult la ea si imi place de ea.In curand vom fi iubiti, dar chiar nu stiu ce cadou sa ii fac? Cateva sugestii va rog.Si eu si...? (mai mult)
Stie cineva cum pot sa scriu la about me pe hi5, incat daca dau "enter" pentru rand nou, cand salvez sa nu imi scrie in continuare?
Cine joaca Ikariam Molehill Empire si Farmerama daca imi spuneti la ce level sunteti dau funda!
Formulatzi o poezie din mintea vostra despre plaja Formulatzi o poezie din mintea voastra despre rude Formulatzi o poezie din mintea vostra despre bunica
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
badriel întreabă:
AndreiAdrian008 întreabă:
GigelFieCuTine întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Testeaza-ti engleza!
Do you speak English? Completeza testul nostru si hai sa vedem "how well". :-)