Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 28 Decembrie 2025 sunt:
rog ceva f frumos.cine are sa-mi trimita pe mess cartea sandrei brown "focul mocnit din paradis" in romana? multumesc dau fundita
Asta nu e tocmai o intrebare, dar as avea nevoie de ajutor. mai trebuie sa invit 12 persoane pe lockerz. va rog lasati-va mailul ca sa va pot trimite invitatie, sa fac mai repede puncte. MULTUMESC!
Buna TPU. Spuneti'mi si mie niste statusuri mai lungi :D. Please
Eu la scoala, nu ies pe hol de loc...si copii cateodata imi spun"toci". ce sa fac?(nu e placut). Si a doua intrebare:Mie imi place limba engleza, si m-am dus cu profesoara mea la concursuri de? (mai mult)
Frumusetea fiintei umane... Ce reiese din aceste cuvinte? Ce ii da omului cu adevarat frumusete si care sunt modalitatile prin care poti deveni frumos in adevaratul sens al cuvantului. Reprezinta? (mai mult)
Unde cade otel de sura?
As vrea si eu toate melodiile de pe albumul TOYZ de la Cinema Bizarre
M-am indragostit de vara mea! Ce sa fac?! HELP!
Cine vrea id meu? e precyous_girl98 baga-ma in lista sa mai vorbim daca vrei
BUNA! uite are dreptate @didi dar la un baiat bine facut i`ar sta bine cu un tricou roz da nu sa vezi niste spalaciti imbracati din cap pana`n picioare cu roz ca o fetita.sau sa vezi un baiat cu pantaloni...? (mai mult)
Cum se mai poate fura de pe barn buddy de la vecini(daca are caine)smecheria cu tasta tab nu mai merge, stie cineva alta metoda? Cei care nu stiu sa se abtina de la raspunsuri fara rost! Ms.
Mi se misca un dinte cum pot sa fac ca sa imi cada?
Am o mica problema:)) Vreau sa imi creasca parul mai repede...:d Ce sa fac?
Cum aflu ce fel de placa audio am?
Stiti niste jocuri mai noi misto? o sa apara svr 2011 dar mai sunt 1 luna jumate pana atunci
Caut un film cu un pit care ramane singur intr-un oras prin franta... prin paris daca nu ma insel... stie cineva cum se numeste filmul?
Ce parere aveti despre un tatuaj la incheietura mainii? mai am unul pe spate. Nu este prea mult?
Poate cineva sa ma lamureasca cum trebuie sa citesc preturile din Metro?
Oare exista etraterestrii? Poate facem din aceasta intrebarea cea mai populara de pe TPU.
Sunteti de acord ca pe TPU 90% din utilizatori sunt minori?
Care este judetul/regiunea voastra favorita din tara?
Dau FUNDA pentru cele mai detaliate argumente. Ce sa aleg dintre: http://www.marketworld.hu/files/images/BA2020CE.jpg http://info.vltavastores.cz/ceniky/imagesHP/ROWCF4032D0. jpg http://www.bytovaya.ru/PIC_300x300/UI003755.jpg http://i00.twenga.com/beauty
Mai sunt valabile bancnotele de 20 $ si 50 $, din anul 1996? :D Dau fundita!:*
Daca sunteti la facultate cat va costa anul de studii?
DAU FUNDA! Buna tuturor.Am o problema.Intru pe you tube scriu orice melodie si nu canta :| nu-mi canta nimic. cum as putea face sa mearga? va rog ajutati-ma. dau FUNDA!
Cine ma ajuta si pe mine sa imi fac server de cs 1.6 pls?
Care sunt, cele mai penibile intrebari intalnite pe TPU?
Vineri 15 octombrie voi merge cu avionul in Franta la fiul meu. Vreau sa va intreb daca stiti o firma serioasa de taxi din Timisoara si cam cat ar costa de la gara pana la aeroport.Merg cu trenul pentru...? (mai mult)
Vreau sa va intreb daca voi puteti vedea sau simti spiritele. Sau daca avti vreo putere supranaturala. Eu una pot simti si chiar pot face anumite lucruri. stiu multe lucruri despre lucrurile astea. Mereu...? (mai mult)
Stie careva cum se fac space cookies? Va rog lasati-mi o reteta. Multumesc :)
Ce fel de baieti, prefera fetele?
Stie careva cum se numeste melodia de la Jake si Blake episodul 9 ca intre fete cand canta cu Coni Mahoni sau nu stiu cum o cheama? PLS :X:X Link ceva Nu am gasit nimic :-/
Stiti site-uri unde as putea gasi tricouri, insigne etc... cu anime? nu conteaza de unde, vreau doar sa ma uit :):):P ThX TPU
Ce antrenor trebuie sa vina sa ne calificam la europene.Sau ce trebuie sa facem.
Ce ai face daca nu ar exista bani?
Dau funda! Caut un server mt2privat romanesc 24/24(optional:D) in afara de mt2tim mt2fun mt2dinamik longju, frezetime si flamek.
Aveti cont pe http://UnVis.Net?:D daca da, nick aveti?;))
intr-un timp jucam barn budy.acum m-am apucat din nou.cum sau la ce lv sau ce ce trebuie sa fac ca sa cumpar cainele:German Shepher. funda pentru raspunsul corect :D
Parul meu imi sta lipit de cap si nu stiu ce sa-i mai fac. Vreau in primul rand sa-mi spuneti un sampon pentru volum [care sigur da rezultate] si in al doilea rand o crema pentru cosuri, de fapt...? (mai mult)
Cine ghiceste in ce luna m-am nascut primeste funda!
Funda. Va rog informatii despre nunti din imperiul roman:) Mireasa mai ales.(imbracamintea ei...)
Care e teama voastra? Mie mi-e frica de paianjeni si de spatiile inchise.:D
Ce credeti despre chestia asta http://stirileprotv.ro/exclusiv/exclusiv-online/atentie-pe-10-10-10-un-virus-agresiv-ar-putea-fi-lansat-pe-internet.html? voi credeti ca e adevarat? e vorba despre virusu...? (mai mult)
De unde as putea Downloada jocul pes 2011
Cum sa imi schimb numele pe Facebook?
Va rog frumos aveti hi5 lui Andrei Eduard Goreci? baiatul ucis la Craiova.Rip,condoleante sincere!:((
Cum se numeste jocul acela...: este un motan incaltat care se lupta cu piratii, va rog il caut de ceva timp, am uitat cum se cheama. dau fundita si mai multe plz:((:( mersi...
Va rog daca se poate stiti imagini cu panda anime sau panda girl? as vrea si eu daca se poate depe site-uri Cele mai dragute funda! :*:):P
in special fetele :P maine trebuie sa merg la scoala la zece pentru a face curatenie in clasa cu inca cateva fete si de abia astept (nu stiuh de ce ca atunci cand vine vorba de biroul meu nu mai...? (mai mult)
E ok din punct de vedere legal sa fac un blog (platforma blogger) cu link-uri ale unor filme care pot fi vizonate online de pe alte site-uri?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
badriel întreabă:
AndreiAdrian008 întreabă:
GigelFieCuTine întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Testeaza-ti engleza!
Do you speak English? Completeza testul nostru si hai sa vedem "how well". :-)