Stie cineva vreun job part time(3-4ore/zi)? eu lucrez insa nu-mi ajung banii.am tot vazut anunturi cu bagat date in calculator sau alte minuni, dar nu raspunde nimeni la mail.
Cumpar cont Lady Popular lvl. 15-20 cu 15 fundite si voturi de bine la 20 de intrebari Daca aveti intrebari scrieti pe privat iar daca dati direct contul nu scrieti ca comentariu sa nu fie public...? (mai mult)
Ce parere aveti despre situl asta tare http://fumegatorii-4all.blogspot.com/2010_09_01_archive.html
Vreau ca extraterestrii sa imi ia un adult in jocul Sims 2.Cum pot face asta?
Cum se ingrijesc animalele!
Cum va place? http://www.youtube.com/watch?v=aPn8Npy_2Sw
Cine stie un program de modificat poze in afara de photo scape picasa si photoshop?
Ce trebuie sa fac` sa mi se vada si mie semnele` mie in loc de semn imi arata` asa http://i52.tinypic.com/pmvkj.jpg ` ce ar trebui sa fac sa le am semne` nu asa:| trebuie sa sch mozila sau ceva:-?
imi trebuie un referat la fizica despre misterele cosmosului si nu gasesc niciunde daca imi dati promit ca
Cum schimb parola la mess rapid va rog
Ce cadouri mai deosebite imi recomandati pentru iubitul meu? Cat mai multe idei
Stiti cumva de unde as putea downloada 3D earth experience gratis?
Ati jucat vreodata lasermaxx?
Stie cineva de unde pot sa comand revista "comorile pamantului" dar sa o comand de pe net. Vreau linkul.
Care sunt trupele sau mel preferate rock? ale mele green day si ac/dc
Ce insemna Anarghy?:|
Cum se numeste melodia din clipul urmator? http://www.youtube.com/watch?v=pXpVG--6Wio
Care e grosimea unei frunze? Am nevoie de asta pentru un studiu. Funda si vot. NU imi pasa ca frunzele sunt diferite ca grosime spuneti-mi grosimea de o frunza, nu conteaza
De ce mor barbatii mai repede? 1. O cercetare recenta a descoperit ca barbatul este animalul cel mai nefericit, pentru ca: el are tzatze fara lapte, oua fara coaja, cocosel fara aripi si sacul...? (mai mult)
Cum pot sa-mi recuperez id de mess daca nu stiu raspunsurile la intrebari si nu stiu nici parola la id
A cumparat cineva bilet de avion cu un card de student ISIC (visa electron)?
Hey. stiti melodii gen:serge devant -addicted?;;) (funda:*)
Care e grosimea unei frunze? :-? Am nevoie de asta pentru un studiu. Funda si vot
Cine sunt mai bune Brunetele Sau Blondele?
Buna TPU. dau funda! cum se pune un video pe youtube? plz help
sa nu ma credetsy nebuna cu blody mary dar eu consider ca este o prostie pentru ca am incercat asta jy nu m-a omorat nimeni=)) ce parere avetsy espre parerea meah?:)
Pentru cat tip se poate pastra apa potabila luata de la un izvor, fara sa-si piarda calitatile? Am vazut cum un vecin care are copil mic se duce la un izvor si aduce 20-30 de peturi de 6 l de apa si le...? (mai mult)
:x Este cineva din focsani care stie cand v-a incepe festivalul vinului anul acesta si unde va fi [la gara, la Carrefour sau in crang]? :d Multumesc mult. :*
Cum sa dormi singur?
Vreau sa imi activez o optiune la orange si am sa primesc 80 MB pentru internet. Cam cat pot sa stau pe internet? Cine poate sa imi dea mai multe detalii? Multumesc!
Cand o casa devine bantuita?
O intrebare in legutura cu jocul ourword. Pe last cookie scrie intr-un chenar verde toate cele 3 coduri active. De curand au mai aparut 2 coduri : unul se numea playtest coins si unu se numea playtest gems....? (mai mult)
Care radio va place mai mult? radio zu sau kiss fm?
Buna care aveti un site imi puteti spune si mie cum sa-mi pun niste teste pe el va rog.Pt cei care sunt interesati de site site-ul este : http://www.angelforeverlost.webs.com Va rog spuneti-mi cum sa...? (mai mult)
Cine imi poate spune legenda despre BlodyMarry? fundita MAAAAARE:)
Sall, am si eu o rugaminte la voi.Cine ma poate ajuta sa fac un sv de cs non-stop deci daca se poate sa ruleze si cand am pc`u inchis pls hep mee:). dati add la id`u asta si v acolo rey_mysterio_booyaka2000...? (mai mult)
Vi s-a intampat vreodata sa credeti ca sunteti singura persoana pe care nu o place nimeni( nu mi s-a intamplat, pur si simpu intreb)?
Nu stiu ce am de tot pun intebari stupide :)) In fine. Aseara am visat ca veneam de la scoala si nu stiu cum se face ca erau doar 3-4 colegi prin preajma :)). Atat. In rest pustiu. Era urat afara.eeeh sa...? (mai mult)
Heey`!:) Deci cred ca stiti si voi ca a fost un concurs pe disney chanel(cu camp rock2)...am participat si eu la el, iar vineri mi-a venit un colet acasa-nu stiu exact despre ce este vb pentru ca nu eram? (mai mult)
Funda! Ce jocuri frumoase. ro mai stiti in afara de 4story si metin2 da ma refer la jocuri faine nu michizisuri si. ro! Funda
Am o intrebare pentru voi si dau funda pentru cel mai bun raspuns.Am nokia 5730 mi-am cumparat ieri si am nevoie de niste jocuri pentru el ca GTA-need for speed.Eu am gasit pe net numai astea...? (mai mult)
Buna Care ma ajuta si pe mine sa fac un sv de cs sa meraga sa intre playeri dati add:robertandrei83 Daca nu stiti nu dati add va rog frumos ajutati-ma~!~!
Buna TPU am o problema grava...acum keateva zile am vazut un filmulets cu blodymary care m-a infiorath jy acum sunt speriatha de moarthe sa staw acasa singura cu toate ca staw in fiecare zi.(Ma simt atat? (mai mult)
Hey cine imi explica si mie la limba si literatura romana. Ce este aia functie poetica :) macar dati-mi un exemplu de functia poetica. Nu o inteleg :| ps : clasa a9a
Vreau si eu lista cu castigatorii de la concursul Camp Rock 2. Nu gasesc pe site...Cine o areee? Dau funda :(
Cum fac un video sa mearga mai repede? daca intelegeti? dau funda
Inainte sa pun intrebarea urmatoare vreau sa stiu daca pot sa sterg raspunsurile care o sa fie sau chiar intrebarea! P. S: Stiu ca aceasta intrebare s. a mai pus de N ori dar acum nu am timpul necesar...? (mai mult)
Ce ii intreseaza sa vizioneze al mai mult pe userii de pe youtube.com? Imi puteti lista lucrurile impreuna cu cateva exemple, videoclipuri, text, etc?
Mi-am reinstalat windowsul de curand si am bagat ca antivirus AVG, dar imi face tot felul de figuri.imi arata tot timpul semnul exclamarii si scrie ca nu sunt protejata.am dat update. e ok cateva ore,...? (mai mult)
As vrea si eu niste jocuri frumoase de descarcat in pc pentru a nu ma plictisi.Multumesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
giuliaaaV întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Zeitatile Greciei Antice
Stii cine este Zeus sau ce simbolizeaza zeita Afrodita? Dar ce reprezinta zeul Eros? Haide sa afli cat de multe stii despre zeitatile Greciei Antice!